Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Poskupljenje Kablovske Televizije u Jagodini

Započeo autentik, 17-01-2008, 20:17:44

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

pe-tar

Stvarno je bezobrazno! Al šta da radim? Sa običnom antenom vatam samo 5-6 programa i to loše! Što bi rekli pe-tar mangupi: magare se yebe kad su mu noge u blato!

autentik

Od nove godine podižu cenu na 900 dinara

ja se vraćam na antene, imam dve loge 3 i jednu logu 8 i pojačivač

sa tim možeš da imaš

1
2
Pink
B92
Avala
Fox
Palma
Jagodina
Ćuprija

i možda još koji

autentik

MASIRAM GASTARBAJTERKE

pe-tar

Šta da radimo kad imaju monopol. Dal ih neko reketira?

Luna

Citat: bevana  04-01-2010, 19:26:39
inace u Nisu je kablovska 300,a u Paracinu 400 din
Pa sto se kod nas ne prijavite...ili evo preselite se kod mene pa gledajte za 400!  :aq09:
Meni samo pansion da placate,sitnica neka.  :aq21:

Kad bi ih par meseci svi bojotovali sigurno bi snizili cene.

Ivanka

Problem je da nema nikakve konkurencije. Kad bi mogli da birate operatera, cene bi padale a ne rasle.

SunđerBoba

Ja se razmišljam da uradim jednu od dve stvari. Da nastavim da plaćam 750,00 mesečno ili da im ne plaćam ništa. Nek se nose. Treća solucija je da im odem tamo i da im isto kažem u lice. Što će da ih potrese...ne pitaj!

Luna

Ja znam da nece nikog da potrese,ali je meni licno lakse kad svoje misljenje o necemu, "lepo" iznesem doticnima!!!

Monopol je kao i u drugim oblastima (kod Avio prevoza),i nikad oni nece dozvoliti da se neko umesa da bi sto vise drali ljude i krojili cene po svom nahodjenju.
Jos malo pa cete stici mene sa 18€ mesecno!

luksa

Ali zato im je internet veoma dobar i bolji od ADSL-a.

autentik

SBB dolazi u Jagodinu od Marta... tako sam čuo

pa ili će da smanje ili će sve klijente da im pokupe

pošto je 450 din kod njih

groucho

micha56

A jel će i u Ćupriju taj SBB.
Ovi iz kopernikusa nisu normalni. 900 dinara, 900 ih munja razbilo.

pe-tar

Luna draga - selim se kod tebe! Bez TV i Interneta ja i ne živim (takoreći, ybg)!

reksys

Ja uveo IP TV milina, 600 kinti ima brdo kanala (to je za mene vise od 20) svi kanali isti. Slika perfektna.
Mada ja tv uopste i ne gledam,a kevi su dovoljna 5-6 kanala(to je pustim da gleda kada dodje kod mene).

micha56

Ma dobar je IP TV, ali za jedan TV, odnosno moze i vise TV-a, ali sta gleda prvi - iste te kanale gledaju i svi ostali.
Kod mene je jedan prikljucak, a 3 TV-a i 2 TV kartice. Znaci 5. Kako cu ja? Da placam onih 900 i da cutim i trpim.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

To je zajebano kod IP TV-a, što je na svim televizorima u kući isti kanal uključen !

A kakva je situacija sa TOTAL TV ? Jel ima to neko ?

Čuo sam da SBB nema šanse da dođe u Jagodinu zato što Telekom neće da ih pusti da montiraju kablove na njihove bandere pošto bi im bili konkurencija. A ne mogu ni Eldis-ove bandere da koristi pošto ih koristi Kopernikus koji ima potpisan ugovor sa njima. A ne mogu da okače kablove ispod ili iznad Kopernikusovih pošto postoje neka pravila koliko ti kablovi i žice moraju da budu udaljeni...

A još sam čuo da je Kopernikus planirao da postavi nekog lika da bude direktor za kablovski internet za celu Srbiju, al ima 1 mali problem-lik ima samo osnovnu školu, pa ne može !  :xq005: Ali kao razume se dosta u kompjutere, internet, bla, bla !  :aq01:

groucho

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  12-01-2010, 20:37:43

A kakva je situacija sa TOTAL TV ? Jel ima to neko ?

Imam ja. Doduse vise mi nije aktivan ali sam opremu otkupio. Pa i tu ti je sistem 1 pretplata-1 TV

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  12-01-2010, 20:37:43
A još sam čuo da je Kopernikus planirao da postavi nekog lika da bude direktor za kablovski internet za celu Srbiju, al ima 1 mali problem-lik ima samo osnovnu školu, pa ne može !  :xq005: Ali kao razume se dosta u kompjutere, internet, bla, bla !  :aq01:

Ali je prosao forumsku skolu...zajebana je to stvar  :aq01:

micha56

Ha-ha. Mora da je Dinkicev surak ili Cedin ujka. Ma neciji jeste.
U Srbiji nije vazno sta znas - nego koga znas. Zar ne?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma smejurija. A jel može nekako da se namesti da se 1 kanal gleda preko TV-a a drugi preko kompa ? Da li je to moguće ?