Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Crtanje

Započeo traveler, 11-06-2009, 16:30:36

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

traveler

Uvek sam crtao u slobodno vreme.Nadam se da ima na forumu slicnih,mozemo napravimo malu galeriju ovde.

traveler

Sve zivo crtam pa i vukodlake.

government

Malo je satanistički

traveler

traveler

Hvala na komplimentu goverment.

government

Nisam davao komplimente nego svoj utisak. Crtež je dobar ali mi se tema ne sviđa.
Zar nije sablasno?

traveler

Jeste,i vic je da bude sablasno,kao iz horor stripa.Evo nesto veselije,carobno...

government

Prolaziš kroz mračnu fazu ?!I ovaj "anđeo" deluje zloslutno, ali crtež  je ok.
Jel si probao da radiš tetovaže pare bi namlatio sa ovim crtežima !?

traveler

Nisam.Nacrtao sam svoju tetovazu koju imam na telu.Vidis za to moram da stupim u kontakt sa nekim sto tetoviraju,dobra je to ideja samo sto oni obicno imaju svoje crteze koji sami crtaju.Tesko je uvuci se.Ne bi bilo lose da uradim kurs za tetoviranje,to ovde ima da bi dobio dozvolu pa bi mogao da radim,hmmm.

traveler

Evo jos morbidnije...

traveler

Znam kako oni rade,a ne placaju za tako neke nove crteze,zaboravi to.Nije to bas tako lako.

Luna

Citat: traveler  11-06-2009, 16:45:20

I mace naravno.
ja ovde videh butkicu...tek kad sam otvorila i zagledala videh da je macketina.  :xq005:

zemljak ja se obredovah crtezima a ti prvo pa vukodlak! :aq18:  prepade me.
ajde  ako imas nesto veselije,nemoj sad u pola noci pred spavanje ove strave,mi smo ti ovde jako senzibilni.
inacelepo crtas,bas me interesuje dalje. :aq28:

traveler

Ne znam,stvar ukusa.Ja volim da citam horor stripove,dilan doga...i da crtam vukodlake.

traveler

traveler

Ili Zene-Macke mic mic mic

traveler

Luna

crtas lepo,i ove zadnje dve "mace" mi se svidjaju,samo si im ubacio nesto strasno,sto nije moja stvar.
to je ko sto ti rece stvar ukusa,ali u sustini je dobro. :aq29:

traveler

Dobro,nego meni dosade moji crtezi,vise volim tudje da gledam:DNisam valjda jedini koji crta ovde?

traveler

Pa ti si umetnicka dusa.Zasto ne napravis izlozbu?

government

Jel si probao tarot da crtaš?