Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Volite da kuvate?

Započeo Didi, 17-01-2009, 02:54:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Didi

Citat: Dak  04-02-2009, 22:32:32
I gladan domacinske kuhinje :aq25:

spremicu ti sta hoces kad dodjes

government

A sad znam , pa jeo sam ja tamo jednom, nije nešto posebno.

Didi

kako bre.....sta si jeo?

Dak

government

Pa ko što si mi objasnio, šarenu lažu.Pričaj gde je , kuj će je traži . Koji semafor ,  gde se skreće. Malo detaljnije.

Black

Ja , kao ribolovac i gurman , naročito volim da spremam ribu , na 1000 načina. A što se tiče riblje čorbe , tu sam expert. 2002. sam osvojio 5. mesto na takmičenju Srbije u kuvanju čorbe. Sudije su mi oduzele 12 poena jer sam imao ,, previše peršuna u tanjiru ,, koji su sudije uzele za ocenjivanje. Najebao sam se majke sudcima a moj kotlić je bio prvi ispražnjen i pojeden od strane gledalaca i samih učesnika ( i pobednik je došao da proba). Posle toga sam prestao da se takmičim i kuvam samo za ortake. Naravno , imam i jedan super tajni dodatak....

Didi

Citat: government  04-02-2009, 23:18:05
Pa ko što si mi objasnio, šarenu lažu.Pričaj gde je , kuj će je traži . Koji semafor ,  gde se skreće. Malo detaljnije.
u bre Cuprija veliki grad........ nemoj da se izgubis.....prvi semafor posle mosta....prestrojis se u levo.....skrenes (ka autobuskoj stanici)......

gremlin

Danas se kuva gulaš. :aq22:

gremlin

gremlin

Kada kuva neko za vas i kada pojedete obrok, ako ste zadovoljni, plaćate li ga.? :aq17:

Mariah

Kod mene danas kupus u zemljanom loncu... :aq17: :aq26:

gremlin

sonja

peceni krompiri sa belim lukom i puno persuna,krastavac salata,mljac

Didi

gremlin

Didi

nije opasno....malo treba

Didi

Luna

didi ovo je konzerva!
zaboravio si da sklonis otvrac,eno ga ored tanjira.

sonja

Ja sam na stolu videla  kljuceve od auta,daljinski,dva tanjira,podmetace za case i povrce  koje po malo ima  neki neprirodni sjaj(aj ljubomorni smo ,pa ti nalazimo manu) da  povrce je  iz konzerve,slazem sa  ostalima....

Luna

sad je sklonio otvarac...nije on mutav.

didi cu ti slikam sutra ako uspeju govedje rolne sa kiselim kupusom i sunkom.
zamotano je,samo ceka da sutra dan svane.