Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja sam danas....

Započeo gremlin, 26-03-2009, 11:57:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 33 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Bas jedan jako lep i opusten dan!  Pravi Bozicni!!!
Samo,mi imamo punu kucu badnjaka: ja juce sekla jedan,pa moj muz nocas doneo iz daleka drugi(celu granu),pa danas uzeli u crkvi badnjak i slamu.....

Ivanka

Za danas sam ja završila i odoh da gledam Hari Potera. Laku noć i budite fini.

Luna

Laku noc!  :aq28:
zar vec?

Luna

Ej michko,
ovaj kolac sam ja pravila,rakiju sama kuvala i u case sipala jutros.....da ne mislis da sam bas tolki duduk! :aq29: :aq29: :aq29:

micha56

Alkar

Ja sam danas dobio par SMS cestitki sa porukom "Hristos Vaskrse"  :xq003:

Luna

Pa desi se to cesce da neko pogresi..... :xq003:

Ja sam danas dobila bezbroj cestitki ali mi je bila najdraza jedna SMS cestitka,5 minute posle ponoci,od naseg clana Foruma iz JA!
Obradovala  me silno.Hvala mu jos jednom.

Ivanka

Ja sam se, danas, već nasmejala do suza. Moja svekrva se noćas vozila helihopterom u Dubrovnik. Imala je i društvo- kardinala. Kad sam je pitala što radije nije uzela papu mi je rekla da nije imao vremena-proslavlja pravoslavni Božić

Luna

:aq21: E moja Ivanka,tebi nije nikad dosadno! :xq006:

Ivanka

Nije, stvarno. Samo ne znam zašto je u zadnje vreme zaokupljena helihopterima. Mislim da nikada nije videla ni jedan, osim na televiziji.

Luna

Kupi joj jedan na baterije koji leti,ispuni joj zelju. :aq29:

Ivanka

Što da trošim pare kad i ovako svaku noć negde leti.

Luna

Imam ja jedan cini mi se,da ti pozajmim da se baba poigra.Kad joj izadje iz volje vrati mi,ko zna hoce li i kada i meni trebati :aq21:

Ivanka

Ma dok ne počne da mi zuji po sobi i ne moram da je prizemljim s muholovkom nek se vozi.

Luna

Kako li cemo tek mi da zujimo  :xq003:

Ivanka

Hvatam cake, al ću da nerviram sina. Mada... on mi nešto obećava jastuk na glavu.

Ivanka

U razgovoru s vama, ja završih ručak. Moram još tortu da napravim, samo da mi Luna pošalje recept.

Luna

Hocu,hocu...imam i video zapis samo mora preko Youtube,pa ga nisam stavila!
Sad tek ne smem,sta bi michko pomislio tek o meni!?  :aq21:

Luna

Radim malo pauzu,kako moj sin kaze,pa moram na jednu dalju voznju po ovom ledu i snegu  :aq16:
Rucak imam od juce. :aq08:

Ivanka

Kad bi znala koliko je počeo da pada sneg. One debele pahulje. Neverovatno! Ma ne izlazim do proleća. Sad će da dodje moj sin i ima da ode u prodavnicu. Nisam luda da izlazim po takvom.