Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SELJACIZACIJA JAGODINE

Započeo government, 20-08-2007, 21:30:51

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ONA

Izvini,sta kose?Mozda pleve malo travicu............tamo je go beton do betona.

government

Ima trave nekoliko metara, možda i 10- 20 m2, ali više održavaoca nego trave , da se zna kako Jagodinci održavaju svoj grad.

nikkola88

Jeste da postajemo katastrofa. Ja sam otisao 2001 iz JA. U medjuvremenu, bio sam samo 2 puta. 2005 i sad za zadnju novu godinu. Ja pamtim kad je dolazilo Bijelo Dugme u Halu sportova. Danas, nijedan rok bend ne moze da skupi 300 ljudi. Zato sto su pametniji otisli odavno. Kad nas seljak ode u Nemacku, on je niko i nista. I sve ga nervira. A kad dodje "kuci" sve je kako on voli. Kako sve manje ima pametnih, a sve vise budala, sve je veca katastrofa. Ja sam cak i bio planirao dase eventualno jednog dana vratim, ali sam video da od toga nema nista. I dan danas, i ako zivim u Africi, imam slike stare Jagodine po kuci, grb FK Jagodine na mobilnom, ali sam svestan da cemo uvek biti "zemlja seljaka na brdovitom Balkanu". Na zalost.

Nikola

nikkola88

Citat: opajdara  30-08-2007, 21:04:54
Pa sta ako su dosli iz Ciriha, Pariza i sl.? Mislis da su se oni tamo integrisali, civilizovali i pokupili neke lepe navike i fine manire? NO WAY!!!  :aq21: Zive u supama sa zajednickim wc-ima, jedu pasulj nedelju dana (da ustede da kupe tu te nekretnine pa da ti kisele kupus na terasi  :aq21: ) nemaju pojma kako Pariz izgleda, nikad nisu otisli u Luvr niti se popeli na Ajfelov toranj. Nikad letovanje, nikad zimovanje, uvek na odmor iskljucivo u Srbiju i to il' se nesto zida il' se radi  na njivi il' se sprema neki ispracaj/svadba/krstenje... U Parizu/Cirihu/Kopenhagenu zive u ex YU getima, ako se sa nekim i vidjaju (a vidjaju se retko jer rade na po 2-3 posla) to su obavezno neki NASI posto sa Francuzima, Svajcarcima i sl. tesko da uopste mogu da pricaju, jer su naucili tek neki minimum francuskog, nemackog...samo ono sto je neophodno, a i to gramaticki nepravilno. I ti ocekujes od jednog takvog IZ PARIZ da ti se doseli u komsiluk i da ume da se ponasa?????? Taj se sve vreme i u Parizu ponasao kao nekad u svom selu.

Ja zivim u Juznoj Africi i nasih bambula ima malo ali si sve pogodila 100%. Ne interesuje ih engleski, svi su glupi, samo smo mi pametni. Niko nema bolju kuhinju od nas, a nikad nista nisu probali. Mi smo najlepsi, mi smo ovo, mi smo ono. I slicno... Samo su jednu stvar zaboravili: MI SMO DOSLI KOD NJIH, A NE ONI KOD NAS.
Nikola

nesa_skazi

KAzes zivis u juznoj africi! A u kom si gradu brate moj?

neko

prijatelju otvori radio stanicu pa pustaj sta god hoces pa kad ti ona bude poslovala u minusu onda ces da okrenes na narodno ja neznam stvarno dokle ce ljudi da se bune zbog muzike kao da je u srbiji zabranjena neka muzika ljudi pustaju sta narod zeli da cuje i zasta ima potreba a tebi ako se ne svidja plati na bilo koj radio pozdrave i zelje pa ce da ti svira ko god hoces a ja za moje pare ima da slusam i mitu iz panjevac!!

government

Slazem se sa tobom da mozes da slusas Mitu iz Panjevac koliko ti dusa hoce, ali na svojoj svadbi ili u svojoj kuci.Kad hoces da pustas takvu muziku na radiju onda se neko pita da li takav muzicki program ima uticaj na vaspitanje, odredjenje ukusa i na kulturu uopste.Jer mediji imaju uticaj na stvaranje ukusa i kulture.Tako mnogi gastarbajteri pokupovase radio stanice da pustaju bas iz tog razloga Mitu iz Panjevac al ne dobise dozvolu za emitovanje jer to sto imaju para ne znaci da mogu da rade sve sto hoce. Tako se bar radi u civilizovanoj drzavi.Zamisli da se na tvojoj svadbi pojavi kreten koji je pun para i hoce da slusa celo vece Betovenovu muziku.
Ako se dozvoli da takva muzika preovlada onda ce za par generacija na Evroviziju stvarno da posaljemo Mitu iz Panjevac da svira " Tandrcak, tandrcak " na ceslju ili travi.A nasa narodna muzika i Mita iz Panjevac nemaju nikakve veze.Mita bi pre mogao da se svrsta u mudzahedinsku muziku.
Ko pogleda masu morloka koja se njise na Grandovim koncertima moze da se uveri o tacnosti mojih navoda, generacije su unistene jer je dozvoljeno da Mita pusta muziku kuju hoce.

