Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zapitaj se

Započeo gremlin, 10-01-2009, 13:49:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

gremlin

Zapitaj se kako priča može da ti izmami osmehe i smajli može da pije pivo :aq24: :aq26:

Luna

savremeni muskarci razmenjuju i recepte!
i zavijaju sarmu...
i farbaju jaja za uskrs....

da si savremen dosao bi da mi za pon.napravis rodjendansku tortu, ja neznam.

steta da nisam na takvog naletela,sad nebih trcala od PC-a do sporeta nego bih ladno sela pa kad ustanem.

gremlin

Da, DA i štrikaju džempere i vezu goblene, ajde bre tamo.

Ko te to slagao :aq15:

bebironac

cccccccccccccccccc.......

Luna

niko me nije slagao,gledala sam i gledam svojim ocima!

nazalost ne u mojoj kuci.

gremlin

E tog tvog , častim smajlijem

Luna

Citat: gremlin  16-01-2009, 18:39:15
E tog tvog , častim smajlijem
nazalost ne u mojoj kuci.

gremlin

government

Ima li neki  IQ rezultat ili da saljem laksi test?! Ja resio i nije lose.

gremlin

Zapitaj se koliko si vremena proveo tražeći te testove, a neko ne može ni da se loguje da ih reši i proziva sve redom na 4umu.

Piše kako je liberalan, a u stvari je okrenut ka Kubi i pomalo autističan. :aq18:

government

Ma imao sam na jednom cd.Nikad nije lako kao sto se misli  da jeste.

gremlin

Citat: government  17-01-2009, 08:30:54
Ma imao sam na jednom cd.Nikad nije lako kao sto se misli  da jeste.

ali SVE JE LAKO KAD SI MLAD :aq17:

neko

da nemogu da se ulogujem skinem neki program i onda kad krenem da otvorim neka greska pise i otvori se samo neka prazna streana a sad imam jos gori problem neznam ni gde sam ga ubelezio u kompu!!

pa kuba je liberalna drzava igras go na ulici j..... za koka kolu!!na kubi spavas na sred ulice pun para niko ti nece uzme ni dinar!!

inace niko mi nije radio tuning imam samo felne koje nisu original raditi tuning na auto je cista ciganija i kvari se izgled automobilu sem par detalja ili u slucaju da ti recimo bude fabricki tuning tipa abt,mtm,brabus ali lepljenje spojlera mi je odvratno i sto je najgore poisle 1 god se to sve raspada!!

a moderan muskarac ne jede sarmu i nenosi strikan dzemper tako da taj ko to jos radi i sprema je krajnje neki zatucanko!!

Luna

ti NEKO nisi bas u toku:

vuna i pamuk su u trendu a kod tebe je cini mi se  najlon kesa renner.
i to dok citava Evropa ponavlja:  bio-eko, bio-eko,bio....

isto i za sarmu,gibanicu.....spezialiteti....ne brzi kiosk.

ma dobro da ima jos takvih koji nisu zatucani da nam vade prosek.

Dak

Citat: neko  17-01-2009, 20:28:23!
na kubi spavas na sred ulice pun para
E ovo sa parama je stvarno genijalno :xq011: :xq011: :xq011:

Luna

pa ajmo svi na Kubi da spavamo,bas ta vidimo.

jesi ti Neko bio na Kubi i kada zadnji put?

government

Mozda ti je firewall podesen da ne prima mime object,scripts,animated ads.Smanji zastitu kad downloadujes a posle vrati.
Evo saljem jedan malo drugaciji test.Tri braon zabe treba da zamene mesta sa zelenim zabama, tj, ove sa desne strane treba da predju na levu stranu.
Resenje do 15 min. normalna inteligencija, posle pola sata glupson i posle 1 sata zesci retard.
https://www.speedyshare.com/423349972.html

neko

prfijatelju jel imas ti neki sajt gde se to moze resu ne da se skida zastite ovo ono nisata jha toi ne kapiram pogotovo ne sad u 5 izjutra mrtav pijan ali da imam taj test sad bi ovako pijhan napravio 160 NAJBOLJE I VOZIM I RACUNAM I Razmisljam kad sam pijan samo losije pisem!!!

eko pamuk je moda mozda nekih tvojih engleskih plemica a moda evrope velike vecine je guci guci i dolce gabana jesi cula tu pesmu najveci srpski hit u nasem turskom melosu dok su na zapadu isto takvi hitovi najveci samo u rep ili rnb fazonu reci potpuno iste samo muzika malo drugacija!!

nisam bio na kubi ali znam ljude koji su bili posto znam i kurtu i murtu znam ljude koji su bili na tajland kubi pa cak i jedan lik koga znam je bio u severnoj koreji a meni je cela evropa dovoljna a pogotovo sad mi fali da obidjem celu istocnu evropu dok tajland kuba itd ce malo da saceka jer ne podnosim voznju avionom jedva sam par puta izdrzao po 1 sat a ko da sedi u avionu 10 sati bez cigaretA Dok celo vreme razmisljam dokle gledam ona sitna crevca i delica ispod krila sta se desi ako neko crevce ili delic pukne!!!
a prvo ces ti luna samnom u auto 250 i na iq test a ona mozemo i na kubi ako zelis ali prvo prihvati ono sto sam ja trazio pre nego sto nesto zahtevas ne odgovara se na pitanje pitanjem kao sto se ne odbija ponuda a pritom salje neka to znam i ovako mrtav pijan nepismen i glup a ti tako pametna bistra neznas osnovne stvari!!!

Ivanka

Ajde, Neko, budi dobar pa jednom piši trezan. :aq13:

Louis

Citat: neko  17-01-2009, 20:28:23
inace niko mi nije radio tuning imam samo felne koje nisu original raditi tuning na auto je cista ciganija i kvari se izgled automobilu sem par detalja ili u slucaju da ti recimo bude fabricki tuning tipa abt,mtm,brabus ali lepljenje spojlera mi je odvratno i sto je najgore poisle 1 god se to sve raspada!!
:xq003:
Tuning i styling su dve razlicite stvari i ne moraju da idu zajedno!
Primer: Yugo koji izgleda kao svaki yugo, a ima masinu od 90 konja, sa poboljsanim drzanjem i poboljsanim kocionim sistemom je tuning, a menjanje izgleda dodavanjem svega i svacega je styling! Onaj prvi ide ko metak a drugi samo izgleda i ne mora da bude uopste pojacan! :xq008:
Tuning = stelovanje :xq011:
Styling = izgled :aq15: