Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sanjao sam malo pre.!!!

Započeo gremlin, 26-01-2009, 17:49:30

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

gremlin

bebironac

gremlin

Pivo uvek, :aq26: Čiča je sponzor Evro lige :aq26: :aq26: :aq26:

gremlin

...navijanje i utakmice bez ikakvih incidenata. :aq17: :aq22: :aq26:

gremlin

nikada se ne zna, sve je manje incidenata

gremlin

Sanjao sam malo pre da sam obezbedio karte za Dane komedija. :aq17: :aq22:

gremlin

Kako sedim u knjižari, ali onoj najboljoj Njujorškog tipa. Sve objedinjeno kafe, knjige, časopisi, internet, dobra muzika. :aq17: :aq22: :aq29:

gremlin

Sanjao sam malo pre da su razumeli poruku.

gremlin

Sanjao sam knjigu u izlogu, na omotu ista slika koju sada vidiš, dok čitaš ovu poruku. :aq17: :aq22:

13. april 2009 20:22  :aq17: :aq22: :aq28: :aq29:

Betty Boop

Sanjala sam kriva,umorna latinska slova oivicena zlatnim prahom koja su lenjo ležala na pozutelom papiru te tvoje knjige.

gremlin

Sanjao sam malo pre da sam naučio latinski, ali to je samo san, ja ipak pišem na Srpskom i u javi i u snu.

Sanjaj i o tome da si inspiracija.  :aq17: :aq22:

Betty Boop

inspirativne su reči tvoje...

...latinski...sanjaj o tome da ti je mašta dovoljno velika,jer u mašti ti znaš latinski

gremlin

Samo sanjam ono što volim i što želim, a inspiracija je velika kao tvoje oči.... :aq17: :aq22:

Betty Boop

lepo je voleti i zeleti ,a ja sada zelim da moje oci budu dovoljno velike...

gremlin

... e o tome vredi sanjati... :xq001:

Ovo je moja 3000 poruka posvećujem je nekim budući vremenima i događajima koji će u vama pobuditi inspiraciju...

13. april 2009  21:34  :aq17: :aq22: :aq28: :aq29:

Betty Boop

snovi su odraz onoga sto nam se desilo ili pak onoga sto će se tek desiti

osica

STRASNO......
malo pre sam se probudio, i sav bio u goloj vodi od sna koji sam sanjao..........
:xq022: :xq022: :xq022: :xq022: :xq022: :xq022: :xq022:
Sanjao sam da se jedna zena iz inostranstva, gde zivi i radi, dosla na godisnji odmor u svoj rodni grad. Ljuta na svoje prijatelje sa kojima se do nedavno druzila i sa kojima je bila u kontaktu, a sto su je odbacili iz drustva, resila je da im se osveti.  :xq057: :xq057: :xq057: 
A osveta je bila strasna. Sa sobom je iz inostranstva donela STRASAN virus, ali virus koji napada kompjutere. Isla je redom od jednog do drugog bivseg prijatelja i zarazila im svima kompjutere, i svima na ekranima monitora u znak osvte ostavljala svoj znak. Izgleda da je gledala film "ZORO OSVETNIK' pa je i ona samo umesto slova 'Z", svima na monitore ostavljala svoj znak osvete, slovo "L".
:xq063: :xq063: :xq063:
Zasto bas slovo "L" i zasto sam se i ja nasao madju napadnutima, NEZNAM, ali uplasen i onako mokar, ustanem, otrcim do mog kompjutera i odmah proverim dali je ispravan, nezarazen.
Jeste da je SAN - SAN, al opet, od straha leka nema, ko zna sta sam se ja bas zamerio toj zeni, koja je licila pomalo na vesticu, sa onim cudnim sesirom na glavi, dugom crnom kosom, i sa metlom u rukama.  :xq026: :xq026:
Srecom moj KOMP je bio nezarazen............ Izgleda da mi je ovo opomena.... za nesto, da pazim sa kim se svadjam, i koga cackam i diram.
Moracu malo da se obuzdam. Snovi su cudo, predskazuju nesto, to je sigurno, mozda nekome govore o proslosti, a nekome o buducnosti.
Idem da drmnem nesto zestoko alkoholno, da se malo smirim. Ko zna dali cu moci ponovo da zaspim.  :xq014:
Dali su ove MORE zbog ovog loseg vremena..... mozda i mesec utice na njih.... a mozda je to delo moje savesti.....  :xq013: ........ uh, bas sam se uplasio......  :aq13: :aq13:

gavran82

Какве су ово глупости?

osica

Citat: gavran82  05-07-2010, 10:07:18
Какве су ово глупости?

Nisu gluposti, TO JE MOJ SAN, a ti izgleda i nisi na spisku te VESTICE, ne sekiraj se tebe nece moriti NOCNE more....

NameNo