Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K A F A N A

Započeo melem, 02-11-2008, 16:31:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 30 gostiju pregledaju ovu temu.

Sone

:aq26: vozdra MICK hajy dyjy you sta ima kod teb?

MIK

:aq28: Sone, eto sve ok kod'mene, evo stigla taman da mi pravis drustvo :aq29: , kako yu tu tuuuuu uuuuuu?

Sone

:aq24: e bas sam drustvo za kafu uvek zakasnim za njojze.hvala ti za kaficu a i za drustvance sto mi pravila  :aq29:
ja super lajk uvek.  :aq28:

MIK

Vreme je da se malo osvezimo

Sone

bogami prijalo bi posle ovog sunca
:aq26:

tatoo

:aq28:
Poz svima od mene
MIK, odlicna ti je funkcionalna kofica za picence  :xq011:.
Evo ja ga cedim , a ko hoce nek natoci!!

MIK

Cao drustvance  :aq23: pa ako treba, ima zubima da otvaram pice bre, za vas :aq01:
Imas li neku narandzu tatoo?  :xq001:

Sone

eve pomarandza nema gu tatoo ja te usluzim veceraske.

ja ce ovakoc aj  :aq26:
https://www.youtube.com/watch?v=3uVBproxpNQ&feature=related

MIK

tooo
'fala sone, znam da mogu da racunam na teb :aq04: daj ti men sade nestooo, misimmmmm  :aq26:

Sone

vopa MICK
misim eve nesto sas vatru samo da ne pogorimo  :aq24:

MIK

auuuuuuuuuuuuuuuu ovo nikako ne ide posle piva :xq006: ufff....  :aq09: ne znam jel'bilo gore kad'se ugai ova vatra il'sad'sto u meni gori :aq09: e pa Sone, ovo sam'sad'popila, pa ko zna kad'opet....ajd'pa tako onda :aq26:

MIK

Sone

:aq24: lelej MICK da znas ja pogore sve dobro je sto nisam bio sam niki mi nebi verovao.
da se drzimo mi kafe najbolje je  :aq29:
lep dan

Sone

tatoo

Hvala na kafici Sone, bas prija a i muzikica  :xq011:.
Lep dan i tebi kao i ostalima zelim.

MIK

MIK

E pa drustvance :aq23: cujemo se za neki dan  :aq29: .

Sone

tatoo

vazi MIK, lep provod!!!

tatoo

osvezavajuci napitak ukoliko je neko za
                                                          nek se posluzi, ili nek napravi sam:

6 listova bosiljka, 200 g secera, 300 ml vode, 2 limuna, 1 dl votke i jedno belance.

U vodu dodajte secer i iscedjen limun, mesajuci kuvajte oko 2 minuta. Kad se malo ohladi sipajte sok od dva limuna i votku. Izdrobite listove bosiljka, pa ih umesajte u napitak. Umutite belance u sne i sipajte ga u napitak. Sve dobro izmiksajte i ostavite u zamrzivacu 20 minuta. Servirajte u hladnoj casi koju mozete da ukrasite listom bosiljka.

prijatna nedelja!!!