Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kako je vreme trenutno u vasem gradu?

Započeo zdravlje, 17-02-2009, 07:57:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

...a mrčI se i kod nas na  35°C  :aq02:

ignja

palo veče..............klima radi, i zato u stanu prijatno, dok.....................

SunđerBoba

Svilena

... odoh u varos, sto se mora, nije tesko ... da proverim da l' stvarno za nijansu bolje  :aq29:

taman da vidim novi mos' i   :aq01:

MIK

Fanta

Svilena dostavila izvestaj sa terena: Bolje je nego juce, sa povremenim pirkanjem.

MIK

Svilena

Citat: Fanta  15-06-2010, 11:09:10
Svilena dostavila izvestaj sa terena: Bolje je nego juce, sa povremenim pirkanjem.

ahahahaha  :xq003:

sto jes` jes`, sve je tako

al` ne znas izvestaj sa mosta  :aq24:

ignja

SunđerBoba

Svilena

au! sta se ovo sprema! izletece mi prozori iz futera!  :aq25:

Svilena

... mmm ... i nista ... ni prasinu nije pokupilo!

Svilena

Citat: Svilena  16-06-2010, 17:09:24
... mmm ... i nista ... ni prasinu nije pokupilo!

ja spustila roletne i ni čula ni videla  :aq25:

sad čitam Nevreme zahvatilo pola Srbije

Jagodina, Valjevo -- Nevreme praćeno gradom, kišom i olujnim vetrom koji je lomio drveće zahvatilo je skoro polovinu Srbije. U Šapcu vetar iščupao trideset stabala.
Nevreme je zahvatilo prostor od Rudnika, kroz Šumadiju i Pomoravlje, opštine Kragujevac, Batočinu, Lapovo, Jagodinu, Ćupriju, Paraćin.
"Padao je grad različitih veličina, dejstvovale su naše stanice, ali trenutno ne znamo kolike su štete, znaćemo to tek sutra", izjavila je zamenica šefa Centra "Bešnjaja" Marina Prešić.
Na području Jagodine, najviše u selima na levoj obali Velike Morave, ali i u samom gradu, vetar je polomio nekoliko stabala, pokidao grane koje su na kolovozima, razbacao suncobrane i stolice liz etnjih bašta.
Delovi opštine bili su nakratko bez struje, a neki i bez vode.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439328

Fanta

Zadesila sam se u centru grada kad je pocelo nevreme. Katastrofa, mislila sam da ce me oduvati  :xq066:

NameNo

Danas je prijatnije u odnosu na prethodne dane.

Baš je bilo lepo jutro - obećava prijatan dan!

ignja

sunce sija..................k'o tepsija

MIK

....vetar duva, kisa, cas je ima cas je nema

tatoo

MIK

ignja

ko' i sinoć...........ali ipak za nijansu prijatnije (ne moram klimu da uključujem)