Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Lečenje narkomanije!

Započeo Svilena, 22-05-2009, 19:57:43

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Pop Milan

Citat: government  28-05-2009, 12:57:12
Kako li bi tek lečio da je doktorirao na poljoprivredi !?
Pope ne radi se o visini škole nego o vrsti škole, on nije kvalifikovan da to radi.
Odlične pare mogu da se zarade tako što bi se krale bebe , mlele  u mlinu za meso i od toga pravile kreme za podmlađivanje, ima tu mnogo placente i sličnih regenerativnih sastojaka .Takve kreme su izuzetno skupe.
Tu se kriju velike pare! A, šta kažeš ?! Mogao bi uspešan biznis da se radi .Jeste to je dar od Boga!Ili od đavola?

Dao si poredjenje j...e kevu ,ovo je bre zakonito sto je covek radio kako to neshvatate, dok se suprotno ne dokaze.

government

Pa i ovo je zakonito, doduše ne kod nas ali u nekim zemljama jeste. Nisam mislio na žive bebe nego na abortuse i mrtvorođene. Bila je afera kad su pre 5- 10  godina uhvatili hladnjaču na putarini  sa takvim sadržajem.

Toni je već objasnio , takvo postupanje nije zakonito ! A pre svega nije odgovarajuće za svešteno lice.
Možda za nekog inkvizitora pre !

Da li ti je Pope sve jedno kako ćeš da zaradiš pare ?

Pop Milan

Citat: Luna  28-05-2009, 13:00:58
ovo je stvarno BISER: on je zavrsio poljoprivredni fakultet!!!
znaci kompetentan je najvise da osemenjuje krave a ne da "leci" tako osetljive bolesnike! :xq010: :xq010: :xq010:
sad si sve rekao.

drugo,o materijalnoj situaciji:
nismo terali tebe da se hvalis sta imas,nego je bilo reci o tome sta on i na koji nacin ima!
ne rece nam samo ti jel ti i sporet sa staklenom plocom?

a zna se ,ako se neko prihvati tog poziva mora da se prihvati i odricanja koja uz njega idu i koja propoveda!
vidis,ja nemam nista,ni auto,ni motor, samo jednu izrndjalu biciklu,  i ne mrzim nekog sto ima,vec one koji su neposteno stekli.
a ko se tu prepozna,nije moja greska.

po meni,bilo ko da je,taj nazovi ga i pop, je sadista i lopov.
kaznila bih i njega i roditelje koji su znali da im se deca premlacuju a to odobravali.

Nehvalim se uopste samo sam rekao da se to moze steci postenim radom inace kasnis malo al ajd da ti odgovorim posto si mi bas simpaticna.
       Sud je tu da utvrdi dali je neko lopov a i kad utvrdi uzmes dobrog advokata i on to sve obori.

Luna

CESTITAM Milan!!!

tako se to radi, samo ja ipak nebih mogla,imam decu pa se plasim za njih.
djavo dodje po svoje kad tad,pa nazalost ispastaju oni koji nisu krivi.

Pop Milan

Citat: government  28-05-2009, 13:09:28
Pa i ovo je zakonito, doduše ne kod nas ali u nekim zemljama jeste. Nisam mislio na žive bebe nego na abortuse i mrtvorođene. Bila je afera kad su pre 5- 10  godina uhvatili hladnjaču na putarini  sa takvim sadržajem.

Toni je već objasnio , takvo postupanje nije zakonito ! A pre svega nije odgovarajuće za svešteno lice.
Možda za nekog inkvizitora pre !

Da li ti je Pope sve jedno kako ćeš da zaradiš pare ?

Kad sud utvrdi da nije zakonito onda pozdravljam.

Droga , oruzje i trgovina belim robljem ne, sve ostalo da ukoliko je u skladu sa zakonom.

Pop Milan

Citat: Luna  28-05-2009, 13:13:49
CESTITAM Milan!!!

tako se to radi, samo ja ipak nebih mogla,imam decu pa se plasim za njih.
djavo dodje po svoje kad tad,pa nazalost ispastaju oni koji nisu krivi.

HVALA luna .
                     Meni je savest cista  ja odmah bilo koji posao da naplatim dajem pola djavolu tako da se nadam da nece valjda 2x da mi naplati.

Tony Clifton

Citat: Pop Milan  28-05-2009, 13:01:18
ovo je bre zakonito sto je covek radio kako to neshvatate, dok se suprotno ne dokaze.

Molim te ne lupetaj vise...pa da li stvarno mislis da bilo ko ima pravo u jednoj pravnoj drzavi da sprovodi nasilje nad drugim!? Presaberi se malo a u tome ce ti pomoci citko stivo koje se zove USTAV RS.

Неповредивост физичког и психичког интегритета
                                                                       Члан 25.

Физички и психички интегритет је неповредив.
Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.

Забрана ропства, положаја сличног ропству и принудног рада
                                                                                   Члан 26.

