Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DOČEK NOVE GODINE U JAGODINI!?

Započeo gremlin, 23-12-2008, 12:34:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

.

Black

Dakle , Grandovci Biljana Sečivanović i Saša Kapor će pevati na skveru 31. 12....

krimortus

:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

ko bi propustio takav spektakl

Zigeuner

... nista od toga, ako mi na uvce ne zasvira betoven a moze i mocart - ne dolazim.

autentik

DOČEK NOVE 2011. GODINE

evo kako je to sve izgledalo

Više slika ovde -------->>>>>>    https://www.jagodina.autentik.net/2011/docek_nove_godine.php

Svilena

.

krimortus

jos kad bi potkrepili onim snimkom sa Palme sa trga za Docek :]]] imali bi potpuno sliku "ludila" koje je vladalo...

umro sam od smeha dok sam gledao izvestaj...te popaljeni fan izvesne Biljane Secivanovic, te neke kretenke gastarbajterke sa sve roletna naocarima, te neka riba iz Macevca :]]]

autentik

autentik

Prema NEZVANIČNIM INFORMACIJAMA ... znači priča se

za Srpsku Novu Godinu u Jagodini na Skevru dolazi  GALIJA

autentik

JEEEEEEEE

INFORMACIJA je TAČNA

GALIJA U JAGODINI... ZA SRPSKU NOVU GODINU

Svilena

.

Black

Vest je tačna , dolazi Galija....a ja sam na vrhu Crnog Vrha....

autentik

10000000% tačna... Čuo sam se sa njihovim menadžerom...

autentik

krimortus

luksa

Pretposlednji rock bend koji je svirao na trgu u Jagodini, za pocetak skolske godine, nesecam se koje. Nakon njih Van Gogh prosle godine, pa opet Galija ... pretpostavljam da ce posle ponovo Van Gogh.

Svilena

.

luksa

mislio sam na ''prave'' bendove

Black

ODAVDE  se mnogo bolje video vatromet u Kragujevcu no u Jagodini. Beše li uopšte vatrometa? Vidli su se nedi slabi bljeskovi iznad grada. Iznad KG. je delovalo impresivno , gledajući odavde i kroz gajbu pive popijene posle kile rakije .

Zigeuner

... a ja celu noc menjao kanale po Jevropama i njihovim metropolama - i nigde nikakav vatromet. Bas su neke cicije.
Videce oni nas kada mi tamo stignemo sta su vatrometi i slavlja ... videce oni kako i mi Novu godinu za trku imamo.