Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sta vi kazete na ovo?

Započeo Andrijana, 17-11-2008, 13:15:36

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Andrijana

"Meni premršave manekenke izgledaju sasvim aseksualno, kao i poneki manekeni. Uostalom, i naučno je dokazano da premršave žene imaju smanjenu seksualnu želju i plodnost te ne razumem kako one mogu da budu privlačne. Imala sam 46 kg na svojih 170 cm visine i šta god bih obukla, to nije izgledalo lepo, kao na mojoj drugarici od 155cm i 50 kg. Ona je bila extra riba, a ja sam se osećala kao muško pored nje."
A sad povodom ljubomore...
Žene umeju da primete nedostatke drugih žena i vrlo glasno to svima stave do znanja. Muškarci više gledaju celinu i ne primećuju nešto što će žena da primeti. Što nam sve ukazuje na to da nema smisla, ni potrebe biti konkurentno nastrojen prema drugim ženama, jer nisu one te sa kojima ćemo biti u vezi i njihovo mišljenje je irelevantno.
Sta vi mislite o ovome?

STRANACH

Potpuno se slazem sa tobom,pa ove bre manekenke ne bih sme di u grad da izvedem,ne daj boze da dune neki vetric ima da ih polomi ki mace muskatlu a za krevet tek da ne pricam?

Andrijana

Sećam se, pre godinu dana, kada sam izgledala gore od kostura, bila sam toliko zadowoljna sobom, a nisam primećiwala koliko, zaprawo, ružno izgledam.
Tako da, sawet mladim dewojkama... Ne zatupljujte se dijetama i izladnjiwanjem, jer was onda, stwarno, neće xteti niko...
Lepe ste takwe kakwe ste i takwe ostanite...
PoZz...

STRANACH

Dugo ti je trebalo da ti dodje iz d... u glavu  :aq29:
                                ili obrnuto :xq011:

Dak

Citat: Andrijana  25-11-2008, 09:51:33
Tako da, sawet mladim dewojkama... Ne zatupljujte se dijetama i izladnjiwanjem, jer was onda, stwarno, neće xteti niko...
Lepe ste takwe kakwe ste i takwe ostanite...
PoZz...
Ja se ne slazem sa tobom...Neke treba da se zatupljuju dijetama i izgladnjivanjem i to mnogo i cesto!
Nemojte da ostanete takve jeste,jer vas mozda nece hteti skoro niko!!!
Ne budite...debele...

Black

Lepo kaže naš narod , BOLJE DA LJULJA , NEGO DA ŽULJA , XAXAXAXAXA

Andrijana

Pa dobro, ako ti dak tako kazes, neka bude tako... :-P
Boga mi, meni e dobro owako... Mada, moram reci da ne jedem bas swe...

STRANACH

Naj bolje je optimalno,ni da ljulj ni da zulja :xq005:

Dak

Ne znam ljudi,mozda nije lepo sa moje strane,ali slaninu volim samo da jedem...
Jedem sa D!Nisam pogresio u pisanju :xq007:

Louis

Citat: Dak  26-11-2008, 16:46:25
Ne znam ljudi,mozda nije lepo sa moje strane,ali slaninu volim samo da jedem...
Jedem sa D!Nisam pogresio u pisanju :xq007:
:xq011:

Andrijana

Pa dobro, samo ti cepaj... Ja, wala, ne wolim da jedem slaninu, ali zato kuwanje... uxxx, sarmice... :-)

Andrijana

Ima, welike razlike...
Sarmice su mnogo lepše... Uxuxuuxux

ribica

e ovako,nisu zgodne koscate devojke,lepe su bas onako kad imaju malo spreda,malo pozadi,al nista preterano,tek da ima covek za sta da uhvati.

STRANACH

Таман за у руку :)

Andrijana

Dowoljno za šaku, a? :-)

Andrijana

Jesi u prawu... Tako e najbolje... :-)))

STRANACH

Pa kazem ja nema veze ni slaninica ni sarmica,ako se te kalorije pametno potrose :aq18: onda je super?

svajcarac

Imao sam manekenku gde mi nista nije falilo.Proslo je puno vremena tako da su se i te koscice malo zaoblile.
Sad cerka posla majkinim stopama pa sa njom imam problema. Medjutim dok je u granicama i dok redovno i zdravo jede necu se previse nervirat jer sve dodje u svoje vreme.
Lako je nabaciti a tesko skinuti,a i onima kojima bog dao trebaju iskoristit tu liniju :xq022:

Andrijana

Niko, kao trip, ne woli koščate cure, swi kao wole one krupnije, a widi se po gradu da e obrnuto...
Wećina momaka su, uglawnom, sa nekim mršawim dewojkama...

Andrijana

Niti sam ikada imala problem sa tim, ali, owde se ne radi o meni. Želim da kažem da, spoljašnji izgled, uopšte nije bitan & garii, wećina njix, juri, uprawo, dewojke manekenske građe, swima, kao šatro, se swiđa kad e dewojka malo i popunjena...
Još jedna muška laž...