Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 68 gostiju pregledaju ovu temu.

Didi

21.02.2008   subota 13:00
Jagodina -Cukaricki

gremlin

Jedva čekam da krene prvenstvo.

autentik

Black

Jagodina danas, posle tačno 14 dana boravka na Kipru, završava drugu fazu svojih priprema. Pitali smo šefa stručnog štaba Jagodinaca, Nenada Milovanovića, da ukratko da ocenu uspešnosti ovih priprema.

,, Najpre bih želeo da se najiskrenije zahvalim upravi kluba i pomoći lokalne samouprave grada Jagodina koje su obezbedile ovakve uslove za rad, počev od smeštaja u hotelu, idealne terene za rad i sve ono što je potrebno za jedne ozbiljne pripreme. Zahvalio bih se i našem domaćinu ovde u Aja Napi, Suzani Vitti, koja je bila na usluzi 24 sata dnevno i svom osoblju hotela Pavlo Napa na srdačnosti i preduzimljivosti. Što se tiče rezultata našeg rada, oni tek treba da se vide. Radilo se dosta dobro, jako i kvalitetno. Igrali smo sa jakim protivnicima, CSK Sofija - 31 put šampion Bugarske, 23 puta osvajač nacionalnog kupa i 3 puta superkupa svoje zemlje; Žižkov i Liberec - zadnjih godina učestvuju u Evrokupovima; Crvena Zvezda - višestruki prvak naše zemlje; kiparski Onisilos i danas, najbolji klub, poslednjih godina u Moldaviji, Šerif. Izgubili smo četiri utakmice, ali nakon svake sledeće se video napredak u igri, fizičkoj spremnosti, taktičkoj obučenosti i brzini igre. Igre sa ovim protivnicima poslužile su nam da vidimo gde se javljaju problemi, kao i za razbijanje kompleksa veličine i imena protivnika. Ono što je takođe važno, ne smemo sebe opterećivati rezultatima u ovim pripremnim utakmicama. Mene kao trenera, sigurno najviše raduje, zdravstveni bilten igrača jer, osim sitnih povreda i upala, nije bilo većeg posla za našeg lekara i fizioterapeuta. Ostaje nam još 14 dana da poradimo na realizaciji, jer smo na svakoj utakmici imali dve do tri šanse i 4-5 polušansi, moramo ih realizovati jer će nas u protivnom koštati dragocenih bodova."

Jagodina se večeras vraća sa Kipra,l etom iz Larnake u 22 sata po lokalnom vremenu. Do početka prvenstva će raditi na svojim terenima, a generalna proba se očekuje 14. februara kada u Jagodini igra protiv požarevačkog Inona.

Black

Jagodinci vratili Dragana Đurđevića
Autor B. P. | 05 februar 2009 22:14

Dok igrači na Kipru traže formu za proleće, rukovodstvo Jagodine radi u smiraj prelaznog roka. Na stadion pod Đurđevim brdom, naime, posle dužeg vremena, vratio se Dragan Đurđević. Po odlasku iz Jagodine, u kojoj je stasao, igrao je u Moravi iz Ribara, Jedinstvu iz Donje Mutnice, niškom Sinđeliću, a poslednju sezonu u Ordabasiju, članu Prve lige Kazahstana, timu koji je trenirao Jovica Nikolić.

- Znam da će mi biti teško da izborim mesto u timu, jer nisam sa saigračima na Kipru, ali obećavam šestoku borbu na treninzima – kaže Đurđević.

Jagodina se pojačala i Vladimirom Đilasom, doskorašnjim igračem Lokomotive iz Sofije.

( Za neupućene , Dragan Đurđević  , popularni Dzozi , je u tandemu sa Igorom Pavlovićam bio najbolji strelac Jagodine na početku pohoda ka Super ligi Srbije a Jagodina je krenula iz Pomoravsko-timočke zone). Došao nam je još jedan mladi igrač , 18 godina iz Mladosti Apatin.

Black

I poslednju pripremnu utakmicu na Kipreu Jagodina je izgubila od moldavskog Šerifa sa 4 - 0

Black

Fudbaleri Jagodine odigrali su danas pred svojim navijačima  prvu prijateljsku utakmicu od kada su se vratili sa priprema na Kipru . U lepoj i dinamičnoj utakmici pobeđeni su fudbaleri Voždovca rezultatom 1-0. Gol je postigao Spasojevič. Sledeću utakmicu Jagodina igra u subotu protiv INON -a u Jagodini.

autentik

Black

Ja mislim u isto vreme , 14 30 ali biće objavljeno na tv Jagodina

gremlin

Pa konačno da vidimo i mi šta se radilo na pripremama.

Black

Subota u 14 h Jagodina - INON Požarevac , generalka pred početak prolećne sezone

Black

Zbog lošeg vremena , odložen je početak fudbalskog prvenstva Srbije za nedelju dana tako da će Jagodina dočekati u prvom prolećnom kolu ekipu Čukaričkok u subotu , 28 . februara . Tog dana se igra i ,, večiti'' derbi u kom ekipa Partizana dočekuje Zvezdu ( PARTIZAN ŠAMPION , IZRAZITI FAVORIT!!! )

Armija

e ljudi nasao sam ovu poruku pa okacio   neki RETARDINHO994 i rekoh ajde da je kopiram da pomognem grupi...

EVO JEDNE PORUKE SA NASEG ZVANICNOG FORUMA.

Drugovi,prijatelji...

Pozivamo Vas da se u ovom najtezem trenutku za nas i nasu grupu okupimo u sto vecem broju i pesmom dokazemo a ako smo deca da mozemo i hocemo da volimo svoj klub i grad.Isto tako skinemo trag tuge koji nas je zadesio zbog nestanka transparenta.U svakom slucaju mi sada bez transparenta moramo i hocemo da pokazemo jos bolje navijanje.Zato u Subotu 28.02.2008 godine u 13h svi na severnu tribinu gradskog stadiona.

JAGODINA - CUKARICKI
SUBOTA 28.02
13H
SA NAMA JE ULAZ BESPLATAN.

autentik

u koliko sati u Subotu

Jagodina dočekuje Čukarički

zna li ko  -  naravno, biće direktan prenos na radiju Autentik

Didi

Komesar za takmičenje Jelen Super lige Srbije, Branislav Delić, uz saglasnost svih klubova, doneo je odluku da se početak prolećnog dela sezona odloži za nedelju dana. Odluka o odlaganju je doneta zbog snega koji je padao prethodnih dana, kao i zbog vremenske prognoze po kojoj su moguće nove padavine. Nastavak je zakazan za subotu, 28.02.2009., a Jagodina dočekuje Čukarički u 13.00 h

gremlin

Pametna odluka, uništili bi ovako terene, samo tako.

autentik

Izgubi Jagodina od Čukaričkog

sa  2:1

direktan prenos bio na radiju Autentik

z.s.

Očajna igra Jagodine, čini mi se nikad gora !!!   :xq010:
Biće teška borba za opstanak

gremlin

Nadajmo se opstanku :aq17: :aq22: :aq25:

gremlin

Nisam mogao da gledam danas zbog nekih obaveza, ajde malo komentari igre ko je gledao.