Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Mariah

Ma cuti koji izazivam,dosta me je opevao sa vampirima i glogovim ko9lcem,nego nek peva i o drugima sto mora o meni? :xq006:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Želim da Luna napravi neku zajebanciju sa onim slikama...

Mariah

Ha ha ha... :xq005: I ona ti unisti ceo sajt na kojem pravis one slike,i tebe okrive za to pa ti moras da snosis OGROOOOMNU stetu,novcanu ,naravno... :xq005:
Zelim da,hm,da glumim...

government

Izaberu te da glumiš glavnu ulogu, ali  da budeš Godzila
Da mi se Nikol Kidman nabacuje pred drugarima , a ja da joj kažem : Bežžžžiiiii breee!

Luna

:xq005: :xq005:ma nebi valjda!

government

Pa ne bi , ali baš moćno kad  tako razmišljam, he he

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Piješ ti pivo u Pab-u sa drugarima i ulazi Nikol posle pola sata čekanja na košavi ispred i kaže ti: Dobro bre, government, dokle ja da čekam na ovu zimoću napolju ? :D

A ti joj kažeš: Eeeeeeeeeee, nema ceka, Nikol. Odma dođem !

Hehehe.

Želim da se ugojim...

gremlin

I kreneš u kihinju kad ono tamo samo hleb i voda sa česme. Ukapiraš da se od toga niko nije ugojio popiješ malo vode i iz tebe iskoči gremlin.

Želim da se pridružiš koloniji gremlina i povedeš drugarice. :aq21:

government

A drugarice prerušeni allieni, onda ovi  iskoče iz grudi izujedaju sve gremline i od njih naprave bundice.
Da se Maraja uda za Milića Vukašinovića, Luna za Eru, Bevana za Radišu Uroševića i Bebironac za Macu.
he he

bebironac

hahahahahahahaa,kakav si ti lik,hahahahahahahaaha,gde nadje macu,hahahahahaha

Luna

a ko je taj Maca......jel bolji malo od mog ere?

maser ne moras odmah da trazis sliku...stani.

gremlin

I krenu Vukašinović, Era, Radiša i Maca na zakazano grupno venčanje, na pola puta iskoči Mitrović i kaže dećete, nemože to tako pa ja vas plaćam da budete odvratni i trujem ovaj narod, niste tražili od mene dozvolu, nema od venčanja ništa.

Želim da ove odozgo Marija, Luna, Bevana i Bebironac, jure sa belim lukom. :aq17: :aq22:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I jure one tebe sa belim lukom i krilima slepog miša ali se sapletu na drvored kolaca na Marijinom imanju i popadaju.

Želim da prestane da me boli vrat...

gremlin

I naiđe riba profi izgleda, predstavi se kao maserka i ponudi se da ti izmasira vrat, odvedeš je kod tebe ispostavi se da je trandža i nema ništa od masiranja.

Želim da mi padnu okovi

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Padnu ti okovi na noge i prebiju ti stopala.

Želim da ugradim plinsku bocu u kola...

Mariah

Ti je ugradis al se nesto zezne i eksplodira... I ti ostanes bez auta... :xq005:
Zelim leto...

government

pedeseto, godina ti žao nije......
Meni male želje:
malu vilu na Bev.hillsu, sport ferari dvosed, milionče evrića , dijamantske kamenčiće jedan džepić

Mariah

Uf al ti imas zelje... Izbace te naglavacke sa beverli hilsa,a Nikol Kidman te zavede i pokupi ti i milionce i dijamante i vilu i kola...
Zelim da vise spavam...

government

i da sanjaš isključivo Milića kako ti se približava samo u tangama
da mi se večeras vrati b92

Luna

:xq005:
cipkastim..heklanim.