Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Velika Morava - velika deponija

Započeo zs, 13-09-2007, 08:17:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dak

Stvarno zalost da prljamo nase reke,a i sve ostalo.Prelepo je stati pored ciste vode i osecati je kako mirise.Ne shvatam kao ljudima ne smeta da roknu djubre u vodu i tome okrenu ledja?!

posmatrac

Morava opada, pa na obali i na granama ostaju kese i svakojako smece.
Fotografija snimljena 07.04.2009. godine u Cupriji, ispred splava u parku.

:aq09:

posmatrac

:aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25: :aq25:

Zasto LJUDI ( :aq18:) prave na obali Velike Morave smetlista?  :aq16:

:xq008:  :aq15:  :aq09:  :xq066:  :xq003:  :aq14:  :aq11:  :aq11:  :aq13:  :aq11:  :aq09:

:aq17:

saba

Kupač koji se kupao na Velikoj Moravi se popeo na moravski most sa željom da napravi jedan skok sa mosta. Stoji on tako na mostu i pikira mesto za skok a ribolovac koji tu peca mu govori: Nemoj tu da skačeš, u vodu ima školjke. Gleda ga kupač sa čuđenjem, a ribolovac mu opet ponavlja: Nemoj tu da skačeš, U VODU IMA ŠKOLJKE.
Kupač se ne obazire na reči ribolovca, PA I NORMALNO JE DA U VODI IMA ŠKOLJAKA, razmišlja on, pa zauzme mesto i napravi prekrasnu lastu i skoči u vodu......
TRESAK, lomlljava..... izlazi kupač sav modar, izgreban, isečen po telu, i onako ugruvan gleda ribolovca, a ovaj mu kaže:
JESAM TI LEPO REKAO DA NE SKAČEŠ TU, DA TU IMA ŠKOLJKE, ŠKOLJKE OD STARIH AUTOMOBILA, AL TI NE SLUŠAŠ....

pe-tar

Mislim da  ,,more" i ,,Morava" imaju zajednički koren reči -  nekada je ,,mor" značio - ,,voda". Nekada su stari Slovenili toliko cenili vode da im je bio veliki greh i da pišaju u reku! Sramota je šta smo napravili od nekadašnje lepotice! O Lugomiru i Belici da i ne govorimo!

Dak

Lugomir jeste u losem stanju.Ali u njemu ima rakova,ja ih hvatao(tj.oni mene) pre par nedelja.
A oni zive u cistoj vodi,tako da mi nista nije jasno,jer Lugomir jeste prljav,ali i prepun riba
i to klenova od preko kilo.Ja ih napipavao!

posmatrac

Velika Morava nosi sa vodom i sva smetlista pored obale.
Visok vodostaj na reci je pokupio plasticnu ambalazu koja plovi ka Dunavu i hidrocentralama.

:aq16: