Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEŠAVANJA U ĆUPRIJI

Započeo autentik, 12-09-2008, 23:19:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A šta fali vašim pločama, Bev ?

SunđerBoba

I ove naše, stare su bile klizave. Znači...ništa novo  :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Jaoooooooooooooj, da, pogotovo one na onom pločniku ispred TC "Sunce" koje bi takođe trebalo da menjaju. Užas !

SunđerBoba

Pa jel čuješ? Hoće, zameniće ih, sa ovim koje skinu sa trga.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Aaaaaaaaaalooooooo ! Ne čujem šta kažeš ! Kaži malo jače !  :aq01:

autentik

SunđerBoba

Ovo je slika od petka. Tokom vikenda i danas, na trgu ni žive duše, mislim ništa se ne radi!  :xq007:
Danas je SAMO postavljena ona narandžasta plastična ograda oko trga, i NIŠTA više.
Mislim, ako će tim tempom....stićiće za koju godinu  :xq010:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

E dobre su ove nove pločice na trgu. Samo što još nisu počeli da ih montiraju.  :aq01:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

12. oktobra, u 8 sati uveče u Hali sportova "Ada" u Ćupriji gostuju Zvezde Granda. Ulaz je 350 dinara.

Boba, idemo li ?  :aq01:

SunđerBoba

Jagodina -- Policija u Jagodini podnela je krivičnu prijavu protiv odgovornih osoba u "Ravanici" iz Ćuprije, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.

U saopštenju se navodi da su odgovorna lica "Ravanice" prekoračila službena ovlašćenja i isporučila robu iz asortimana ove fabrike u iznosu od tri miliona dinara inostarnom kupcu, bez odobrenja predsednika Upravnog odbora i bez uplate na račun preduzeća. Inače, radnici i rukovodstvo "Ravanice" su štrajkovali tražeći smenu direktora Milutina Vasića. (b92)

SunđerBoba

Drugari,
šuška se po gradu da počinje sa radom PAUK. Jel zna neko nešto o toj novini  :aq21:?

reksys

Krece od sledece nedelje!!!!

SunđerBoba

Jel to sigurno? Ja mislim da je red  :aq29:

reksys

Pa bice reda. xaxaaxaxa
A vala blago vama, mi ovde jos moram oda se mucimo sa cobanima koji parkiraju svoje igracke na sred ulice....

SunđerBoba

Pa biće i kod vas. Proteraćemo ovog našeg malo kroz Jagodinu.

SunđerBoba

Jel ima neko proverenu informaciju? Ako je ono što sam ja čula tačno...biće veselo! Mene briga, ja sam pešak  :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

To bi bilo super. Nego čuo sam da ti pauci nose samo Fiće, Jugiće, Kečeve i eventualno Peglice. Kao nemaju kapacitet da nose ova teža i besna kola, BMW-je, Merdže, Audije, džipove... :aq01:

SunđerBoba

Luna

SunđerBoba

:aq29:
Što planirala si da dolaziš uskoro?