Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Letovanje

Započeo autentik, 17-03-2008, 09:58:05

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Ko će gde na Leto ove godine ?

Ja u Bugarsku ako da bog   :aq04:

anny

Moguće da se i vidimo tamo...  :aq08:

Louis

Ako da Bog, negde 'ocu, al' mi se sve cini da necu ni ove godine!

Dak

Ove godine necu skoro sigurno,J.bi ga...

Fanta

ja u Bugarsku vise ni luda  :aq14:
Dok mi je klinceros mali vodim ga u Buljarice i slatko se odmorimo u kampu, a posle letovanja idemo kod ujke u Svicu, pa posle tamo i na zimovanj  :aq22:

Loremo

Ja sam u vise navrata obisla celu Bugarsku obalu.

Odsedali smo u dobrim hotelima i provodili se bogovski.

Vise od pet dana se nije ostajalo u istom mestu.

Grcku sam takodje obisla skroro celu. I Egejsko i Ionsko more. Unutrasnjost isto.

Jadran mi je takodje poznat. Crnogorsko primorje i Srednja Dalmacija.

I ako sam ljubitelj pescanih plaza ipak drugoj dajem prednost.

Jako brzo se razvijaju i usluge su im na zavidnom nivou.

Sto se tice gostoprimstva, tu su Grci zakon.

zixmix

Ja ću ove godine u Grčku sa porodicom, ipak su mi Grci gostoprimljiviji nego crnogorci a i put je mnogo prihvatljiviji(lakše se podnosi). :aq28:

dopadate mi se

Da Grci su mozda gostoprimljivi prema vama srbima, pitajte nas makedonce kako prolazimo jos na granici prema Grckoj.

anny

Citat: Fanta  08-04-2008, 20:37:59
ja u Bugarsku vise ni luda  :aq14:
Dok mi je klinceros mali vodim ga u Buljarice i slatko se odmorimo u kampu, a posle letovanja idemo kod ujke u Svicu, pa posle tamo i na zimovanj  :aq22:

Ja sam bila,jos kao manja,tamo... Interesantno mesto...

Fanta

Ma mesto je totalno bzvz ali nema veze  :aq24:

anny

Jedva da se secam tog mesta, ali kao maloj mi je bilo jako interesantno...

Dak

Nikad necu da zaboravim moje prvo letovanje na Hvaru.Sve posle toga je bilo prilicno bedno.Hrvatsko primorje je prelepo i nadam se da cu tamo opet da odem nekad.A i pre bih ostavio pare njima,nego...A ne,necu da sirim n......... mrznju:-)))

Black

Ja već 15 godina letujem na Borskom jezeru. Za inostranstvo nemam para a u Crnu Goru ne idem iz principa ( bio jednom i nikad više). Postoji jedan lep kamp i tamo provodim skoro celo leto . Ja pecam , porodica se sunča i kupa i svi srećni.

Dak

To je poenta odmora Black.Poslednji put sam bio kod nasih suseda pretprosle godine i tada mi je puk'o film!Dosli smo znojavi,smrdljivi,umorni,nikakvi.
1.Nema vode.
2.Nema struje.
3.Ljubaznost-samo od nasih Sumadinaca koji rade tamo preko leta.
4.Izasli da kupimo dopunu za 069,idu dva lika,jedan pikavac se skinuo do pola,rasirio se i jede me pogledom.Vraca se nazad-opet isto.Sta,to da mi majmuni prave na odmoru-ne hvala.Da se bijem s nekim i ne daj Boze da ga premlatim!Kako god da okrenes,batine slede.Nema tamo vise ni mene ni mojih para.

ookkii

Najbolja destinacija je Miami,,, e sad ako skupim neke pare mozda i odem

Dak

ookkii

pa bwe,,, nekako mi najlepse izgleda kad sam gledao slike

Dak

Ja sam video slike i one ruznije strane Majamija.Gola beda...

Schnuffel

Nekada redovno Grčka, a prošle godine Bugarska. Tamo mi je bilo najlepše. Sad bih na Tajland ali je predaleko a ne bih avionom.

ookkii

Citat: Dak  27-04-2008, 11:37:29
Ja sam video slike i one ruznije strane Majamija.Gola beda...
velika zemlja, vlada i siromastvo,ali ima i bogatih