Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Nove Zgrade - Stare Zgrade - Jagodina

Započeo autentik, 27-09-2008, 13:02:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Citat: Dak  13-02-2009, 21:51:41
U neko,pisi jos malo o tom osvezavanju fasade govnima,bas ti krenulo...

pa to mu jedino i de.

Dak

E ja bih svakog ko dirne Ratka fasadirao govnima i gole tuk'o po ulici!!!

Kako je Ratko?

Louis

government

Videh ga danas u prolazu  , stoji na istom mestu kao na onoj slici.

autentik

Citat: bevana  13-02-2009, 21:55:18
e da

imam jednu ruznu,tuznu vest

sad neki dan neki cigani upali kod Ratka u radnju pretukli ga i oteli mu ceo pazar

tako mi je bilo zao kad sam cula......

:( :(

E jesu majmuni

Jadan čovek

jebem ti život, pa pobio bih ih sve

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dak

Citat: government  14-02-2009, 21:05:38
Videh ga danas u prolazu  , stoji na istom mestu kao na onoj slici.

A da nje prepariran?!

neko

pripazi malo bevana sta pricas u toj evropi koju ti idealizujes se ide na robiju kada nekoga po etnickoj osnovi vredjas kao sto su jebani cigani ili tebi evropa odgovara kada su upitanju fasade ali kada su cigani u pitanju onda se gore ponasas i psujes od mene!

a ja bi ih eto osudio kao urosa misica na jedno 10 god za primer pa nek onda neki pametni skrabaju nove fasade sa novin natpisima pravda za cigane samo sto bi ja uradio jos nesto od 7 do 5 bi i taj uros i tu cigani meni ribali fasade koje su njihovi prijatelji ispisali a drzao bi ih vezane za vrat i za neko drvo da ne pobegnu i jos 2 policajca okolo a ostali prolaznici bi imali pravo da ih pljuju vredjaju dobacuju i tako bi se postigao dobar efekat da ti ako stvarno vole urosa onda nebi vise pisali po fasadama da njihov drugar a i ti cigani nebi ispastali jos vise!!

tatoo

kad je rec, vec, o novim zgradama, sem potkovice, nisam upucena sta se gradi po Jagodini, pa ako neko ima info: neka javi.

autentik

tatoo

neko

gradi se jos jedno 30 tak zgrada ako ne i vise tako da je dosta tesko da se sve to objasni a na netu nema bas puno informacija!!

autentik

Didi

jel imas ovu sliku u vecoj rezoluciji?

government

gremlin

I ja obožavam ove slike stare Jagodine, ako neko ima još neku neka nalepi. :aq17:

government

Samo za društvo iz kraja , i sve ostale goste.

Didi

autentik

po mojoj proceni

Kameni Most

a ovo napred treba da bude  sad  Benzinska pumpa

government