Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna, ovo je uvreda ! Pa nisam ja dete, majku mu !

Government, jel si mislio na ove sise

ili na ove kompjuterske ?

:aq24:

Ja ti Luna lepo kažem da kažeš governmentu svoje bračno stanje i na taj način mu objasniš zašto se ljutiš.

Luni proradi mašta i dobije ideju i zameni X5 za X6, Maraji se smanji mašta i vrati se u surovu stvarnost i shvati da ipak mora da se uda za tebe a ja sam malo više prodrmao monitor i iz njega su ispale sise.  :xq005:

Želim da se zajebavam...

Luna

E maser,ja ti to nikad necu pokvariti!
volim da se zajebavas,ali sad ce se vec neko naci.

government

evo dodjoh
Luna , sta se buniš, ovo je jedna igra koja  nije stvarna i nema godine, želje i kvarenje tudjih želja nisu stvarni nego šaljivi i kao takvi treba da se prihvate. Ne misliš da bi se ja super frajer devojački san stvarno tuširao sa Marajom koja je sugurno debeli stokilaški patuljak, ali smejasmo se, a čini mi se i tebi bilo smešno, pa ajde malo da se smejemo i drugima.Ako se igramo igramo se svi.
Ako nećeš Masera evo smisliću ti želju sa Nekim.
ps. U Maserovom slučaju nije pedofilija nego sisoguzofilija :xq005: :xq005:
Super ti slike Maser!
Luna ajd udri sa upropašćavanjem!

Luna

ma ja se stvarno dobro nasmejem,super je ali  mi je nesto nekad neprijatno i ne mogu da redjem prekotoga.
ne ljutite se ,hocu sa vama da se zezam,al dobro,uvalite mi nekog starijeg. :xq066:

government

Evo autentikov Ćale , jel može?

Luna

ijuuu..naljutice mi se autentik.

jeli..a kako izgleda?

government

Nemam pojma, ajde sutra ću da pitam na gerontološkom ko oće, pa ga slikam i šaljem sliku.

Luna

hvalaaaaaaaaaaaaaa....kako da ti se oduzim za tu zrtvu.
ja cekam poziv na dac u,rece danas koljeskomsiluk.

zasto ne kazes ono,sta se krijes.ne plasi se nemam nikakve namere.

ribica

ja se bas slatko nasmejem dok citam ovaj forum...i samo da znate ,da sma tu,citam vas,ali ne mogu svaki put da pisem,no time

Louis

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A što iza džakova ? Pa nismo u Izraelu.

Mariah

GOVERNMENT KO BRE DEBELI STOKILASKI PATULJAK???!!! NEMOJ DA SE ODAJES!!! :xq002:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Želim da prestane zima i počne proleće...

government

Mariah

Ova ovde bas lici na tebe,a onaj muskarac nisi ti,nego tvoj san... :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Želim da već jednom prestane da pada sneg...

Luna

sneg je leo napadao,sve belo,prava bejka!
ti nemas smisla za romantiku i hoces da prestane.i prestane da pada,pocne da se topi,vode kolko hoces.preko noci smrzne toliko,samo led.
mariah te ozove kod nje,ti se toliko obradujes,pozuris,das gas,udaris svojim X5 u kapiju i polomis i auto i kapiju.
krenes autobusom,on  kasni,kad stignes ona ppobegla sa drugim,tebi ostavila samo glogov kolac.ti se naljutio,ja ti onda dam moju metlu,ujases i stignaes.prebijes i nju i momka onim kolcem.
zelim ati kupim X5 i da "ulovis"-da se sandjas sa mariah.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Kupiš ti meni X5 i sednem ja u njega ali Maraja mi i dalje bega. (još se i rimuje, yeeeeebo te  :aq24:). I dam ja gas da bih je stigao i povezao u džipu ali ona trči iz sve snage. Ja ga ubacim u petu i nagazim gas do daske i stignem je, i taman da ukočim iza nje i da je pitam da se provozamo ali kočnica se pokvari i ja naletim na nju u punoj brzini i zgazim je ko mrava. Nasekiram se ja tu, nekako uspem da ukočim ručnom kočnicom pa se vratim u rikverc da vidim šta joj je bilo, al zaboravim da mi je kočnica na džipu pokvarena pa je zgazim još jednom.  :xq005:

Želim da me Luna provoza u novom Golfu kroz Ćupriju i Jagodinu...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pošto nam je ova tema zamrla, da bi je oživeo, moraću sam sebi da upropastim želju:

Vozi ona tebe iz Ćuprije za Jagodinu i dođete do centra grada i Luna se parkira previše blizu ivičnjaka i ti izlaziš iz auta, otvaraš vrata ali ne vidiš stubiće na trotoaru i ooop, čukneš vratima u stubić.  :xq005:

Ajde da oživimo ovu temu, ljudi !

Želim da se kupam u bazenu u Luninom dvorištu...

pe-tar

Želja ti se konačno ostvarila, stigao si do bazena, zaleteo se i neviđenom ,,lastom" skočio ! Ali, međutim, ne lezi vraže, domaćica je zaboravila da pusti vodu u bazen, ybg!
              Želim da ne želim ništa lepo.