Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ODBROJAVANJE POCINJE 10.....

Započeo STRANACH, 13-11-2008, 14:37:29

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

OK, ajde malo da preformulišem. Ako bi ti da odvajaš muške od ženskih onda će da snimimo 2 snimka:

1 u kome će da se okupe ženske, koji će da se zove "Žensko druženje" i na kome ćeš ti, bebironac biti u sredini, i drugi u kom ću ja, kako ti kažeš, biti "glavna cava" i koji će da se zove "Muško druženje".

Mada sam ja više za varijantu da imamo samo jedno "Grupno druženje" ili "Druženje forumaša" ali kako 'oćete. U oba 3 slučaja Autentični će da bude snimatelj.  :aq24:

Evo i ja se izvinjavam ostatku ženske vesele družine ako se neko našao uvređen.  :aq21:

gremlin

Ma daj samo da se družimo i bez odvajanja.

STRANACH

Ovako ................
.ideja o tome postoji vec duze vreme..........................

Autentik je obecao da ce da organizuje zurku(lepo pise ZURKA) za sve clanove .............

Ali nesto mu to slabo ide............

STRANACH

AUTENTIKE, 1200 ti clan pocetkom 3 meseca.?
Sanse postoje da ostvaris cilj i u 2010god. udjes sa 2000 clanova.
Na dobrom si putu. :xq004:

autentik

bebironac

doguracemo do 3000 do kraja godine....

autentik

bebironac

izvini malo sam se zabrojala,omako se prst na trojku

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Nije poenta u broju ukupnih nego aktivnih članova na forumu. I nije poenta u kvantitetu nego u kvalitetu pisanja na forumu. Šta mi i Autentik imamo od toga i da forum ima 10 000 članova kad je od njih samo nekolicina aktivna a ostali su se registrovali samo da bi gledali kako ja tresem sise i ostale zajebancije na "Ljubav, sex i lepotice grdne" a ne napišu nijednu reč na forumu ?  :aq01:

bebironac

ako mene pitas ja bih se uclanila samo zbog tvojih sisa,hahahhahahahahaha

zdravlje

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: bebironac  12-03-2009, 18:15:50
ako mene pitas ja bih se uclanila samo zbog tvojih sisa,hahahhahahahahaha

Znači rade onih 40% gej osobina, rade, rade. Xexexe.

bebironac

ja se ne krijem ko gremlin....

Luna

ma nije valjda bevana da neko hoce da ide???
zasto??? :aq15:

zaboravila si da ce neke da izbace.ja znam jednog.ako pre toga ne ode sam.  :aq28:

Luna

ooo,pa tebe bolje informisu,ja sam malo u zaostatku. :xq066:

Luna

znam,imam i napismeno.
sta cu kad nemam u recniku polne organe i fekalije? :aq16:
a ne umem da se prodajem/ulizujem.

samo,za mene je to ipak vrlina.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A zašto bi neko otišao ?

Ama ljudi, nije poenta u broju fiktivnih članova nego u aktivnosti na forumu i kvalitetu tema i poruka.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Kako to smeš da kažeš misšljenje samo ako se poklapa sa mišljenjem Ivana ili moda ? Pa ja koliko sam puta iznosio ovde zajebancije na račun Ivana, Andrijane i ostalih i jel me neko dirao ?

bebironac

zdravlje