Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEŠAVANJA U ĆUPRIJI

Započeo autentik, 12-09-2008, 23:19:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Što je najgore "buca" je rukovodilac i istaknuti član partije! Daleko bilo! Onda ti je sve jasno, i kakva je partija i kakvi smo mi! Užas, užas, užas!  :xq010:
Bitno je da je njima dobro, po sistemu "ti mene vojvodo, ja tebe serdare". Jedan član partije dodeljuje drugom članu iste partije priznanje kako je ovaj  štajaznamšta! Grozno!
Dođeš mi, dođem ti. Fuj!

Luna

Hahahhaa,pa dobro,zaduzuje covek,i ovaj "elegantni" ce sutra njemu!

sonja

Ja  licno ne  znam sta radi V. Djordjevic,ali znam da  je  ovaj drugi decko Z. Milic,momak  koji se trudi da  organizuje   da cCuprija  malo  lepse  izgleda,da zajedno sa  jednom grupom  ljudi   pokusava da  ocisti djubre i divlje  deponije , da sadi  novo drvece...sve samo da Cuprija  opet   dobije  koliko toliko  pristojan  izgled grada,koji  je  nekada  imala.Ja  licno smatram da je nevazno  iz  koje  si  partije,vec sta  radis za svoj grad i  svoju  okolinu i za  ljude  koji zive u  tom gradu ...drugo  sto se  oblacenja tice ,smatram da svako  od nas ima svoj sopstveni  ukus i ako se to  meni ne svidja  ne moram da ismejavam ljude  zbog toga .Smatram  da garderoba i  partija ne cine  coveka ,vec srce ...

SunđerBoba

Sonja,
Ja se divim tvom optimizmu. Možda bi ga i ja imala da sve to posmatram sa distance. Ovako, iz baze, stvari izgledaju mnogo drugačije. Sad, pitanje je čija je vizura ispravna, ako se uopšte može postaviti takvo pitanje.
Naravno da je važno kojoj grupi pripadaš, pobogu! Jer Z.M. to ne radi kao Z.M., nego kao rukovodilac javnog preduzeća, kojim upravlja njegov partijski kolega, i sa mesta na koje je došao istom linijom  :aq18:
Ovo za oblačenje je više plastičan prikaz onoga što je unutra. Z.M. je samo poslužio kao ilustracija, ako sam bila dovoljno (ne)jasna  :aq29:

autentik

autentik

autentik

NOVOGODISNJE TEZGE NA ULICAMA CUPRIJE

Više slika ovde --->>>>   https://www.cuprija.autentik.net/2009/novogodisnje_tezge.php

autentik

POETSKA POZORNICA - DECEMBRA 2009. GODINE

Više slika ovde ------>>>>   https://www.cuprija.autentik.net/2009/poetska_pozornica.php

autentik

Ivanka

Citat: Luna  23-12-2009, 13:18:20
Oce da se kandiduju za odrzavanje Olimpijade u Cupriji! :aq01:

E to ne može! Olimpijada u Jagodinu!!!! Zimska ili letnja, svejedno.

Luna

Ivanka,za tu priliku biste i vi morali da ulepsate grad! :xq008:
Ili,ako Palmica pokloni organizatorima nekoliko hektara,mozda i Crni vrh,zajedno sa nasim Blackom,mozete i da upadnete u kombinaciju! :aq01:

Ivanka

Imamo klizalište, gradi se ski staza. Boba je na pijaci koliko hoćeš, sve je spremno.

Luna

Zaboravila si kiseo kupus i rasol! :aq21:

SunđerBoba

Pa to! Vidim ja da nešto nije kako treba. Nisam znala pravac!  :xq011:

SunđerBoba

Znači Luna, 1394 u kilometrima!
Evo me, krećem!!!!

Luna

Ma samo izvoli  :aq28:
Pozuri dok neko ovim znakom(limom)  nije pokrio kokosinjac, pa  ne mozes da uhvatis pravac!  :aq21:
Onda mozes da se ubacis u onu variantu od 1650km!

saba

Citat: SunđerBoba  26-12-2009, 12:23:44
Sonja,
Ja se divim tvom optimizmu. Možda bi ga i ja imala da sve to posmatram sa distance. Ovako, iz baze, stvari izgledaju mnogo drugačije. Sad, pitanje je čija je vizura ispravna, ako se uopšte može postaviti takvo pitanje.
Naravno da je važno kojoj grupi pripadaš, pobogu! Jer Z.M. to ne radi kao Z.M., nego kao rukovodilac javnog preduzeća, kojim upravlja njegov partijski kolega, i sa mesta na koje je došao istom linijom  :aq18:
Ovo za oblačenje je više plastičan prikaz onoga što je unutra. Z.M. je samo poslužio kao ilustracija, ako sam bila dovoljno (ne)jasna  :aq29:
E JA ZAINAT NECU DA KOMENTARISEM NISTA, jer znam da ce Boba odmah da OPLETE i mene......
Bolje mi ovako. taman se malo primirila na MENE.

Luna

Uuuuuuuuuuu bre Sabo,ti toliki covek a plasis se Bobe?! :aq16:
Bas si me razocarao. :aq14:

Ovi nasi muski sve neki zastraseni ko da smo mi zenske Baba Roge a ne nezan i senzibilni pol,sto smo ovde vise puta i dokazale     :xq013:
   Ajd pisni ako smes :xq014:

Alkar

Moskva 2368km, Rusija

Atina 959km, Grcka

Najbliza kanta za djubre 7km, Paracin
:xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: autentik  26-12-2009, 16:10:19
TURISTICKI PUTOKAZI

Više slika ovde --->>>>   https://www.cuprija.autentik.net/2009/turisticki_putokazi.php

E ovo je dobro, i za svaku pohvalu. Ovo će pomoći i studentima i ljudima sa strane uopšte. Ovi putokazi su potpuno normalna stvar na Zapadu.