Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SLIKE - POSTAVI SLIKE NA FORUM

Započeo autentik, 15-01-2009, 17:26:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zdravlje

vesna05

gremlin

gremlin

bogdan

nesto sam uradio,jos da je docla na pravo mesto

bogdan

izgleda da treba jos nesto da proucim

bogdan

evo,ako je ovo telo,onda cu uspeti da je posaljem

bogdan

je li autentik,kako da stavim nekakvu slicicu u delu gde mi je nik?

autentik

ides na svoj PROFIL

pa na opciju  Информације профила на форуму

koja ti stoji sa leve strane
-----------------------------------------------------------------------

bogdan

saba

A zasto to sada ne radi, i nema ovoga sto pise, i ne mogu da dodam sliku.

Luna

pa ti saba imas vec sliku zato ti i ne radi vise, sta bi jos hteo,i prednju stranu da postavis :aq21: a ne,nece moci!
hteo si da budes cool i evo ti sad :xq008:

saba

Ma NEMAM uopste opciju da dodam sliku kod odgovora. Interesantno je da je juce kada sam pisao predhodni post, isto nijeb bilo, a sinoc kada sam odgovorio na jednoj drugoj temi, bilo te opcije. Neznam sta je ovo, to nam AUTENTIK stalno nesto brcka i menja. Nik vec odavno ne moze da se menja, i nikako da se to popravi. Ili autentik i moderatori stvarno nemaju vremena da sve to poprave i srede, ili su lenstine........

autentik

Ne može na ovoj verziji foruma, dok ne izađe drugi, će da nas hakuju, onda nećemo da imamo ništa

SunđerBoba

Citat: saba  26-06-2009, 06:41:37
Ma NEMAM uopste opciju da dodam sliku kod odgovora. Interesantno je da je juce kada sam pisao predhodni post, isto nijeb bilo, a sinoc kada sam odgovorio na jednoj drugoj temi, bilo te opcije. Neznam sta je ovo, to nam AUTENTIK stalno nesto brcka i menja. Nik vec odavno ne moze da se menja, i nikako da se to popravi. Ili autentik i moderatori stvarno nemaju vremena da sve to poprave i srede, ili su lenstine........

Nik i ne možeš da menjaš, mogao je avatar a sad ne može ni on. Ali ne mogu ni slike da se postuju. Zašto?

Luna

za slike je kriv DEDA-EU....karaj onoliko njegovih slika,opcija se izlizala! :aq21:

autentik

Ajd što nemate vi, al što nemam ni ja

znači neka velika greška

SunđerBoba

Ne zezaj  :aq18:, šta je sa tom opcijom?
Ti postavljaš slike, a mi ne možemo. Jel privremeno i li trajno "oštećenje"?  :aq15:

autentik

E da sad sam zvao  dodaj.rs

kod njih na serveru je neka greška, rade na tome da se ta greška otkloni, tako da kad bude bilo, pojaviće se opcija dole

a ove slike koje ja stavljam, pa to je već na serveru

samo kliknes na ikonicu za slike i koprias putanju do te slike negde na netu ako je neko postavio

i slika se pojavi

SunđerBoba

Dobro, ako je tako. Ja se već navikla na dodaj.rs.
Ali, pokušaću na taj drugi način  :aq28:

edit: Ok je, probala sam i radi! Hvala!