Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Javni servis evropske Srbije ?!

Započeo SunđerBoba, 11-06-2009, 17:33:09

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Fanta

one tačkice u najavnoj špici su nezaboravne. Mrzela sam sve ono što sledi posle njih.

SunđerBoba

Luna

Mnooooogo mrzim tu najavu Dnevnika...tad sam mprala da iz grada uletim u kucu,ako ne,kazna!!!
Trebalo je znaci da izadjem jos po podne rano da se dotle "izigram"!

Svilena

Fanta

I kad moje dete vidi sve one stare novčanice kako da mu objasnim da smo bili siromašni a ne milijarderi  :aq21:

government

fanta jel imaš neku milijardu da mi rasitniš da kupim jednu cigaretu ? he he

Luna

Ja ovu novcanicu nisam videla. U to vreme nisam isla godinu dana kuci.
Jer ovo gover zeza mozda?

government

ne bre to je petsto milijardi , imam ih nekoliko , da se  nadje za svaki slučaj. he he mi milijarderi

SunđerBoba

Black

Duboko se izvinjavam svim postovaocima lika i dela Pinka i sl. koje sam nehotice uvredio nipodastavajuci njihiv program. Ali , podjimo redom. Bobo , navedi mi jednu firmu ili preduzece koje je vise poruseno u ratu. Samo jedno. Reprize? Pa radije cu gledati reprize nego hispano-splačine. Naka mi neko navede KAKO izgleda neki program javnog servisa u Evropi , uzimajući u obzir finansijske uslove i to što smo mi ponovo počeli bukvalno od nule , bez predajnika , studija i opreme. PA NAMA SU SRUŠILI AVALU , ALO BRE!!!Poštovani pljuvači , molim da mi objasnite kako bi trebala da izgleda programska šema jedine ozbiljne televizije u Srbiji? Izvolite , predložite , dajte mi svoju viziju , a ja ću gledati da učinim nešto glede toga.Boboi , pošto ne gledaš RTS , besprednetno je da ti objašnjavam kada se emituju emisije obrazovnog programa. Kupi petkom program , pa ćeš videti. Nije ovo vreme naše mladosti pa da se emituju emisije tipa Branka Kockice sada je 21. vek i emisije školskog programa su prilagođene ovom vremenu. Nemojte misliti da ja branim lik i delo mog direktora , ovde na forumu postoji negde moje mišljenje o njemu i ko hoće može da ga nađe i pročita ali stvarno mi je muka da čitam hvalospeve nekim televizijama koje propagiraju čistu prostituciju i nemoral. Pa pogledajte sadašnji Veliki Brat na B92 , pa to je skandalozno , javno govore da su prostitutke. Pardon , sada se to zove sponzoruša. Da li TO teba da vaspitava našu decu? Grand šou? Grand parada?
manite priče da su ostale tevizije u istoj ravni sa RTS. Zna se ko vodi te televizije i čemu one služe. Bobo , gde ti radiš? Da li ja mogu da dođem u tvoju firmu i uzmem šta mi treba? O , da , pardon , ti ne gledaš moju televiziju. I vidi se....A , da . I policija i vojska je podržavala Miloševića . Oćemo i njih da ukinemo?

Luna

Najveca koju ja znam je bila sa,cini mi se,Nikolom Teslom.mozda i gresim.

SunđerBoba

Ti si pomenuo Pink, a ne ja, shvatiću to kao latentno obožavnje.

O čemu pričaš? Briga me koliko je čega u RTS porušeno.
Alo bre, briga me za Avalu! Zaključali ste ljude u Aberdarevu, pa samim tim eliminisali sebe iz opštenarodnog sažaljevanja.
Pratim sve što se dešava u ovom društvu, pa i socijalni fenomen Javni servis. Kažem šta o njemu mislim, jer to je moje pravo. A šta ću ja i kao da radim, zadnje je o čemu ti treba da se sekiraš.
Nisam znala da je RTS tvoj, sad pošto znam, mogu samo da ti kažem, stidi se!

Black

Iskreno , nisam ni očekivao neki smisleni odgovor. Mi smo zaključali ljude u Aberdarevoj? Mi? Kasni je sat , mislim da ti se spava pa ti zato misli baš i nisu u libeli. Da li su trebali vojnici sa karaule kod Đakovice da pobegnu? Ili su i oni bili zaključani? Niko nije bio zaključan , devojko draga, ja ću ti to reći. Mi smo radili , borili smo se u tom ratu na naš način tv i radio signalima, istinom. Da li su trebale moje kolege da poginu? Ne , naravno , ali to , što ih je odgovorno lice ostavilo tamo , to je potez pojedinca . TO SMO SVI ZNALI , DA ĆE ZGRADA BITI BOMBARDOVANA ! ZAŠTO SU MOJE KOLEGE OSTALE NA SVOM RADNOM MESTU PO CENU ŽIVOTA  , NEKI NIKADA NEĆE SHVATITI. To se zove hrabrost , požrtvovanje i čast.  Ti ćeš da mi pričaš o Aberdarevoj. Sram te bilo. Misliš da moj predajnik nije bio bombardovan? Misliš da ja nisam znao da će biti srušen? PA NISAM POBEGAO! Nastavi samo das uživaš u svom svetu , moj je 1000 kilomatara dalje i mnogo časniji .

Luna

Niste mi odgovorili za "otpisane",jel su to oni od pre 40 godina sa Tihim i Prletom,ili nesto novije?

MOD ,Boba i Black ce da izginu,doji smiri ih! :aq28:

Black

Ma nećemo izginuti ali ovo je jeftino prozivanje. isto tako bi mogli biti prozvani i oficiri kojima su poginuli vojnici , komandiri policije , direktor železnice , onog staračkog doma u Aleksincu itd.

Black

A, da , to su taj Prle i taj Tihi od pre 25 godina a o ilegalcima iz ovog poslednjeg rata tek će biti snimljena serija , hahahahaa

Luna

Black ja ne gledam nasu TV,ali ako se Tihi i Prle u danasnje vreme jos prikazuje,onda su zalbe na program na mestu!
A ima mnogo vise godina nego sto ti rece,sa 25 si bas podmladio seriju.