Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

JAGODINSKI MEDIJI

Započeo ONA, 20-08-2007, 11:08:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

government

Jeste Vesna  P..  fina osoba, i glas.

GODO

f.... za VECERNJE NOVOSTI izjavio da 02 11 ucestvuje na licitaciji za JIP NOVI PUT i da verovatno nema drugih zainteresovanih.

zs

Citat: GODO  28-10-2007, 16:52:57
f.... za VECERNJE NOVOSTI izjavio da 02 11 ucestvuje na licitaciji za JIP NOVI PUT i da verovatno nema drugih zainteresovanih.

kako stvari stoje on je jedini koji je otkupio dokumentaciju, iako je bilo cetiri zainteresovana kandidata

GODO

Zasto odustali ostali?Videli sta ih ceka?

ONA

Sta moze da ih ceka? I do sada je bilo "vezi konja gde ti gazda kaze"! Licno mislim da nema bojazni za vredne, radne i postene ljude u toj firmi.
Treba vec jednom neko da stavi tacku na ovo neobjektivno informisanje u Jag. Ako je DNF spreman za tako nesto, i ako bude hteo da slusa ljude koji profesionalno rade svoj posao, verujem, uspece da oslobodi medije u etar!

zs

Citat: ONA  29-10-2007, 10:19:39
Sta moze da ih ceka? I do sada je bilo "vezi konja gde ti gazda kaze"! Licno mislim da nema bojazni za vredne, radne i postene ljude u toj firmi.
Treba vec jednom neko da stavi tacku na ovo neobjektivno informisanje u Jag. Ako je DNF spreman za tako nesto, i ako bude hteo da slusa ljude koji profesionalno rade svoj posao, verujem, uspece da oslobodi medije u etar!

svasta moze da ga saceka, od opreme do ljudi.
uzgreed, mediji se ne kupuju pretarano zbog objektivnog informisanja vec zbog zarade, uz to, tesko da ce gazda da slusa "ljude koji profesionalno rade svoj posao", on je ipak gazda i kao i vecina gazda smatra da on najbolje zna

ONA

Apsolutno se slazem s tobom. Samo mislim da bi bilo glupo da ne da odresene ruke ljudima koji takav posao sigurno bolje rade od njega. Pogotovu bi bilo gluplje recimo, iz razloga Radijske regionalne frekvencije.

GODO

Propala prva licitacija za JIP NOVI PUT,i druga za RTV CUPRIJA.Niko ih nece(jos uvek).

opajdara

Ili je to fora da ih kasnije kupe za manje pare?

zs

Citat: opajdara  02-11-2007, 17:05:34
Ili je to fora da ih kasnije kupe za manje pare?

cuprija nije interensantna, a uvek je niza pocetna cena kod druge aukcije :) naravno da je fora da se kasnije kupe za manje pare

GODO

DMP obecao radnicima JIP NOVI PUT da niko nece ostati bez posla u slucaju da se preduzece ne proda vec po slovu zakona ugasi.Svi ce dobiti posao u drugim javnim preduzecima jer oseca odgovornost zbog pogresne kadrovske politike koja je dovela preduzece u nezavidnu situaciju.

opajdara

HAHAHAHAHHHAHAHA, oseca odgovornost  :aq21: Pa, to je OPSTINSKO glasilo, je l' tako? Pisali su sta im je tata dozvoljavao, igrali su kako je svirao. I sad kao "oseca odgovornost"  :aq21: :aq21: :aq21: Ima da ih zaposli u Disneylandu, taman sve da ih maskira  :aq21: :aq21: :aq21: i da cepaju karte.

GODO

Aukcija za NOVI PUT 14.12.2007. nova cena 1331000 din. Malo li je?

zs

Citat: GODO  12-11-2007, 19:24:42
Aukcija za NOVI PUT 14.12.2007. nova cena 1331000 din. Malo li je?

much ado about nothing

KIMI

Steta postenih ljudi , ovi sto je upropastise samo ce da napreduju i vec dobijaju nova zaduzenja.

zs

Citat: KIMI  13-11-2007, 11:50:22
Steta postenih ljudi , ovi sto je upropastise samo ce da napreduju i vec dobijaju nova zaduzenja.

niko u srbiji nije posten

ONA

Sad mi se digo poklopac!!!
Budi ljubazan pa pojasni tvrdnju da u Srbiji niko nije posten.

Black

Njemu propadne dan ako nekom ne protivreči i ne kontrira...Ja mislim da se kontra i rodio...

zs

Citat: ONA  13-11-2007, 15:23:20
Sad mi se digo poklopac!!!
Budi ljubazan pa pojasni tvrdnju da u Srbiji niko nije posten.

navedi mi nekoga ko se nije okoristio o firmu u kojoj radi ili nekog drugog? uzeli su bar jedan ekser ili su koristili "sluzbenu" olovku u privatne svrhe

Black

Navedi mi zemlju na svetu u kojoj toga nema