Нико не може бити држан у ропству или у положају сличном ропству.
Сваки облик трговине људима је забрањен.
Забрањен је принудни рад. Сексуално или економско искоришћавање лица које је у неповољном положају сматра се принудним радом.
Принудним радом се не сматра рад или служба лица на издржавању казне лишења слободе, ако је њихов рад заснован на принципу добровољности, уз новчану надокнаду, рад или служба лица на војној служби, као ни рад или служба за време ратног или ванредног стања у складу са мерама прописаним приликом проглашења ратног или ванредног стања.

Право на слободу и безбедност
                                                                                      Члан 27.

Свако има право на личну слободу и безбедност. Лишење слободе допуштено је само из разлога и у поступку који су предвиђени законом.
Лице које је лишено слободе од стране државног органа одмах се, на језику који разуме, обавештава о разлозима лишења слободе, о оптужби која му се ставља на терет као и о својим правима и има право да без одлагања о свом лишењу слободе обавести лице по свом избору.
Свако ко је лишен слободе има право жалбе суду, који је дужан да хитно одлучи о законитости лишења слободе и да нареди пуштање на слободу ако је лишење слободе било незаконито.
Казну која обухвата лишење слободе може изрећи само суд.

Поступање с лицем лишеним слободе
                                                                                     Члан 28.

Према лицу лишеном слободе мора се поступати човечно и с уважавањем достојанства његове личности.
Забрањено је свако насиље према лицу лишеном слободе.
Забрањено је изнуђивање исказа.

...itd...itd... Znaci ovde se radi o krsenju Ustavno zagarantovanih prava gradjana. I to ne jednog...

Luna

evo sada mi rece komsinica da je preksinoc ovde bila reportaza o Crnoj Reci.
kaze uzas!!!
mene sramota da joj pricam da to znam a jos veca bi me sramotabila da kazem da jos uvek ima ljudi koji to odobravaju!

neznam detalje ali je bilo reci o grandioznom krsenju  ljudskih prava i pitaju se
dali Srbija ovako tezi ulasku u Evropu? :xq010:

Tony Clifton

Ma hebes ljudska prava...to je precenjena kategorija na koju se nigde u svetu ne obraca paznja. Ovde je rec o krsenju osnovnih Ustavnih prava...i jos ima onih koji to podrzavaju  :aq19:
Kada drzis nekog zatvorenog i batinas ga,to je slucaj za psihijatrijsko vestacenje i ako se pokaze pozitivno-hospitalizacija. A ako ne,krivicna odgovornost i zatvor.

P.S. ima toga svuda po svetu...nego vole da nas posebno prikazu kao manijake...vazda bilo...

Pop Milan

Samo vi tezite evropi a deca nek Vam se droguraju :aq08:.
   @toni clifton
                      Kad ga sud bude osudio skidam kapu ovako je sve trci pisaj.
          Jel kriv covek dok ga sud ne osudi? Pa ni kivicna prijava  nije podneta.

Luna

Toni,neznam detalje,nisam gledala,ovo mi rece Nemica,a pitacu bas i nekog naseg.

znam i da jedva cekaju a se nesto o nama cuje...a zasto bas ovako :aq16: :aq16: :aq16:
ovo je necuveno.
najgore od svega je meni da to ima i toliko negativnih potencijala u pojedincima i da to podrzavaju.

koliko znam,ovde narkomane salju posle lecenja i na Majorku....

Pop Milan

Citat: Tony Clifton  28-05-2009, 13:30:56
Ma hebes ljudska prava...to je precenjena kategorija na koju se nigde u svetu ne obraca paznja. Ovde je rec o krsenju osnovnih Ustavnih prava...i jos ima onih koji to podrzavaju  :aq19:
Kada drzis nekog zatvorenog i batinas ga,to je slucaj za psihijatrijsko vestacenje i ako se pokaze pozitivno-hospitalizacija. A ako ne,krivicna odgovornost i zatvor.

P.S. ima toga svuda po svetu...nego vole da nas posebno prikazu kao manijake...vazda bilo...

Ako moje dete narkoman oce da skoci sa terase 9 sprata jel da ga zatvorim u kucu ili da ga pustim da skoci?

Luna

Milan,KO TEBI garantuje da se tvoja deca nece drogirati?
i tebi meni.
ajde spusti loptu i cekaj prvo da vidis sta ce te snaci.to bi ti bilo najpametnije.
nikad se nezna.

Luna

Citat: Pop Milan  28-05-2009, 13:40:23

Ako moje dete narkoman oce da skoci sa terase 9 sprata jel da ga zatvorim u kucu ili da ga pustim da skoci?

ne,prvo da ga polomis lopatom i budakom,onda mu nece trebati da skace,nece moci!
a bice i izleceno.

Pop Milan

Citat: Luna  28-05-2009, 13:37:26
Toni,neznam detalje,nisam gledala,ovo mi rece Nemica,a pitacu bas i nekog naseg.

znam i da jedva cekaju a se nesto o nama cuje...a zasto bas ovako :aq16: :aq16: :aq16:
ovo je necuveno.
najgore od svega je meni da to ima i toliko negativnih potencijala u pojedincima i da to podrzavaju.