Ivanka

neko

ma bre kakva dozvola o cemu ti pricas ja na mojoj privatnoj radio stanici mogu da pustam sta god hocu a posto!!
i zasto se nekad ne zapitas dali si ti lud ili smo mi svi ludi a ti jedini pametan!!
masa morloka na kocertima je svuda ina svakom koncertu sama pomisao za mene da neko ide da stoji 6-7-8 sati u masi pa dal pevala viki miljkovic ili snup dog potpuno je isti pacijent za mene sem ako nema manje od 15 god!!!
neznam samo ko si ti da mozes da ocenis sta je kultura i sta ne kao da si ti relevantna osoba a ja sam majmun na osnovu cega je tvoja muzika ogledalo kulture a moja majmnuzam dali postoji negde neko pravilo???

danguba

Citat: neko  31-08-2008, 10:01:56
ma bre kakva dozvola o cemu ti pricas ja na mojoj privatnoj radio stanici mogu da pustam sta god hocu a posto!!
i zasto se nekad ne zapitas dali si ti lud ili smo mi svi ludi a ti jedini pametan!!
masa morloka na kocertima je svuda ina svakom koncertu sama pomisao za mene da neko ide da stoji 6-7-8 sati u masi pa dal pevala viki miljkovic ili snup dog potpuno je isti pacijent za mene sem ako nema manje od 15 god!!!
neznam samo ko si ti da mozes da ocenis sta je kultura i sta ne kao da si ti relevantna osoba a ja sam majmun na osnovu cega je tvoja muzika ogledalo kulture a moja majmnuzam dali postoji negde neko pravilo???

Ne mozes da pustas sta hoces na tvojoj "privatnoj radio stanici", bar ne dok ona emituje program na javnoj frekvenciji.

Ono sto ne kapiras je da tvoja privatna radio stanica radi na javnoj frekvenciji, a ne na tvojoj privatnoj.

Isto kao sto ne mozes na svojoj njivi da skladistis radioaktivni otpad, ugrozice i druge.

neko

ajde onda mi kazi sta je to ztabranjeno na tim frekvencijama???
ja koliko znam u srbiji na javnim frekvencijama mozes da pustas sta god hoces ???

bebironac

svidja mi se poredjenje   :xq011:

Louis

Da bi dobio frekvenciju od RRA moras da zadovoljis njihove uslove!
Ukoliko se ne ponasas po programskoj semi koju si predao pri podnosenju zahteva, imaju pravo cak i da ti ukinu dozvolu! :xq008:

government

U kulturu  spada i razlicito misljenje , mogucnost da neko drugi ima drugacije misljenje i ukus a da se zbog toga ne vredja i proglasava ludim.
Ne znam zasto si sebe poredio sa majmunom, ali ako insistiras neka ti bude.
Zar ne vidis sta se desava kad predoziras Mitu iz Panjevac:postanes tipican predstavnik,  pravopis ti ispari,opsta obavestenost ti se pretvori u potpunu neobavestenost a inteligencija ne dozvoljava napor da je zasto - zato , i zbog toga pribegavas drskosti.

government

Pravim damama Ivanki i Loremo za laku noc.Izvinjavam se drugim pravim damama koje nisam upoznao , naravno da bih voleo da i one preuzmu...
.https://www.speedyshare.com/303181253.html

Ivanka

Government, hvala! Ovu pesmu nisam čula 30 godina i možeš da misliš koliko sam oduševljena.

government

Drago mi je da ti se dopala.
Evo jedne posebne pesme koja docarava razliku izmedju ovoga i onoga.Nisam vest u pravljenju ovakvih stvari pa  mi oprostite na greskama.
https://www.speedyshare.com/131458587.html

Sawovsky

Nisi bash napravio adekvatno poredjenje ali dobro :)

Ivanka

Ko peva pred pesmom " e, što sam se napio"? Koja je to pesma?

Loremo

Citat: government  12-10-2008, 20:07:38
Pravim damama Ivanki i Loremo za laku noc.Izvinjavam se drugim pravim damama koje nisam upoznao , naravno da bih voleo da i one preuzmu...
.https://www.speedyshare.com/303181253.html
Dzentlmentski, nema sta.....bas mi prija..

Hvala ti od srca :aq23: