Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 88 gostiju pregledaju ovu temu.

Wlaja

Citat: autentik  03-04-2010, 20:13:13
Izgubili od Cukarickog  2:1  sta moze da se ocekuje kada su izgubili od ZADNJEG na tabeli

Pa moze da se ocekuje neka para ... :DDD

FLOYD

STO JES, JES, AL STVARNO SLEPCI, BAS SAM SE RAZOCARAO

Kengurinjo

После дужег времена навијаћу за Јагодину у једном мечу!!! Мада... Мислим да ће Јагодинци вратити са каматом Партизану за спашавање од испадања из лиге прошле сезоне...

Black

Mmulivamjbmmminu , što ovako ne grizete protiv cigana , a ? Kada igrate protiv njih , utakmica počinje sa 3 - 0 u korist cigana pa se tek igra....Protiv cigana igrate kao peezde a protiv grobara krv i nož....

FKJGD

masdfnhsadfj,   pa muka naterala.

kamo sreće kada bi stalno ovako igrali...

FLOYD

Citat: Black  11-04-2010, 20:20:34Mmulivamjbmmminu , što ovako ne grizete protiv cigana , a ? Kada igrate protiv njih , utakmica počinje sa 3 - 0 u korist cigana pa se tek igra....Protiv cigana igrate kao peezde a protiv grobara krv i nož....

TAKO JE BLACK!

AL IPAK  :xq004: ZA JAGODINU.

SRECOM PA NAM BILO 5/6 IGRACA U JAPANU.

Sone

:xq005: :xq005: e prave ste grobarske p..... uvek se na nesto vadite,fali vam ovo ono pojma niste imali,sreca sto i jagodina nije znala nista inace odosmo na 5 boda.bruka kolko nista neznate.

Black

Citat: Sone  12-04-2010, 18:27:43
:xq005: :xq005: e prave ste grobarske p..... uvek se na nesto vadite,fali vam ovo ono pojma niste imali,sreca sto i jagodina nije znala nista inace odosmo na 5 boda.bruka kolko nista neznate.
Svirani penali u ovom prvenstvu : Cigani : 13   mi : 1
pametnom dovoljno..... :xq011:

FLOYD

MA DZABE BLACK TI NJEMU OBJASNJAVAS
TVRDOGLAVO TO KO PANJ
STA DA SE RADI, NISU DZABE GANCI

FKJGD

CitatSvakodnevne polemike u fudbalskim krugovima u Srbiji dodatno je podgrejao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma posle remija koji je Jagodina juče ostvarila protiv Partizana.
PalmaIznoseći utiske sa jučerašnje utakmice, Marković je istakao da je Partizan ovoga puta dobro prošao, izborivši nerešen rezultat, iako je Jagodina igrala bez trojice standardnih igrača.

''Jagodina je, bez trojice ključnih igrača, uzela Partizanu bodove koji su mu bili potrebni u borbi za titulu. Moram da kažem da samo dvojica fudbalera Partizana, Dijara i Moreira, koštaju kao ceo tim Jagodine, koji je pokazao da nikada nikome neće dati bodove, bez obzira koliko su mu potrebni'', poručio je Marković.

On je, zatim, podsetio i na obećanje koje je dao posle plasmana fudbalera Jagodine u Superligu.

''Tačno je, obećao sam da će Jagodina pobediti Partizan i Zvezdu. Partizan smo pobedili prošle godine u Beogradu, sad smo igrali nerešeno, a Zvezdu ćemo pobediti kad im sudije budu malo manje pomagale'', dodao je Marković.
:xq003: :xq003: :xq003:

BOŽE ovaj čovek nekad stvarno mnogo priča. ali 50% je upravu. mislim na ovo za sudije.

Wlaja

Kakav je fudbal, sudije su mnogo dobre ... :D

Black

BSk Borča ( :xq003:) - Jagodina 1 - 4 !!!!!!!
:xq004: :xq004: :xq004: :xq004:
Po dva gola dali su Ognjanović i Bojović . Jagodina je na 7. poziciji na tabeli sa 33 boda.

FKJGD

:xq003: :aq19: :aq20: :xq005: :aq20: :aq19: :xq003:

BSK BORČA.............

Black

Ne znam da li je tačno , ali od jednog ortaka koji je u obezbeđenju FK Jagodine čuo sam da će se finale Lav Kupa Srbije Vojvodina - Zvezda najverovatnije igrati u Jagodini!!!!!! Biće to noćna utakmica a postaviće se pomoćni reflektori , kao onda u Kruševcu.
P.S. Palma namestio...  :xq004:

autentik

autentik

Jagodina pobedila Spartak 3:1

Sone

autentik

Ahahahahaha

Zvezda izgubila na Marakani od Javora  0:1

sada je Partizan Prvi na Listi - biti ce gusto do kraja

https://www.srbijasport.net/tak/308

Sone

nije jos sve gotovo.izgubili da bi liga bila zanimljivija. :xq003: lelejjjjj nista nisu znali protiv javora ali bice bolje
NAPRED ZVEZDA

Black

Citat: Sone  21-04-2010, 20:32:59
nije jos sve gotovo.izgubili da bi liga bila zanimljivija. :xq003: lelejjjjj nista nisu znali protiv javora ali bice bolje
NAPRED ZVEZDA
aham  :aq26:... Ljuljaj Javore...aham... :aq28:

Gledao sam Jagodinu . Utakmica je bila odlična i Jagodina je bila mnooogo bolja i zasluženo pobedila...