Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Odakle ste i sta se radi?

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:09:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 86 gostiju pregledaju ovu temu.

BELGIJA

Luna

Betty Boop

nekad je to pametnije ...pozz Luna  :aq28: :aq28:

Luna

Luna

ko bi ga znao sta je hteo,nego bolje i da neznamo.
a mozda zeli sebe da reklamira??? :aq18:

Luna

bevana,ja ti nebih preporucila da ga trazis,on je sinoc i van ove teme dovoljno rekao. :aq16:

traveler

Iz svajcarske sam i nista ne radim,glumim kao da sve imam a nemam nista,eto.

zdravlje

Citat: traveler  09-06-2009, 16:01:44
Iz svajcarske sam i nista ne radim,glumim kao da sve imam a nemam nista,eto.

IV ? ?

Luna

najnovije:
u berlinskoj cetvrtu Kreuzberg,gde su turci potisnuli sve sto nije njihovo,prekjuce je zapaljeno nekoliko auta a bilo e i pisanja po zidovima poput  "Nemci napolje"!!!
ono sto sam sve vreme Nemcima govorila,da ce i oni ,bar u ovom gradu,doziveti sudbinu Srba na Kosovu!!!
evo ,nazalost se to ostvaruje.

zdravlje

Citat: Luna  06-09-2009, 01:16:08
najnovije:
u berlinskoj cetvrtu Kreuzberg,gde su turci potisnuli sve sto nije njihovo,prekjuce je zapaljeno nekoliko auta a bilo e i pisanja po zidovima poput  "Nemci napolje"!!!
ono sto sam sve vreme Nemcima govorila,da ce i oni ,bar u ovom gradu,doziveti sudbinu Srba na Kosovu!!!
evo ,nazalost se to ostvaruje.

:xq005: :xq005:
"Nemci napolje" i to iz Nemacke...

slican slucaj kao reci Gaddafija koji trezi da se Svajcarska rasturi i nestane sa karte...
:aq24:

Luna

da, "Nemci napolje"  :aq25:
tako nesto sam i ocekivala.

dovde je dovela "multi -kulti" politika SPD-a i "Grüne"!
ovo je tek pocetak,u najvecem se u par opstina kandiduju za presednika opstine,sto mogu i ostvariti jer zauzimaju pojedine cetvrti,
i masovno su uzeli ili uzimaju nemacke pasose!
drski su i agresivni,mislim na mladje generacije.

Viel Spass Deutschland!!!

gremlin

Odavde smo i ne radi se ništa!

Luna

Uraaaaaaaaaaa...SPD u minusu....

Mac

Jeeee, Merkel opet kancelarka, i to sa Westerwelle. Sve je to super, ali gde bas tog .....
Mada za srbiju to bas i nije toliko sjajno posto ipak CDU stoji iza toga da evropska unija ne prima nove clanove osim hrvatske sve dok se lisabonski sporazum ne ratifikuje u svim zemljama clanicama, a kao sto svi znamo, to ce biti bas tesko.

Luna

Bilo je malo sebicno od mene,mislila sam samo na unutrasnju politiku Nemacke.

CDU/CSU su odnosu na SPD/GRÜNE gospoda.SPD je  u ostalom u minusu i zbog stranacke politike jer je vecina Nemaca a i stranaca,ne podrzava.
Najnoviji kiks im je bio glasanje za uvodjenje obaveznih casova religije u skolama,koji nije prosao prevenstveno zato jer bi tada u skolama bila uvedena i muslimanska religija.
To nije rasizam,vec jednostavna odbrana od naglog i agresivnog prodora Fundamentalizma u sve strukture.
Licno sam za malu partiju,DIE LINKE ,Sa Gisijem i La Fontenom,mozda i zato jer nas je Gisi podrzavo svo vreme rata i ucestvovao na nasim demonstracijama,tada u PDS.
Da,i za CDU/CSU.

Luna

A onda se neki od stranaca pitaju zasto ih ne vole?
Bas me cudi zasto?

government

stavi bre veću sliku , ništa se ne vidi

Luna

Citat: government  04-10-2009, 22:16:36
stavi bre veću sliku , ništa se ne vidi
Hoces bas sve gace da prebrojis?!  :aq18:

government

kakve gaće , ne vidim ništa .

Luna

Citat: government  04-10-2009, 22:39:37
kakve gaće , ne vidim ništa .
pa zato se i bunis  :xq005: (ne moze veca slika.)