Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da li se plasite poplave?

Započeo posmatrac, 27-02-2009, 17:36:07

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

posmatrac

Vejavica i hladno vreme je za nama, sada pada kisa i najavljuju toplo vreme u celoj Evropi.
Mozemo da ocekujeme da se zajedno sa kisom i sneg naglo otopi.
Da li smatrate da vas grad ili vase selo moze da bude poplavljeno?

government

Kod nas  sve može uvek da se desi. Ja lično očekujem tornado ove godine,

gremlin

Nadamo se najboljem imali smo jednu pre nekoliko godina i to nam je dosta, a i mislimo da sada postoje ljudi koji prate vodostaj i misle o tome.

government

Prate vodostaj i ništa više.

gremlin

Pa sigurno postoji neki plan za rizične situacije...

posmatrac

Regulacija Lugomira kod zeleznickog mosta nije zavrsena.
Ako voda nadodje, posto ne postoji drugi zastitni pojas, opet ce Jagodinu da zadesi poplava od Lugomira.
Sta je jeftinije: da se blagovremeno zavrsi zapoceta regulacija Lugomira ili da se nadoknadjuje steta od nove poplave?
:xq008:
Mnogi seoski potoci su pretvoreni u deponije. A kada nadodje voda, bice nam mozda kriva sudbina?

government

Tako sam i mislio, zavisimo samo od Božje volje.

bebironac

Citat: gremlin  27-02-2009, 20:01:50

ma koji plan,tako su se i 99. godine razmisljali i vecali...pa dok su se ontelektualci razmisljali grad je bio poplavljen

vesna05

Da li ste videli Belicu od jutros?Bas je narasla

posmatrac

A sprema se kisa da pada... opet ce vreme da nas "iznenadi".

Fanta

Citat: bebironac  28-02-2009, 09:33:22
Citat: gremlin  27-02-2009, 20:01:50

ma koji plan,tako su se i 99. godine razmisljali i vecali...pa dok su se ontelektualci razmisljali grad je bio poplavljen

Bebironac, moj muž je bio u timu za odbranu od poplava. Na žalost, njega su poslednjeg pozvali, a on je u okrugu bio jedini kompetentan za velike vode sobzirom da je završio gradjevinski fakultet odsek hidrogradnja. Kad je upozoravao Žotu da će voda da dodje do Jagodine i da će da nastupi katastrofa, da se da upozorenje i uzbuna oni su većali kako da se raznesu sendviči. Zato su ga drugi put poslušali, dali mu odrešene ruke i uspeo je da odbrani i grad i okolna sela od ponovne katastrofe. Problem je bio što nisu pitali kompetentne ljude nego su maštali i lupali gluposti.

Svojevremeno mi je muž i objašnjavao da smo u periodu stogodišnjih velikih voda. Poplave su moguće ali ih je i moguće izbeći. Ko bi nas sada eventualno branio od poplava ne znam jer je moj muž u Alžiru :)

government

Fanta

vesna05

Kad je bila ta poplava o kojoj se prica? '99? Pitam jer je '99. Lepenica zamalo potopila centar Kragujevca

Fanta

Citat: vesna05  02-03-2009, 15:40:38
Kad je bila ta poplava o kojoj se prica? '99? Pitam jer je '99. Lepenica zamalo potopila centar Kragujevca

Da Vesna, poplava bila one nesrećne '99.
Citat: government  02-03-2009, 15:47:05
Citat: Fanta  02-03-2009, 15:34:24
Nisam tema ja, već poplava
Šta ima veze , jeli a kad se vraća?

Zašto pitaš? Manje se bojiš poplave ako je on ovde?

government

:xq005: aha, a  kad ćemo ono pićence?

Fanta

pićence nema veze sa njim. Idemo kad oćeš. Što ne kažeš šta te muči  :aq24:

government

Ma ne muči me , nego rekoh poplava će pa da bar nazdravimo pre davljenja

gremlin

Lepo ja kažem government da si ti gmaz

government

Gujo Gremlinska, opet si jeo posle ponoći!? :xq007: