Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

A/H1N1-Tužba

Započeo DEDA-EU, 03-07-2009, 00:54:30

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Fanta

Luna

Citat: Black  29-11-2009, 23:03:41
....Ja se ,verovatno  neću pelcovati , niti ću dozvoliti da se neko moj pelcuje.
Meni je muz naredio da ne smem da primim vakcinu :aq21: mene ko pita! :aq21:

Black

Citat: Luna  29-11-2009, 23:11:59
Citat: Black  29-11-2009, 23:03:41
....Ja se ,verovatno  neću pelcovati , niti ću dozvoliti da se neko moj pelcuje.
Meni je muz naredio da ne smem da primim vakcinu :aq21: mene ko pita! :aq21:

CCCCC...a 21. vek....užas... :aq16:

Luna

Hahahaaaa,ja sam stabilna licnost,ne ponese me nikad ni radost ni pad......uvek umereno!!!
Za razliku..... :aq18:

Black

Citat: Luna  29-11-2009, 23:14:29
Hahahaaaa,ja sam stabilna licnost,ne ponese me nikad ni radost ni pad......uvek umereno!!!
Za razliku..... :aq18:
:xq001: :xq001: :xq001: :xq001: :xq001:

Luna

Black

Luna

Citat: Black  29-11-2009, 23:17:55
Imaš grip?
Imam,nije mi muz dozvolio da se vakcinisem! :aq21:

Black

Citat: Black  29-11-2009, 23:10:12
Citat: Luna  29-11-2009, 23:06:51
Sta ce tebi vakcina kad si ti grobar?!

Kako neko (npr. muz) moze da odluci u moje ime dali cu se vakcinisati ili ne?
Jel ti to Black ozbiljno ...kuuukuuuuu...dole Turci!!!! :aq24:
Ukoliko ne neko privremeno sprečen da racionalno razmišlja ( npr. npr usled psihičke boli posle poraza od PARTIZANA) , onaj razumni ( čitaj : navijač PARTIZANA) ima pravo odlučiti umesto prvonavedenog , koji očito ima samodestruktivne namere....

Black

Muž ti , očito , navija za Partizan...

Luna

Citat: Black  29-11-2009, 23:30:10
Muž ti , očito , navija za Partizan...
Za Zvezdu, i nije se vakcinisao protiv gripa!

government

Ja sam rešio da se ne kupam dok ne prodje svinjski grip, da ne slabim imunitet jer svi znaju da se čestim pranjem skida zaštitni sloj tj omotač . Što deblji to bolje čuiva zdravlje . Šalji dalje !
Danas mi stigla poruka na mob od nepoznatog da u vakcinama ima sakrivenih mikročipoova za kontrolu i praćenje vakcinisanih .     :aq19:   svašta imavala baš !

DEDA-EU

Luna

DEDA kome se ti sad izvinjavas? :aq21:

Black

E , pa , ja danas uzeh madam pod jednu a  ostarjelog roditelja pod drugu ruku i polagano se odšetah do bolnice gde primih vakcinu protivu A-H1N1 gripa....deca će po školama...

Black

Pa , neko mora da bude prvi , zar ne? :aq21: To je prvo , a drugo , neću da se zezam oko tih stvari , još ne čuh da je nekom falilo nešto od vakcine a slušah za one druge( sa gripom) a treće , ako se kompletan FK Partizan vakciniso , a što ja ne bi...? :aq08:

Black

Citat: bevana  21-01-2010, 19:02:03
pa ne fali sad,ali kasnije.......
a ti iz fk-a su mogli da prime i neke vitamincice zar ne?

Pa da , mogli su , a da li ljudi STVARNO bili na Mesecu...? Možda su bili u nekom studiju , koji liči na Mesec... :aq21: Aj da sumnjičimo SVE I SVAŠTA... :xq001:

Black

A šta kasnije , ne razumem...?

Black

To si lepo rekla , svako ima prava na svoj izbor , naravno...Ali , ja neću da donosim svoj izbor na osnovu priča tipa: moj komšija ima tetku koja zna čoveka čiji sin studira sa sinom jednog koji sigurno zna da vakcina ne valja....veruj mi , imam decu i izvagao sam vrlo razumno sve aspekte i , nigde ne nađoh , zvanično , da je ova vakcina opasna. Svi mi znamo po nekog lekara , koji ima svoje mišljenje ali , što reče jedan na tv ,taj  lekar može biti vrstan hirurg ili ortoped ili sl ali on nije epidemiolig pa da donosi neki stručan zaključak . Elem , za sada , u stručnoj javnosti nije potvrđen ni jedan slučaj reakcije na ovu vakcinu ( pusti ti čaršijske priče) a potvrđeno je 60 i kusur smrti od gripa . Elem , ovo je bila moja odluka , i videćemo kako će proći sve to...

Luna

Citat: Black  21-01-2010, 19:15:21
... nigde ne nađoh , zvanično , da je ova vakcina opasna.
A nigde ni da nije!

Citat: Black  21-01-2010, 19:00:46
.... ako se kompletan FK Partizan vakciniso , a što ja ne bi...? :aq08:
Jaoooooo,pa to on zbog Partizana,i to kad je vec najgore proslo! :aq21:

Black dragi, bolje da si upelcovao neku polnu bolest pa da odleprsas kao ljubavnik, nego kao zrtva lose vakcine !  :aq01:
(ne zelim ti to,znas valjda )