Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

modem mts

Započeo NESA-SRB, 13-05-2009, 16:04:31

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

ima li neko iskustvo sa modemom mts sto daju u poslovnicu ,sto ide preko data kartice ma li vecu brzinu od adsl jer ima razne kol podataka 1gb 2.gb .5gb i 10 gb sta je najbolje uzeti od tog paketa :aq27:

NESA-SRB

ma radim u telekomu ali ne radim sa modemima imam telekomov modem ali ovo je modem vezan za data karticu sto ide u lap top :aq05: pa zato i neznam kako radi ,verovatno ima neko u jagodinu da je uzeo pa da mi prenese svoje iskustvo u radu sa njim  :xq023:

Tony Clifton

To je kartica sa protokom preko 3G-a?

NameNo

Da.Imam mts modem 2gb.Brzi je od adsl-a,zbog protoka 3G.Odlican je.Sto se tice izbora paketa,najbolje
je otici u poslovnicu i informisati se o izboru ponuda.Mislim da su u decebru imali neke popuste za
studente,ali ne znam da li je to jos uvek aktuelno...pa kao sto rekoh,otici i pitati..

Tony Clifton

Da...ali nije flat  :aq25:  *ebo net koji nije flet  :aq21:

Nego,ako nije tajna,gde se nalazis? U kom delu grada? Ako si uopste u Jagodini.

NameNo

Nije tajna  :xq006:    :aq17:  Nisam iz Jagodine   :aq24: :aq24: :aq28:

Tony Clifton

Onda ti zato i radi dobro. Ja sam probao ovde i radi jako lose. Uglavnom,kako ce raditi,zavisi od jacine 3G signala...koliko sam skontao...

NameNo

Da..ja sam bas,bas zadovoljna,zaista je brzi od adsl-a.Iskustva drugih koji ga imaju su ista mojima..pozz

Tony Clifton

Pa dobro...to zavisi i od kog ADSL-a. Ali licno mi je nedostizna prednost ADSL-a sto je flet...cik skini "Dobar,Los,Zao" sa Clint Eastwood-om u HDDVD formatu preko mts modema  :aq01:

NameNo

tony,sasvim postujem izbore...sto se skidanja tice,ja licno,ne skidam nista...to klinac i njegovi
drugovi obavljaju za mene :),ja se lepo zavalim u fotelju...pozz

Tony Clifton

Ma DL je zakon  :aq04:

Zzmse...ako ti ne treba DL onda je Telekom modem dobro resenje...problem je to sto je losa 3G pokrivenost. Tako da gubi sustinu...to je osmisljena teKnologija koja bi trebala da omoguci brz pristup netu svuda u Srbiji(i sire). Ali zahvaljujuci "strucnjacima" iz MTS-a,to nije slucaj. Npr. u Jagodini je ocaj zivi...tako da je uzimanje njihovog modema,bacen novac.

P.S. u stvari,uzimanje bilo cijeg modema je bacen novac(mislim na mobilne operatere).

NameNo

Rekoh vec da postujem pravo izbora :aq29:.To za strucnjake si u pravu ,pravi su strucnjaci :aq18:.
  i..nemoj tako, meni je moj modem-superiska  :aq27: :aq17:...pozz

Tony Clifton

Ogranicio sam se na upotrebu istog u Jagodini...imah prilike da probam....barem u mom komsiluku... Ali posto kazes da nisi odavde,ti se ne igras  :aq01:

Luna

nisam ni ja iz JG pa nemam problema a koristim jos i Router.

o kakvim je to karticama rec?
meni se ne isplati da placam cele godine DSL zbog 3-4 nedelja,a onaj drugi nacin je prespor.
postoji li alternativa?

NameNo

@tony         

:aq21: :aq21: :aq21: :aq21:
                                          neka si mi rekao ...  :xq009:

Tony Clifton

Citat: Luna  16-05-2009, 00:56:15
o kakvim je to karticama rec?

PCMCIA kartice za lapa-topa  :aq01:

Citat: opsena  16-05-2009, 00:57:44
  @tony        

:aq21: :aq21: :aq21: :aq21:
                                          neka si mi rekao ...  :xq009:

Nego kako...ja sam prek covek...nema kod mene ovo-ono  :xq005:

NameNo

tony---odoh u off --hajde na chat! jednostavnije..

Luna

Laptop i imam ,ali me interesuje kako to funkcionise,kolika je brzina,jeli kao kod DSL?

Tony Clifton

Citat: opsena  16-05-2009, 01:03:33
tony---odoh u off --hajde na chat! jednostavnije..

...mmmm...I "ll pass...rek'o sam sta sam imao...Tony Clifton je rekao...haug...

Citat: Luna  16-05-2009, 01:06:33
Laptop i imam ,ali me interesuje kako to funkcionise,kolika je brzina,jeli kao kod DSL?

I veca. Evo vise info-a :

https://www.mts.telekom.rs/index.php?ID=22406

Luna