Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novi Diskont u Jagodini

Započeo autentik, 04-04-2008, 17:57:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Kod stočne pijace je otvoren novi Diskont i kažu da su cene dosta jeftine

el bio neko da proveri kako je tamo ?

Fanta

cujem malopre u bolnici da tamo ima da se kupi zejtin :)
planiram sutra da odem, mozda se i slikam hahahahahhahaha

bebironac

I ja sam bas danas cula u bolnici da je i tehnika jeftinija....pa navali narode kao sto su juce i navalili......

Jeca_92JG

Ja sam danas bila tamo i mnogo je jeftinije .Koga interesuje zejtin tamo kosta 107 dinara.
Bas je lep Diskont veliki je.

ribica

Skupo!  U USA zejtin kosta 360dinara 4litra,pa sad vi vidite.Nemoj da se naljutim pa otvorim jedan market,sve uvozni proizvodi u pola cene... :aq21:

Fanta

Ribice naljuti se, molim te :)

Bila sam u diskontu i osim zejtina nista nisam kupila.

Mac

Pa u USA, tamo je sve dzabaluk jer dolar vredi isto koliko i WC papir.

Loremo

Citat: ribica  05-04-2008, 08:44:15
Skupo!  U USA zejtin kosta 360dinara 4litra,pa sad vi vidite.Nemoj da se naljutim pa otvorim jedan market,sve uvozni proizvodi u pola cene... :aq21:
Skupo ribice! U Holandiji 65din/l. Ako se ja naljutim bicu ti vrlo jaka konkurencija :aq24:

Da zejtin 107din jeftino?  :aq15:
Moja mama je bila ove zime ovde i nije mogla da se nacudi niskim cenama!

ninoslav

Sve je u proseku za 5 dinara jefinije negou maxiju.
npr orbit žvaka 27.90 din
kafa grand 103,90.
imate i puding za 7 dinara, caj za 15 dinara itd itd.... :aq22:

Fanta

I kad saberes koliko si dao za benzin ili taksi, dodje ti na isto kao da si kupovao u obliznjoj trgovini :)

Mac

Pa... zavisi gde zivis i koliko kupujes

ninoslav

Citat: Loremo  05-04-2008, 20:38:17
Citat: ribica  05-04-2008, 08:44:15
Skupo ribice! U Holandiji 65din/l. Ako se ja naljutim bicu ti vrlo jaka konkurencija :aq24:

Da zejtin 107din jeftino?  :aq15:
Moja mama je bila ove zime ovde i nije mogla da se nacudi niskim cenama!
[/quot
ljudi ne valja vam zejtin, nije zdravo. Probajte sa vrlo malo maslinovog ulja.;)

ninoslav

Citat: Fanta  07-04-2008, 11:04:32
I kad saberes koliko si dao za benzin ili taksi, dodje ti na isto kao da si kupovao u obliznjoj trgovini :)

Ako kupujes na vecu kolicinu onda ti se isplati.

Loremo

@ninoslav
Citatljudi ne valja vam zejtin, nije zdravo. Probajte sa vrlo malo maslinovog ulja.

Imas pravo. Ja i koristim maslinovo. Suncokretovo  potrosim, ne vise od dve flase godisnje.

Nego, znam da je dole 7E/l, nema jeftinije. I nema neki izbor. Pa kako da ga plati narod?

Ovde je od 2,75E obicno, rafinisano, do 15E hladno, devicansko.

Koliko je u tom diskontu? I sta sve ima tamo? Dajte neku fotku.

Ja i ovde i tamo pazarim samo kod "malih". Jedino pice kupujem u diskontu kod Rada Miljkovic.

A to zato sto mi oni i utovare u auto. :aq01:

Inace, ne volim gigante, supermarkete... :aq14:

Fanta

Citat: Mac  07-04-2008, 11:09:25
Pa... zavisi gde zivis i koliko kupujes

Zivim u centru grada i nikad ne mogu iz cuga da platim vise od 3000 za namirnice i meni se stvarno nista drasticno ne isplati. Jos kad povedem klinca pa se on nakaci na gomilu gluposti, ja onda dodjem jos u gubitku :D

mala

U sustini ništa extra jeftinije , jedino ako ideš da kod njih ostaviš platu pa ti se čini da je povoljnije a i moj komšija iz prodavnice u kraju je slađi .     :aq22:

autentik

Mac

Pa... zavisi kolika ti je plata, uostalom, ljudi idu u takve prodavnice radi dozivljaja, jer se drugacije osecas pri kupovini u maloj i u velikoj prodavnici.

Fanta

Pa bas mi i nije extra dozivljaj kad slupam platu u jednom danu i to na hranu... vise volim dozivljaj u dobrom restoranu, uz veceru i lepu muziku ... mada je i to nista u odnosu na dozivljaj kad kupim cipele :D

ribica

Uzas i ovde je danas poskupeo zejtin,sa 7$ skocio na 12$(4l),zinula sam kad sam videla :aq15: