Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kako je vreme trenutno u vasem gradu?

Započeo zdravlje, 17-02-2009, 07:57:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Ivanka

Sve je naopako. Ovde imamo par cm snega, a Jagodina zavejana.

bebironac

zdravlje da li se ti zezas i namerno pises npr stopiJo lupiJo itd sad ne mogu svega da se setim ali stalno ubacujes J ????

Black

Kod mene ispred kuće ima 63 cm snega , do malopre sam čistio ali slaba vajda , dok ja dođem do jednog kraja trotoara, već napada na drugom...ne pamtim ovoliki sneg....

zdravlje

kao sto vidim bevana dobro cita i pamti moje postove
:aq04: :xq001:

sto se tice gresaka:
kao sto je devojka napisala, nisam rodjen dole, niti sam isao ikada dole u skolu
srpsku gramatiku i jezik me naucila keva

zato se izvinjavam na svojim greskama
ko ih nadje, slobodno neka ih zadrzi...

@bev:
hvala na komplimentu
:aq01:

Mariah

U kragujevcu je haos! Isto kao sto je black rekao ,mnogo pada,samo sto ovde ima vise snega... wq39 wq182

ribica

slike su predivne,sneg obozavam,Snesko me odusevio,odmah sam pokazala sinu...samo ja sam Jagodinu(tj neke delove) jedva prepoznala,dosta se toga izgradilo,obzirom da sam dole bila pre samo dve god.

Didi

jaaaaaaaaaooooooooooo sto meni lepoooooo..........obozavam sneg.........samo da je Nova godina ili Bozic...........mmmmmmmmmmm.........maram da nadjem neku decu iz komsiluka da se sankam sa njima  :xq033:

Luna

Citat: bebironac  19-02-2009, 16:45:55
zdravlje da li se ti zezas i namerno pises npr stopiJo lupiJo itd sad ne mogu svega da se setim ali stalno ubacujes J ????
@bebis oko sokolovo...to je normalno,pisanje je predobro,i da budem iskrena pitala sam se cesto dali stvarno nije ucio srski u skoli.(izvini zdr.)
ko je rodjen vani obicno srpskim pismom moze samo da se sluzi,i to cesto nepravilno.zdravlje se ne sluzi,vec odlicno koristi srpski.

@bevana
ne verujem da tako detaljno znas sta je u mojim postovima kao u njegovim. gde li je uzrok?
i jos ovo,imas li osecaja da te stalno neko prati i,valjda zbog snega,sa tragovima?  ja imam,i ovde veje sneg.

Mariah

Evo nekoliko mojih vecerasnjih slika... :aq29:
[imgNadam se da se vide... :aq13:

Mariah

e nece vise da mi stavlja slike... :aq25:

Didi

mozda zato sto su velikog formata.....smanji malo

Andrijana

Autobusi ne voze, srednjoškolci ne idu u škole, neki ne rade... A sinoć su čistili ulicu i uništili je, puna je rupa...

Mariah

Luna

mariah,prva i treca su posebno lepe,mogu da ih kopiram za sebe?

Mariah

Naravno Luna ubuduce to ne moras da pitas... :aq29:

posmatrac

:xq004:

gremlin

Najavljuje se novi snežni talas ljudi, treba pohvaliti ljude koji su zaduženi za čišćenje, sinoć sam lično video da u centru utovaraju bagerima u kamione i izvoze iz grada.

Pred ovaj novi snežni talas to je vrlo bitno zbog saobraćaja, konačno da se to radi noću kada je najslabija frekvencija. :aq17: :aq22:

Pozdrav za njih :xq011:

sonja

Ovde ne pada nista,mnogo je cudno gledati rest Evrope zavejanu snegom,a ovde cak ni kisa ni vetar,neverovatnih +6 stepeni

gremlin

Verovatno do tvoje ulice nisu stigli, pričam za glavnu.

gremlin

Verovatno da nismo prelazili isti pešački :aq24: :aq24: :aq24: