Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gradovi koje vredi videti

Započeo autentik, 11-11-2007, 00:39:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dak

Zove se Ålesund.Ima oko 45 000 ljudi.

STRANACH

Barselona i Amsterdam
a od domacim gradova Moskva ubedljivo.........................

Didi

Neznam kako se pise,ali mesto se zove Lustenau,blizu Bregeca,bio sam tamo mesec dana,ali je fenomenalno.....sto mi se svidja nema mnogo nasih,ljudi su ljubazni,sve je cisto..............strava

zdravlje

Citat: Fanta  07-11-2008, 19:49:17
Gradic koji je na mene ostavio utisak je Bern  wq164

na sta konkretno mislis?
:aq15:

posmatrac

"Gradovi koje vredi videti"
A grad u kome bih ziveo?

P A R I Z

sonja

Citat: posmatrac  20-02-2009, 21:56:34
"Gradovi koje vredi videti"
A grad u kome bih ziveo?

Ja danas   ni za 'iljadu dukata ne bi  zivela u gradu,selo blizu grada da

posmatrac

Zamak "Uspavana lepotica" ili zamak Nojšvanštajn pored Minhena.
U Bavarskoj se nalazi najpoznatiji zamak na svetu, koji je poslužio kao inspiracija za Zamak uspavane lepotice u Diznilendu.

Neko voli Diznilend, a neko Minhen zbog piva, trgovine i turizma.
:aq26: :aq26: :aq26: :aq26: :aq26:

Medeni mesec za romanticne
:xq001:

Inana

gradovi koje treba videti i koje bih mogla gledati i vise puta su meni : amsterdam, prag, venecija , strassburg(fr -  stari deo grada), rovinj, salzburg ..
pariz nekako nije ostavio na mene onaj utisak koji sam ocekivala , mozda zbog toga sto su mu ocekivanja bila prevelika , a mozda i zbog loseg vremena koje me je uvek pratilo , a mozda i zbog toga sto je mojoj prvoj poseti parizu predhodio obilazak holandije koja me je  odusevila.
gradove koje jos nisam videla , ali stoje na listi pod obavezno su rim i barcelona

NameNo

Toplo preporucujem Bec,Rim...mada Napulj nije los..Dubrovnik,Minhen...A sta bih zelela da vidim...spisak je poduzi...Agra-Tadz Mahal,Pompeja...

SunđerBoba

1. LISABON
2. RIM
3. BARELONA
4. NEW YORK
5. OSTATAK SVETA

Andrijana

Ja sam tako odusevljena Italijom, tako da ako neko nije bio, obavezno ode... Gradovi u kojima sam bila su lepi, svi, svaki na svoj nacin... Venecija, Verona, Jesolo, Firenca i naravno, obavezna poseta banji Montecatini...

milion

Gradovi koje obavezno treba posetiti Venecija, Verona, Barselona, Nica, Monako, Monte Karlo, Bec... U ovim gradovima mozete osetiti atmosferu i upoznati se sa razlicitim kulturama i obicajima.

Egzi

A ja bih rado da vidim Novi Sad i Mokru goru - pa onda Skoplje, Sarajevo, Mostar, Dubrovnik, Porec i Opatiju. Kazu neki i Vukovar treba da se vidi.
Od belosvetskih gradova preporucujem Pariz, Petersburg, Veneciju, Firencu a posebno Bec a posebno njegov Prvi bezirk .

Temišvar

1. svi italijanski gradovi, uključujući Rim, ali ne dajući mu prednost u odnosu na ostale gradove
2. Prag
3. Barselona
4. Bratislava
5. Kopenhagen i Odense

pcelica.m

Majami
Njujork
Pariz
Amsterdam
Venecija

milos87popovic

Romana

1 Pariz
2 London
3 Berlin

I puno malih i zanimljivih mjesta u Italiji i Francuskoj.Cinque Terre je svakako čarobno mjesto koje treba staviti na popis ...

donwlayco

donwlayco

Sibirski trans
Transsibirska magistrala najveca je željeznicka pruga na svijetu. Gradena krajem 19. i pocetkom 20. stoljeca kako bi spojila Moskvu s dalekim istokom duga je impresivnih 9.288 kilometara.

Prolazi kroz dva kontinenta, spaja Europu s dalekim istokom na tri nacina - izravnom, originalnom transibirskom rutom Moskva-Vladivostok, transmandurijskom Moskva-Peking te transmongolskom rutom Moskva-Peking preko Ulan Batora.

https://www.youtube.com/watch?v=OBWgDVvn5os

https://www.youtube.com/watch?v=8JRSPkXNR4o

donwlayco