Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja sam danas....

Započeo gremlin, 26-03-2009, 11:57:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

eeeeeeeej,leeeeeeeeeep provod!!! :xq011:

SunđerBoba

...provela dan u neznanju jer..."ljudi bi 19. juna trebalo da se raduju i da budu veseli jer je petak 19. juni zvanično najsrećniji dan u 2009. godini"
Ono, nije da se nisam radovala, naprotiv, nego da sam znala ko zna šta bi bilo...

NameNo

.............plivala..............

Fanta

superrrrrr...

prija ovo zahladjenje... muzikica, usisivač, krpa i varljača ....  :aq24: :aq24: :aq24:

MIK

:aq28:
idem na sastanak veceras :aq29: pa sam svaaaaaaa  :xq052:,
a do veceras  :xq068:

sonja

ponosna na moju klincezu  koja je  juce u reci plivala petsto metara...po kisi i na plus 15 stepeni....

Svilena

Bravo za princezu ili klincezu

Ona je stvarno na mamu   :xq004:

sonja

SunđerBoba

....poludela jer mi je munja sinoć spržila TV, a izgleda i kablovsku  :xq024:...

Svilena

To baš puklo u blizini negde, Boba?

SunđerBoba

Citat: Svilena  21-06-2009, 13:02:41
To baš puklo u blizini negde, Boba?

Pucalo je na sve strane! Znam samo da mi je TV zasvetleo i da je izbila sklopka.  Izgleda da mi je kablovska "pukla", naziru se programi ali sa tri tone snega...tako da sam danas luda :xq002:

Luna

bila 14 sati u "sluzbi"...sreca nije bilo kise ali zato sada lije,grmi seva......
naporan ali lep dan sam imala :aq08:

Luna

...imala veliki plen:
ulovilo mi se 17 puzeva,pa bih da sacekam do sutra da se jos koji ulovi,i pozivam vas na zakusku!
mladi,ljigavi,slinavi....ali mozemo da probamo. :xq005:

reksys

Citat: Luna  23-06-2009, 10:20:12
...imala veliki plen:
ulovilo mi se 17 puzeva,pa bih da sacekam do sutra da se jos koji ulovi,i pozivam vas na zakusku!
mladi,ljigavi,slinavi....ali mozemo da probamo. :xq005:
Dobroi su u sosu od belog luka... mljac...

Fanta

... pa, nekako sam danas, normalno...  :aq24: :aq24: :aq24:

Luna

dobila sam prosle godine punu kesu sveze nakupljenih puzeva sa kucicama,da spremim.bilo mi ih zao i pustila ih!
a ove ovde bih slatko pojela kad vidim kakvu su mi stetu napravili u basti......eno ih jos leze u "zamkama" od piva!
isprevrtali se svi na ledja. :aq21:

NameNo

............ oodlicno ...........

:xq023:

government

Vidi prvo da nije ruski frizer!

Svilena

OPET KIIIIIIŠAAAA!!!!!!!