Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Exit ili Guca???

Započeo ookkii, 24-08-2007, 22:21:43

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Miljana 93

Guča bez razmišljanja............

Nesa@

Evo opet....Ni jedno ni drugo... :xq006: :xq006: :xq006: :xq006: :xq006: :xq006: :xq006:

krimortus

glas ti se ne uvazava... :D dva puta si glasao

krimortus

Alkar

Oba. Samo nek je muzike, guzve i pivaaaa

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Guča, definitivamente, što bi rekli Španci. :)

reksys

i Exit i Guca...
I na sto i pod sto... sve mi je lepo.. i truba i d&b

Svilena

.

Andrijana

Tako je uvek bilo i uvek će biti. Jeste da sam više za Guču, ali, vredi otići na oba... Ne mora da znači da kada odem na Exit, da će mi ostati ovo isto mišljenje... Možda kasnije počnem stalno da idem... :-)))))))))))))))

bebironac

vesna05

Oba...mozda za nijansu vise Exit ako bas moram da biram.......mada nisam ni na jednom ni na drugom bila odavno,kazu da se sve dosta promenilo i na Exitu i u Guci

Fanta

Guča je postala mesto gde se krka i da, sa premijerom zajedno, pišaju uz tarabe...

Exit pokazuje sve manji uspeh organizacije

bebironac

i sve vise narkotika i konzumenata istih,a sto se krkanja tice ...pa mi volimo da krkamo,taki smo narod

gremlin

I jedno i drugo zavređuje pažnju i glasam za oba, na različite načine.

Za ove koji pišu u negativnom kontekstu: Probajte da sagledate i dobre strane.

10. april 2009  21:04  :aq17: :aq22: :aq28: :aq29:

sonja

joj kako si to lepo rekla: taki smo narod.....jednostavno fantasticno receno!!!!nemam rec dalje.

gremlin

Opet se stvari i ljudi generalizuju, ja jedinu zamerku koju imam na ove događaje je to što su cene otišle vrtoglavo

Tony Clifton

Citat: Fanta  10-04-2009, 19:37:35

Exit pokazuje sve manji uspeh organizacije

Kako mislis "sve manji uspeh ove organizacije"!?

Pa britanski "TAJMS" ga je uvrstio u 20 najboljih evropskih festivala...i to na peto mesto.

Citat: bebironac  10-04-2009, 19:57:42
i sve vise narkotika i konzumenata istih,a sto se krkanja tice ...pa mi volimo da krkamo,taki smo narod

Ne znam kako ovo zakljuci...da ih je sve vise...

Svilena

.

bebironac

Citat: Tony Clifton  11-04-2009, 09:53:29

Citat: bebironac  10-04-2009, 19:57:42

Ne znam kako ovo zakljuci...da ih je sve vise...

pa iz godine u godinu je sve veca zaplena

Andrijana

Ljudi, isto je i u vezi Guče, a i Exita... Na oba mesta ima i drogiranja i ludiranja i pišanja uz tarabu ili kako god već...
Znam kada je mene tip 2007 godine, u Guči, pitao da li imam i još me ubeđivao da imam, jer mu je neko rekao da ima u centru... Francuzi su prosipali pivo po trotoaru i lizali... Tako da... U suštini, nema nikakve razlike... Guča je izgubila svoj nivo... Žalosno, ali ipak sam ja za Guču!