Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Predlog za lepsu Jagodinu

Započeo dobrivoje, 28-10-2008, 23:00:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sawovsky

Chek,chek nisam upucen jel vi to samo mashtate o mumiji u Jagodini ili se o istoj prichalo da tje da je donesu kod nas?

vesna05

Mastamo,mastamo......niko jos nije pomenuo bilo sta o njoj osim da muzej u BG-u nema para za vitrinu u kojoj bi je izlozio

Sawovsky

Daj da je ugrabimo bre! :D

Nek ode neko kod Palme sledeci petak da predlozi to :D

Dak

Ma moze i frizeder za meso iz mesare "As",za pocetak!!!

reksys

Da i onda malo pojacaš frizider i dobijes "Jetija",a kad smanjiš hladnoću predstavis mumiju... hehehehe

svajcarac

Sawovsky

Ajde ovako shto se tiche Belice.

Prvo treba kazniti sve odgovorne po selima shto su od reka napravili deponije,bacaju shta stignu u njih,lichno sam se uverio u Bresiju recimo zashta njima sluzi reka,ono je strashno koliko ti ljudi nemaju obzira prema okolini :( :(

Drugo,branu na Belici treba izmestiti nizvodno van grada,ka Moravi kako bi se podigao sam nivo reke u gradu i Belica dobila koliko-toliko pristojnu formu gradske reke,ovako lichi na kanalizacioni kanal u sred grada!

Mac

Nisam znao da kroz Bresije prolazi Belica, ali hvala na informaciji, znao sam samo da kroz nju prolazi Lugomir.

Sawovsky

Lupio sam,tu gde stoji "Belice",treba da stoji "reka" evo sad cu da ispravim

vesna05

Jel ovo Standard strajkuje ili su im vec poceli praznici???
Celo moje naselje je zatrpano djubretom,pored kontejnera nema ni 5,ni 10 ni 20 kesa-ima ih za jos tri kontejnera i celo naselje je takvo.
JEl to samo kod mene ili u celoj JAgodini,ja sam iza Jumkovih zgrada

autentik

Dak

Citat: vesna05  29-12-2008, 10:31:18
ja sam iza Jumkovih zgrada
Pa to je mesto za koje me i ne cudi sto ima djubreta :aq21:

autentik

Evo jedne mašine koja je aktivna u letnjim mesecima

autentik

Dak

Ma to bio zemljotres u Mionici...samo palo...

Svilena

.

Dak

To kriv autentik!Da nije izbacio NEKOG sa foruma,ovaj ne bi lomio po gradu :xq027:

Autentik,vrati nam NEKOG :xq052:

Svilena

.

Dak

A pa ta zamenica oznacava sve to zajedno :xq005:

autentik

Ekipa Radnika Standard  sredjuje recno korito