Obicaj je da se ovde iznose proverene informacije a ne rekla kazala cuo sam na putu it.d. Daj tacan izvor ko je to preneo.Uostalom i da je to tacno bas me nesto briga .

Luna

bilo je na TV.
i nije rekla kazala.

Pop Milan

Citat: Luna  28-05-2009, 13:40:34
Milan,KO TEBI garantuje da se tvoja deca nece drogirati?
i tebi meni.
ajde spusti loptu i cekaj prvo da vidis sta ce te snaci.to bi ti bilo najpametnije.
nikad se nezna.

Pitam Tonija neznam sta tu kaze zakon?

Sto se tice moje dece nesekiraj se  ima ko vodi racuna o tome.

Pop Milan

Citat: Luna  28-05-2009, 13:37:26

ovo je necuveno.

Evo sta si ti gledala.

Svilena

Milane, ako mislis na Centar Crna Reka da je bolnica, ja ne znam sta kaze onda ministar zdravlja Tomica Milosavljević.

- Centar ,,Crna Reka" nije zdravstvena ustanova jer nema dozvolu Ministarstva zdravlja da se bavi zdravstvenom delatnošću, zbog čega je inspekcija i imala zadatak da utvrdi da li se tamo neko bavi nadrilekarstvom.

Ministar je, međutim, rekao da to ne umanjuje odgovornost za eventualno maltretiranje.
- To što inspekcija nije utvrdila bavljenje nadrilekarstvom u centru ,,Crna Reka" ne znači da nadležni organi ne treba da utvrde krivičnu odgovornost za zlostavljanje i maltretiranje. Takvo ponašanje je neprihvatljivo bilo gde u Srbiji i mislim da tu ima posla za istražne organe. Problem je u tome i što su mediji ranije u više navrata afirmativno pisali o ovom centru i tamošnje laičke procedure nazivali lečenjem. Zbog toga se stvorila pogrešna slika da je medicinsko lečenje bolesti zavisnosti suvišno - dodao je ministar zdravlja.
Milosavljević smatra da uloga nevladinih organizacija kakva je centar ,,Crna Reka" ima svoje mesto u procesu resocijalizacije zavisnika, ali tek nakon adekvatnog medicinskog lečenja.

Tony Clifton

Citat: Pop Milan  28-05-2009, 13:40:23

Ne banalizuj...ove dve stvari nisu za uporedjivanje. Lisavanje slobode i batinanje je jedno a odnos roditelj-dete,sasvim nesto drugo i regulisano je posebnim zakonom. A ako te interesuje vec,pogledaj porodicni zakon(ja sam nasao za shodno da naucim osnovna prava i obaveze koje su nam garantovane Ustavom a posebne zakone nisam obradjivao jer mi je priroda posla sasvim drugacija).

P.S. A razlikuju se odnosi roditelja i deteta do i posle navrsene 18. god. zivota. Ali ono najbitnije,SAMOVLAST(odnosno puno Ustavno pravo da vlada sobom i sopstvenim postupcima) ima svako lice koje navrsi 18.-tu godinu zivota. Da bi zavrsio u nekom prihvatilistu ili da bi neko ,na bilo koji nacin,upravljao tvojim postupcima,sa navrsenih 18. godina moras da das licni pristanak ili to moze da ucini roditelj umesto tebe samo ako ti je oduzeta samovlast. Da bi se oduzela samovlast,radi se sudsko vestacenje.
A sto se batina tice,tu ne postoji zakonska regulativa koja bi ih opravdala...tako da je to vec napravljeno krivicno delo i delo protiv Ustavnih prava gradjana RS.

Ne shvatate jednu stvar...zakon je jasan i ne moze se tumaciti na ovaj ili onaj nacin. Ako se jednom pogresno protumaci,to otvara mogucnost da se u daljoj praksi parnicne strane pozivaju na tumacenje zakona u tom slucaju.

Drugo,mesate se u stvari o kojima pojma nemate. Ako tebi ne moze da dodje iz dupeta u glavu da je coveku koji se drogira slomnjen duh mentalno a ti nastavis da ga lomis i fizicki,sta ces da dobijes? Sta mislis?
A cifre koje pominju o stopi izlecenja su teske gluposti i apsolutno netacne.

Medjutim,ovde preovladava tezak oblik animoziteta prema stvarima koje su vam odvratne(kao i svakom drugom) ali o kojima nemate blage veze...i iz tog stanja odobravate krsenje Ustavnih prava jer,zbog sopstveog neznanja niste u mogucnosti da sagledate situaciju realno.
Evo ja ti kazem,po poslednji put,nemoguce je torturom izleciti bilo sta...

Samo,nemojte da kukate kada vas dokaci krsenje vasih Ustavom garantovanih prava,zbog ekog ko smatra da je to krsenje za vase dobro...setite se ovoga i cutite...

....shuting down....