Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 88 gostiju pregledaju ovu temu.

severac

Subota 13.30  Jagodina-Napredak

autentik

Citat: severac  31-10-2008, 01:09:40
Subota 13.30  Jagodina-Napredak

si ti siguran da je u Pola Dva utakmica ?

severac

Војводина : Банат   1. новембар 2008, 13:30
Хабитфарм Јавор : Борац   1. новембар 2008, 13:30
Чукарички Станком : ОФК Београд   1. новембар 2008, 13:30
Јагодина : Напредак   1. новембар 2008, 13:30
Хајдук : Партизан   1. новембар 2008, 13:30
Црвена звезда : Рад   1. новембар 2008, 16:30

svajcarac

"Padaju  golovi ko kisa"
Odbrana nam je katastrofalna.... :xq003:
Pogledajte II gol sa meca Partizan -Jagodina
https://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=50165&sectionId=44&view=story

II sek. snimka   7:3 u odbrani Jagodine protiv Partizanovih napadaca  a kod gola V-VI sek 5:2 i opet nam "uvale"
DALEKO SMO OD PROTIVNICKIH NAPADACA-PUNO DALEKO....

autentik

Pobeda Jagodine  1 : 0  Napredak

autentik

5-ti smo na Tabeli  ako Zvezda igra nerešeno ili izgubi od Rada

Dade ga Crnac nakon 30 sekundi pošto je ušao u Igru

više slika ovde -------->   https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija12.php

Black

Gledao sam utakmicu. Zaslužena pobeda Jagodine. Mislim da smo ovom pobedom završili posao oko opstanka a sada možemo da krenemo na nešto više. Ipak , nerealno je očekivati učešće u nekom evro - kupu , ali , za koju godinu , sa mnogo boljim timom , ništa neće biti nemoguće. Extrema ponovo nije bilo na utakmici ali sam primetio novu grupu navijača Jagodine - ARMIJA. :xq004:

severac

Ipak ove sezone igramo u kupu Uefa,to je strateski cilj ma kako nekome nerealno zvuzalo.

svajcarac

Cestitke za nova 3 boda :xq004:
Vazno je da se pobedjuje i skupljaju bodovi...
Nadam se jednoj "toploj zimi" (sredini tabele)
a naprolece...uvek igramo bolje pa ko zna  mozda i kup Uefa :aq18: :aq18: :aq18:

severac

JAGODINA-OFK  2-0  BRAVO  BRAVO   BRAVO   BRAVO BRAVO   A SAD UEFA LIGA  BRAAAVVVOOOOOOO

autentik

Bolju partiju Jagodina nije pružila

igrali su fenomenalno

Sledeće subote idemu u goste BORCU

15.11.2008     Borac - Jagodina

autentik

Dak

Bio moj cale na utakmici,kaze da je bilo odlicno,jos smo i pobedili!
Bravo nasi!!!

Sawovsky

Au kakva utakmica danas!

Leprshavo, otvoreno,sa puno prilika,teren idealno pokriven,ekipa deluje uigrano...sve sjajno!Zao mi je shto chukche nije dao gol,da malo povrati poverenj publike koja ga neopravdano proziva!

svajcarac

APLAUZ i iz daleke Svice....
:xq004: :xq004: :xq004:

svajcarac

Ispali smo iz kupa.... :xq064:
Nije mi jasno primamo golove ko kisu a i primili smo najvise golova u prvenstvu.
Evo opet 4 kom :aq25:
Al`to "dani otvorenih vrata"

Sawovsky

Bio sam na tekmi,i mogu da ti kazem da za razliku od prvog poluvremena,kad su igrali ko zenice neke(i primili 3 komada),u drugo poluvreme smo im uterali strah u kosti.
Konstantan pritisak,a posle 3-2 bogme grobari nisu znali gde su,taj 4 gol u 93 minutu je bio posledica sve ili nishta situacije kad nam je i golman uleteo u njihovu polovinu terena.

severac

Vratili su mi veru da mogu da se nose sa Partizanom posle ove utakmice a bogami i sa Zvezdom,previse ih bre respektuju dok druge timove iz lige dobijaju i igraju bez respekta odmah dodje i odlican rezulta,zato napunimo nas stadion kada nam budu gostovali braca blizanci i verujem rezultat nece izostati,samo hrabro ovo je odlican tim jos da razbiju taj nepotreban strah i mogu daleko da doguraju.

autentik

Borac 2 : 1 Jagodina

izgubili smo u Cacku

jbg.

svajcarac

Slusao prenos
Fino pocelo lose se zavrsilo  :xq010:
jbg  na m2