Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Hi,magical people!

Započeo Mariah, 22-01-2009, 20:17:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Luna

Mariah

Evo me bila sam malo da solim pamet na jednom blogu,nekoj devojci koja ima anoreksiju,STRASNO JE DA LJUDI ZELE DA UMRU ZBOG RAVNOG STOMAKA! :aq22:

Luna

Mariah

Sta svako zbog neceg? Mora da umre? Pa svi moramo zbog neceg,al kad vec umiremo bar da umremo zbog neceg vrednog,znacajnog,a ne lepote koja dodje i prodje. Joj kako me ona iznervirala... :xq007:

bebironac

Luna

bebi,bebi....stil ne menjas.

bebironac

ma volite vi mene i ovakvu,hahahahahahaha

Luna

Citat: Mariah  31-01-2009, 19:53:48
Sta svako zbog neceg? Mora da umre? Pa svi moramo zbog neceg,al kad vec umiremo bar da umremo zbog neceg vrednog,znacajnog,a ne lepote koja dodje i prodje. Joj kako me ona iznervirala... :xq007:
a ja cu da umrem od carcinoma,zar je to vredno?

Mariah

Mozda ce zvucati glupo,ali sta je carcinom? :aq17:

bebironac

zlocudni tumor

Luna

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Karcinom je rak.

Luna

onaj sa perspektivom na dole,sa M kao moje prezime i ime.

uuuuu...najebah sad evo povoda...sve na M !

bebironac

Mariah

Sta se raspravljate oko naziva?! Bar nemojte pred lunom! Luna ,po mom misljenju,to je lose jer umreti od bolesti i nije neki nacin,narocito prevremena,ali je mnogo bolji tvoj razlog nego nekog ko bi da umre samo da bi imala ravan stomak... :aq17: :aq17: :aq17: :aq15:

bebironac

marija ajde ne lupaj molim te.....nije mi dobro od ovih tvojih reci,jooooj dete nezrelo

Mariah

Ajde da predjemo na neku svetliju temu,ovo je po malo scarry. :aq15: :aq29:

Mariah

Za neupucene,ja verujem u svu magiju,ali BAVIM SE SAMO BELOM MAGIJOM,kao radnici svetlosti,na primer. Ne poricem da i druga postoji,ali ne bavim se njom
Citat: bebironac  31-01-2009, 20:52:10
marija ajde ne lupaj molim te.....nije mi dobro od ovih tvojih reci,jooooj dete nezrelo
Prvo sam mala,onda nezrela,pa i dete,jel ima jos nesto u umanjenom znacenju? :aq29:Ti se bebironac mnogo sekiras oko te tvoje dece...

Louis

Ma magija ne postoji! :xq042:
Sta ste se uhvatili za nju? :xq008:
Verujem samo u ono sto mogu da vidim i opipam! :aq18:

bebironac

Citat: Mariah  31-01-2009, 20:57:47
Za neupucene,ja verujem u svu magiju,ali BAVIM SE SAMO BELOM MAGIJOM,kao radnici svetlosti,na primer. Ne poricem da i druga postoji,ali ne bavim se njom
Citat: bebironac  31-01-2009, 20:52:10
Prvo sam mala,onda nezrela,pa i dete,jel ima jos nesto u umanjenom znacenju? :aq29:Ti se bebironac mnogo sekiras oko te tvoje dece...

samo da si mi pri ruci sad bi ja tebe preko kolena pa da ne prosipas takve gluposti i da shvatis sta je ozbiljno a sta neozbiljno,joooj i ko ti dade taj kompjuter