Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Stare jagodinske rok - pank grupe!

Započeo nesa_skazi, 08-06-2008, 23:37:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

jelenkos

Je li to Ivke bubnjar iz Jagodine ili neki drugi?

bojadin

Inace u Etiopiji kadrovske promene, umesto Pante na bubnjevima ponovo Chibby.

bojadin

Da jeste, provereno, nisam hteo jos da objavljujem, dok ne proverim ko ce sve svirati, ali braca Rankovic sigurno sviraju. Iako je ovo verovatno jednokratno, bilo bi lepo da ih dovucemo da zasviraju i u Jagodini, verovatno je to poslednja sansa...

bojadin

Kako saznajem, Lilihip svira u originalnom sastavu, sa Zekom na bubnjevima.

bojadin

sa Popboksa:

Jagodinski Crni lilihip je sve ove godine bio ime koje se izgovara sa strahopoštovanjem u krugovima diskografskih moljaca, a juče je bilo jasno i zbog čega – Jagodinci su visokooktanska Kojina deca iz garaže, koja iza sebe imaju objavljenu samo jednu polu-live kasetu za kultnu etiketu Trotorock. Dobri duh Kenjigrada obuzeo je Zvezdaru dok je Vladimir Ranković neštedimice prosipao svoju crnačku dušu po gitarskim žicama. Na kraju pesama, kad krenu aplauzi, tamo gde njegove mlađe kolege kroz zube procede zubato "hvala", Ranković bira slovno neprevodive usklike radosti. Razlika u klasi, razume se.

bojadin

Lilihip u Bg pre neki dan:

bojadin

Steta sto ove stvari izgleda vise nikog ne interesuju... ipak ako ima onih koji prate evo i snimka:

https://www.youtube.com/watch?v=0agUCqN0ZZQ&feature=g-all-lik

MaNi

Black

Priča se da se i Tač ponovo okuplja...

luksa

Buca035

Ne znam seca li se ko stare rock grupe Klan?? Znam da je gitaru svirao Cakija, a mislim da je za bubnjevima bio  Bata. Ja sam ih prvi put gledao na skveru  kad sam bio u petom ili sestom razredu . Svirka na proslavi 25-og Maja godine sedamdeset i neke. Neka malo stariji posalju nesto o njima. Eto njih  se setih. Inace Joca Kenac, gitarista Ponocnih Lampi nekada je svirao u kragujevackom bendu, ali se ne secam imena. Tu su svirali Kepa, Zoran i mislim Laza. Na njegovo mesto dosao je legenda R.M. Tocak ! Tada nastaje legendarni SMAK.

bojadin

U Etiopii posle bubnjeva, kadrovska promena i na gitari :). He, he,  necu jos da otkrijem novog gitaristu, ali mnogi ce se iznenaditi :)

Buca035

Ma nema veze, Sale je legenda !! Uolstalom , to je njegov bend!! Samo napred !

bojadin

Ma ako ovo uspe, biće to najbolja postava Etiopie.

Buca035

E Boki, iovako se nista ne desava po Jagodini, sem da idemo u jb Evropu sto se fudbala tice. Svirke zamrle ! Svi sviraju ali kuci!!!! Nema neke svirke kao nekada . Pravo u stomak! A ima toliko dobrih muzicara u gradu!!

bojadin

Pa da te obradujem da će po svemu sudeći za nekih 2-3 nedelje svirka i to samo autorskih bendova iz Jagodine. Posle x godina Hang u rodnom gradu promoviše novi album, sviraju i mlade nade How can I regret, zatim moj Engram (ex Eutanasia), SKP i najverovatnije Alister (zavisi im od gitariste).

:xq058:  :xq055:  :xq040:

p.s. ja sam Nikola, ovo Bojadin često zbuni ljude  :aq01:

Buca035

Ajde ljudi dajte malo zivota ovom gradu! Daj da maknemo ove nabildovane pevaljke!! Idu mi na jetru.