Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koji ste film danas pogledali?

Započeo autentik, 11-11-2007, 00:05:06

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 130 gostiju pregledaju ovu temu.

sonja

e  cao  ljudi  ...dajte mi  neki  link de  mogu da  odgledam ' srpski  film ', a  takodje  molim  i za vase  misljenje o  filmu   vredi  li ga  gledati   i to

Svilena

.

sonja

ee  kumo  moja  ...pogledala sam  kritike ,  fala ti  ...mislim  da  je  bolje  da  ga  ne  gledamsad  kad sam  procitala da ima  scene sa  novorodjenom  bebom ....???

government

ma sta oces, imam poverenje u tvoj ukus, neke dobre fantastike , horore, drame ,psiho.... tako lakse teme.Aj kupim ti cokoladu!

tatoo

Citat: bevana  24-11-2010, 22:52:23kakvi su utisci,dvoumim se da li da gledam

malo smaraju radnje, ali otkrice je otkrice i mladic postao bilioner (po istinitom dogadjaju).
ima daleko boljih filmova, ovo ti je vise za "iz radoznalosti", kako je nastao Face Book, ko ga je stvorio i na kakav nacin.

government

E , crtaći?!  Mooozee, znas da volim crtace. ali lepe.Sutra cu da kupim dvdijeve prazne.

Didi

ja gledao The Sorcerer's Apprentice ili Carobnjakov segrt......nije los....nedeljni film

https://www.youtube.com/watch?v=9VZllR44gdA

Sone

gde da nadjem ovaj film unapred hvala

Black

...stari , dobri Forest Gamp...
....uvek me i nasmeje i rastuži....

autentik

Zigeuner

Danas nisam odgledao niti jedan film, ali pre neki dan gledao sam Davincijev kod u originalu sa srpskim titlom, varijantu na nemackom gledao sam ranije, ali mnogo je lepse kad se cuje originalan glas Toma Henksa.

FLOYD

DANAS NISAM, AL SE SPREMAM PO PREPORUCI SUTRA ZA 'TRON'

donwlayco

The Next Three Days / SLEDEĆA TRI DANA, triler :xq011: :xq066: :aq29:
uloge: Russell Crowe, Elizabeth Banks

Crowe ima savršen život sve dok njegovu suprugu Elizabeth ne uhvate zbog ubistva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon zatvaranja Crowe se bori kako bi svoju porodicu održao na okupu, odgojio njihovog sina i predavao na fakultetu dok u isto vreme čini sve kako bi dokazao Elizabethinu nevinost. Kada odbiju njezinu poslednju žalbu, Elizabeth namerava pociniti samoubojstvo  i Crowe uviđa da postoji samo jedno rešenje – osloboditi je iz zatvora. Ne mareći za male šanse ili vlastito neiskustvo, Crowe smišlja detaljan plan za beg i uskače u opasan i nepoznat svet riskirajući sve za ženu koju voli.

Sone

jelenkos

"The kings speech"..fillm je super,istinita drama o kralju Engleske..preporucujem da ga pogledate,ima da se skine na Rapid Serbia ,ima DVD rip,nije screener  :aq28:

FLOYD

VIDO JUCE                                                                                                                                                                   U 3D

I, MOZ DA PRODJE (MALO DA POBEGNEMO OD STVARNOSTI)

jelenkos

FLOYD je l to nesto animirano il..?

FLOYD

FLOYD

DAO MI JEDAN PRIJATELJ PRE NEKI DAN DA POGLEDAM, I MOGU VAM RECI DA JE BOLJI OD ONOG STO MI JE PREPORUCIO PROSLE NEDELJE, TJ. SRPSKI FILM KOJI NE PREPORUCUJEM.

MIK

Vala ne preporucujem ga ni ja :xq007: , nisam ga ni gledala do kraja jer mi doslo da