Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEJA VU(Vec Vidjeno)

Započeo marepop, 23-09-2009, 14:38:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

government

jeste ali nekad ume da bude  neprijatno ako je intenzitet jak

krimortus

Pop Milan

Citat: krimortus  24-09-2009, 16:45:17
osim sto mi zao kad mi kevu maltretira sa svojim cenovnicima...posto je njima uvek malo kad se da za osvestavanje kolaca...al nema veze...kod mene su na ignore :) mislim ulaze mi u radnju sa "Pomoz' Boze" o uzasa :)))) ja naravno mrtav 'ladan dobar dan i vama...

Samo jedno pitanje naravno nemoras da odgovoris .
 Kad taj tvoj pop dodje kod tebe u radnju i ti mu prodas to zasta je dosao ,jel ti on ostavi koliko on oce ili ti imas cenovnik?
  Hvala.

SunđerBoba

:aq21:
Nema šanse ljudi. Treba da mi se nakači SPC na vrat i svi kleromanijaci. A, ne  :aq12:
Možda, ako bude prilike, u četiri oka.

krimortus

@Luna

onda salji na pp

@Pop

...mrzi me da odgovaram na ovakvo trivijalno pitanje posto mogu da pocnem i sa / ok kod mene mozes a i ne moras da kupis.. cena je javna sto kod vas nije slucaj i mi za to placamo drzavi POREZ.. bla bla ali mrzi me vase preosvestenstvo pope...ne spadam ti ja u te sablone...

htedoh jedan primer da dam ali bih offtopicovao mLogo..ovako samo malo ;)

SunđerBoba

Citat: krimortus  24-09-2009, 18:52:11

...mrzi me da odgovaram na ovakvo trivijalno pitanje posto mogu da pocnem i sa / ok kod mene mozes a i ne moras da kupis.. cena je javna sto kod vas nije slucaj i mi za to placamo drzavi POREZ.. bla bla ali mrzi me vase preosvestenstvo pope...ne spadam ti ja u te sablone...

Ma daj...ko da to ima ikakve veze jedno sa drugim

Pop Milan

Citat: krimortus  24-09-2009, 18:52:11
@Luna

onda salji na pp

@Pop

1. Pitanje je na mestu nego ti neznas sta da odgovoris.
  2. Isto ti je i kod svestenika, niko silom nije dosao u tvoju kucu nego  ga je neko pozvao .Kod mene kad dodje svestenik kaze naplacuje se toliko a vi dajte koliko imate ako mu dam manje/sto naravno ne cinim/nikakav problem.
  3.Cena usluge /u Ja/kod svih svestenika je ista i javna / bar koliko ja znam/
  4.Sa preosvestenstvo se ne oslovljava svestenik nego episkop .

5.Mislim da si ti samo cuo neke negativne komentare i sad furas taj fazon.

krimortus

...jako tezak post si postavio ne znam odakle da pocnem... :) mrzi me aaaaaaaaa :) uzivaj

Pop Milan

Pop Milan

Pisite vasa losa iskustva sa svestenicima nemojte ono prica mi Pera,Janko ,Marko. sve se svodi na to .

Uvek ono moj deda prica koji je nazalost umro prica....

krimortus

ma bre lopovi su i cao ...ces jos nesto....mislim ne znam kod koga prolazi prica vise ..aleluja gospodi pomiluj ...za crkvu ...bla bla

Pop Milan

Pop Milan

Citat: krimortus  24-09-2009, 19:45:46
ma bre lopovi su i cao ...ces jos nesto....mislim ne znam kod koga prolazi prica vise ..aleluja gospodi pomiluj ...za crkvu ...bla bla

Mislim lopovi... lopovi idu u zatvor koliko ja znam .Daj argumente batice nemoj na slepo da pricas mozda i za tebe tvoj komsija kaze da si lopov a ti to naravno nisi, jer da jesi valjda bi bio u zatvoru ili sam ja u krivu.

krimortus

vec smo apsolvirali ko upravlja drzavom... spc

government

Ja sam licno slusao kako pop psuje decu i majku drugom popu koji je krstio dete iz njegovog dela grada, To se desilo na ploci preko puta crkve.
Pop Rade iz male crkve je pop  koji kaze :Dajte koliko mozete ! I vrlo je korektan kao čovek!
Za ostale popove ne znam .

Pop Milan

Citat: government  24-09-2009, 19:51:19
Ja sam licno slusao kako pop psuje decu i majku drugom popu koji je krstio dete iz njegovog dela grada, To se desilo na ploci preko puta crkve.
Pop Rade iz male crkve je pop  koji kaze :Dajte koliko mozete ! I vrlo je korektan kao čovek!

Ne zelim da zastupam niciji interes jer i ja kao obican vernik nemogu da znam kakav je njihov zivot i njihovi odnosi ,sudim po onome sto vidim .
U svakom zitu ima kukolja to je cinjenica ali stvarno je glupo govoriti u globalu za sve,  znam  da i vecina mojih prijatelja nema problem sa svestenicima .Nisam skoro cuo da je neko ispricao neko svoje lose iskustvo sve se svodi cuo ,pricao mu neko i t.d.

Alkar

Citat: Pop Milan  24-09-2009, 13:37:59
Citat: Alkar  24-09-2009, 12:05:45
Citat: Pop Milan  24-09-2009, 10:53:57
Citat: Alkar  24-09-2009, 08:34:26
Citat: Pop Milan  24-09-2009, 08:11:03
Citat: marepop  23-09-2009, 23:59:26
Ima li neko od Vas lekarsko uverenje?

Tesko mare, ovde vecina ima lek.uveranje sa crvenim pecatom/mislim da znas o cemu se radi/

Našla krpa zakrpu  :xq005:

Ha,ha,ha
           Desi bre alkar, nema te u onoj temi da raspravimo ko laze posto vidim da znas da koristis kopi-paste a neznas da na intrnet mozes i telefonom.
Ne znam da moze ja zivim u ruralnoj sredini  :aq21: i cuvam ovce
Sta ja sa tobom imam da se raspravljam? Postavio sam ti filmic pa gledaj, lepo se vidi sta si napisao. Ako pop laze film ne laze  :xq006:
Ja znam za internet i intranet a sta je intrnet?

A jel mozda nije prebacena ?Ili se pravis lud?
Ti si pravi demagog. Ti si napisao da je tema zamalo obrisana a zatim prebacena sto je laz. Ostali na forumu MAS-a, su se zalili da je tema obrisana sa bajkers sajta, pa si ti morao da lazes da ce i odavde da je neko brise.
Meni to tvoje ponasanje lici na poslovicu "videla zaba da se konji kuju pa i ona digla nogu"

Ivanka

Citat: government  24-09-2009, 19:51:19
Pop Rade iz male crkve je pop  koji kaze :Dajte koliko mozete ! I vrlo je korektan kao čovek!

A i ja sam čula popa kako je psovao majku mom bratu jer mu je razbio prozor. Moja keva mu je rekla: " E. pope, samo obećavaš!" Pobego jadničak odmah sa balkona.

Luna

A mene je pop poceo da vata ispod astala na rucku,kad sam krstila kumce pa ga je moj otac izritao napolje!

A pop u jednom nasem selu je osvanuo vezan go za drvo jer ga je muz uhvatio kod njegove zene u krevetu!

A...a....ima jos milion stvari!

Luna

Treba li jos koja cinjenica?  :xq003: :xq005: