Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Odakle ste i sta se radi?

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:09:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 89 gostiju pregledaju ovu temu.

ribica

kakav je to pogled ispod obrva? mnogo daleko...16h avionom,Amerika

Luna

zdravlje

Citat: ribica  23-01-2009, 21:36:32
kakav je to pogled ispod obrva? mnogo daleko...16h avionom,Amerika

cista radoznalost...

STRANACH

gremlin

Ti si stranac, posmatrač posmatra

ribica

ovde sam 3 god,4meseca,13 dana i 67minuta

Luna

jesi li se privikla...ah glupo pitanje...dok tako tacno racunas...ne bih bas rekla, ili se mozda varam?!
kako se osecas,uopste?

ribica

postavila si pitanje i sama dala odgovor...bas tako,navikla sam se,mislim ,borim se da sebe naviknem na ovakav zivot i da sve sto vidim nenormalno(npr.covek sa lasicom koja mu se vrti oko vrata,ceka u redu u banci,ili majka  dvoje dece uziva u mazenju njenog kucnog ljubimca-zmijom,zivim u stanu dve god.komsije sam videla 5 puta-ne izlaze iz kuce nikako),shvatam kao nesto sto je uobicajno,ali stvarno je tesko.Ali ovo je samo sitnica,najvise mi nedostaju moji,da gledaju kako njihovi unucici odrastaju,kako se smeskaju,nedostaju mi da me zagrle i da mi kazu kako sam dobra cerka,majka i domacica...eto to je ukratko.  Ne zelim da neko shvati ovo kao neko kukanje,daleko od toga,ja sam jako,jako pozitivna licnost...ne zalim se,lepo je mojoj porodici,pa je lepo i meni,samo neke stvari nikako ne mogu da prihvatim

Luna

ne,to nije kukanje,to je realnost. kada si napisala koliko si tamo,pomislila sam i kako se osecas.

prosla sam sve. sve to sto ti fali sad,falice ti tu uvek,samo sto ce ti kasnije malo lakse padati jer prelazi u tuznu rutinu.
moj sin nezna takoreci za babu i dedu,rodjake...odrasta ko vanzemaljac,niko od familije.
i dok je shvatio ko su,da su njegovi najrodjeniji,njih vise nema .
...od svega kroz sta sam psihicki ovde prosla najteze mi je,i bice uvek tesko,da sam oca u zadnjim trenucima njeg.zivota
telofonom zamolila za oprostaj.  i ovo nije kukanje,ovo je samo jedna realnost.
kroz nju ocvrsnes ali postanes jako,jako ranjiv. shvatis da je komfor lep ali prazan.

i ovde je luda nacija,pacovi im vire iz kosulja,teze podnose kastraciju macka negolom noge deteta...vidis i sama.
imam ovde par mladih zenica sveze doslih koje toliko pate pa im uvek pomazem da to lakse prebrode.

i tebi zelim da dalje cvrsto stojis iza toga da je vazno da je familiji dobro. kazes, tako mora.onda ide lakse.
  krize ce uvek doci i proci ali ce biti redje i redje.

Ivanka

Rodjena sam Jagodinka. Živim u Sloveniji već 30 godina. U Jagodini imam brata. Dolazim u Jagodinu svake 3-4 godine.

government

U bre Ribice pa ti kao da si na robiji.Jel toliko tesko , meni izgleda taj vasar tamo kao bas zabavno.

Dak

Iz Jagodine sam,a ribica mi bila komsika.Sada sam u Ålesundu,Norveska.

I sto neko napisa-ovde mi je bolj,kuci mi je lepse...

ribica

Citat: government  26-01-2009, 15:58:54
U bre Ribice pa ti kao da si na robiji.Jel toliko tesko , meni izgleda taj vasar tamo kao bas zabavno.
[/quot
e]
daleko bilo da je robija,nego drugaciji mentalitet ljudi,hladnoca,na 45C se smrznes pored njih,ma najvaznije je da ja imam za koga da zivim,postojim i disem,za nekog ko me ispuni u najtezim trenucima zivota,a to su andjeoski osmesi moje male porodice.

ribica

Dak,kazes da sam ti bila komsinica,a? A, sto golube ne kazes kakav si baksuz bio,pa nikad ni "zdravo ,ni cao"da guknes :aq24:

Dak

Citat: ribica  27-01-2009, 05:39:29
Dak,kazes da sam ti bila komsinica,a? A, sto golube ne kazes kakav si baksuz bio,pa nikad ni "zdravo ,ni cao"da guknes :aq24:

Pa komsije su mi oni kojima se i ne javljam!

A baksuz nisam bio,jos uvek sam!!!

ribica

pa sad kad smo hiljadama kilometrima daleko,fino se javis,a na autobuskoj stanici-ni da pogledas :aq21:

government

To je vec neko rekao:" Sunce tudjeg neba......Pa to ti je i najbolje resenje, decica  i sva sreca oko njih. A Jagodina je dobra kad se ne hoda po njoj , drz se ti Vegasa i ne klonjavaj duhom.U bre Dak ovakvo pile nisi merkao ts ts ts .

Luna

Citat: ribica  27-01-2009, 17:59:30
pa sad kad smo hiljadama kilometrima daleko,fino se javis,a na autobuskoj stanici-ni da pogledas :aq21:
on je stidljiv,ne ljuti se.

ribica

:aq18:"merkao"hahaha,ma glledao me,ali to je bilo nesto tipa  :aq18: :aq18: :aq18:,eto to je nas Dak.  Hej Dak ti si mrak! :aq28:

Dak

Citat: government  27-01-2009, 18:06:17
U bre Dak ovakvo pile nisi merkao ts ts ts .

Jbg,kad nisam gledao bolje,ko mi sad kriv!

Citat: ribica  27-01-2009, 17:59:30

Kasno marko na Kosovo stize...Pa,izvini... :aq23: