Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Motorijada u Jagodini!

Započeo nesa_skazi, 19-05-2008, 19:32:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 38 gostiju pregledaju ovu temu.

government

Lara , jel si ovo ti , druga s leva ?

lara_kroft

Ne,nisam to ja "druga sa leva" i nema me ni na jednoj od slika sa motorijade ovde...

government

Pop Milan

Citat: luksa  02-06-2009, 20:34:46
Za sve koji neznaju: Crkva je počela da se pravi još dok je na mestu akva parka bio korov, a na mestu zoološkog vrta šuma. Aračlijski potok je bio prašuma u to vreme.

Na zapadu se pored nasih crkava organizuju najbolje zabave i zurke i najbolji i najbrojni srpski klubovi funkcionisu u sklopu crkvenih opstina .
       Jagodina ima najbolju lokaciju za organizovanje moto skupa samo je potreban dobar i sposoban vodja  koji ce sve da osmisli,ukomponuje ,organizuje i Jagodina  za 2-3 godine moze da prevazidje Umag(najveci moto skup na Balkanu) jer je trenutno  veoma popularna turisticka destinacija.Ali zbog lose organizacije vecina je zaobilazi u sirokom luku, jer po kalendaru MAS-a preklapa se sa moto skupom u Sapcu a svako ide gde je bolji provod.

lara_kroft

:xq005: :xq005:...Nema ovde ljudi sposobnih da organizuju tako nesto,mislim na trenutno raspolozive...

krimortus

ovde inace nema sposobnih da organizuju bilo sta sto nije "Letnja scena"...susreti sela....

marshall

Ima,ima i nadam se da ce uskoro to i krenuti.Pripreme teku koliko cujem i u punom su jeku.

marshall

Da li je neko cuo ovde,jesu najurili Daneta,Cedu i ostale koji su obrukali ovogodisnju Motorijadu,direktne ucesnike i sve ljude koji su ucestvovovali direktno ili indirektno u njoj?

PECA BMW

marshall

:xq005: :xq005: :xq005:pa iz Jagodine.

zdravlje

dali je u planu i ove godine motorijada ? ?

zdravlje

zdravlje

hmmm
znaci opet sam propustio...

to se odrzava svake gpdine?

Pop Milan

Odrzava se iduce godine sigurno ,lokacija kod akva parka .Termin ce odrediti MAS na redovnoj godisnjoj sednici u januaru .
       Bicete obavesteni . :xq021:

zdravlje

zdravlje

ima li vec novih informacije sto se termina tice?
da bi mogli da planiramo...
:aq02:

zdravlje

pa valjda tamo negde kraj maj-a
samo ne znam tacno kad...

zdravlje

Citat: bevana  08-02-2010, 12:59:21
kao prosle god,a? :)

jao djavole
:xq031:

prosle godine smo propustili
kasno smo saznali...