Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sa zakašnjenjem - da vam se predstavi micha56

Započeo micha56, 07-01-2010, 18:13:20

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

saba

Citat: micha56  07-01-2010, 23:22:01
Saba, tebe znam, a mislim da i ti mene znas.
Maser - koji Pop Milan, ja u mojoj familiji nika nisam imao popove. Ju daleko bilo, pu,pu.....

Eto vidis, moguce, ali ovako ne mogu nista da kazem, dok te ne vidim....

SunđerBoba

Ivanka

Moram da priznam da si oživeo forum. Svakih par meseci se nadje neko da to napravi. Sumnjamo da autentik ubacuje padobrance da nas malo oživi, ali .izgleda, da si ti originalan.

Luna

Citat: saba  07-01-2010, 23:00:47
molim, molim, jos samo sliku da ti vidimo, i da vidim dal se mozda i znamo.... jer smo po godinama tu negde.....
e pa sad ako te bas sramota da se okacis, pogledaj moju, mozda ti prepoznas mene......

Sabo bre,sta je ovo,pa i meni si ovo isto pisao.....ti vise ne biras izmedju muskog i zenskog! :xq003: :xq005:

Ivanka

Luna

U nekim godinama sklonost izbiranja popusti,manje ili vise! :aq21: Daj sta das!

saba

UUUU bre zene samo na one stvari mislite. Kod mene u kraju kazu:" Sto je babi milo, to joj se i snilo"
Samo da znate, nisam nimalo NASTRAN, bas naprotiv, a ovo je zato sto covek kaze da se znamo, a ja eto, bas volim da znam sa kim imamo posla. I od bobe, i od lune, a i od ivanke zahtevam (ne bas zahtevam) da stave slike. Ovako pisete kao neki FANTOMI.
Eno ga i POSMATRAC se tako krije, pa ispade ono:
KO SE KRIJE, BOLJE DA GA NIJE
i nema ga covek nigde, ko da u zemlju propao......

Luna

Ajde Sabo ne vadi se...pa sta ako se interesujes za oba pola,za mene to nije nastranost,nego svestranost  :aq01:
Cinjenica je da si i meni poslao identicni post,ovde na Forumu! Da si makar neku rec promenio nebih posumnjala,ovako.... :aq14:
Mani se ti posmatraca,ni on tebe ne dira nista...gde njega sad nadje?

A slike...evo nas nekoliko zena smo bas u razgovoru da ti ispunimo tu zelju koja nam neda da spavamo mirno. :aq18:
Malo jos da se dogovorimo oko formata i boje slike! Strpi se!

Ivanka

Slike su bile na forumu, ali ti si došo kasno. Zbog tebe neću ponovo da se zezam sa slikama. Uostalom videćemo se ovog proleća.

Luna

Moju si sliku video na FB-u,bila je par dana tamo!
A sto pa moram da je postavim? :aq15:

SunđerBoba

Evo ga opet! Ja i bez slike znam s'kim imam posla! Mnogo si bre sabo radoznao, a tolika radoznalost se obično prevaziđe tokom osnovne škole.
I da ti kažem još nešto u vezi toga, RADOZNALOST JE UBILA MAČKU, a i nekako je nepristojna ako nemaš dvanaest godina  :aq29:

saba

Citat: Luna  08-01-2010, 09:54:44
Ajde Sabo ne vadi se...pa sta ako se interesujes za oba pola,za mene to nije nastranost,nego svestranost  :aq01:
Cinjenica je da si i meni poslao identicni post,ovde na Forumu! Da si makar neku rec promenio nebih posumnjala,ovako.... :aq14:
Mani se ti posmatraca,ni on tebe ne dira nista...gde njega sad nadje?

A slike...evo nas nekoliko zena smo bas u razgovoru da ti ispunimo tu zelju koja nam neda da spavamo mirno. :aq18:
Malo jos da se dogovorimo oko formata i boje slike! Strpi se!

JEDVA CEKAM, a kakve ce biti

saba

Citat: Luna  08-01-2010, 10:06:13
Moju si sliku video na FB-u,bila je par dana tamo!
A sto pa moram da je postavim? :aq15:

Mozda i jesam, a mozda i nisam, na facebook-u imam 159 prijatelja, od toga polovinu njih znam licno, a ostali su trazili da im budem prijatelj, iako ih licno neznam. Koja si ti medju njima..... nesto mi se tamo nisi javila i rekla, zdravo sabo, pozdravi od lune..... AAAA.... jel tako, aaaaa....

saba

Citat: SunđerBoba  08-01-2010, 10:16:15
Evo ga opet! Ja i bez slike znam s'kim imam posla! Mnogo si bre sabo radoznao, a tolika radoznalost se obično prevaziđe tokom osnovne škole.
I da ti kažem još nešto u vezi toga, RADOZNALOST JE UBILA MAČKU, a i nekako je nepristojna ako nemaš dvanaest godina  :aq29:
Ma sa tom mackom mi jos nisu jasne bas sve cinjenice.... ili ja slabo kapiram, ili nisam bio u skoli na toj lekciji...... a mozda ce mi se to i samo KASTI u nekim kasnijim godinama.
A sta da radim kada mi je radoznalost MANA, volim da saznam, pa to ti je....

SunđerBoba

Citat: saba  08-01-2010, 10:26:39
Ma sa tom mackom mi jos nisu jasne bas sve cinjenice.... ili ja slabo kapiram, ili nisam bio u skoli na toj lekciji...... a mozda ce mi se to i samo KASTI u nekim kasnijim godinama.

Pa pokušaj da se razlikuješ od mačke, pa prevladaj bazične nagone. Zaboga, evolucija traje....

saba

Citat: Ivanka  08-01-2010, 10:03:33
Slike su bile na forumu, ali ti si došo kasno. Zbog tebe neću ponovo da se zezam sa slikama. Uostalom videćemo se ovog proleća.

Dobro, dobro, deeee, aman, nisam video, a bas sam imao zelju......
Pomozite mi bar pa mi na tom facebook-u kazite: EJ JA SAM ONA SA AUTENTIKA....
ili mi bar privatnom porukom kazite ko ste tamo na tom facebook-u ili koje slike da gledam......
A ko voli evo mog profila  (nesakrivenog , naravno)
https://www.facebook.com/home.php?#/zoran.saba?ref=name

saba

Citat: SunđerBoba  08-01-2010, 10:28:57
Citat: saba  08-01-2010, 10:26:39

Pa pokušaj da se razlikuješ od mačke, pa prevladaj bazične nagone. Zaboga, evolucija traje....

Mene pregazile mnoge stvari, pa mozda i ta tvoja revolucija, ja malo zaostajem, malo sam usporio, godine.... valjda....

Ivanka

Nemoj da kukaš, sad si u najboljim godinama. Deca su odrasla, dovoljno si star za sve. Ja tek sada počinjem da uživam.

saba

Citat: Ivanka  08-01-2010, 10:34:30
Nemoj da kukaš, sad si u najboljim godinama. Deca su odrasla, dovoljno si star za sve. Ja tek sada počinjem da uživam.

I ja, ... i ja,...... u pravu si...... ne kukam ja....

Luna

Sabo bre,opet glumis nevinasce!
Cim vidis sliku neke zene od 40 pa navise godina, odmah saljes ponudu...dozivela sam!
Eeeee,propustio si me,sta da ti radim. :aq14:
A i bobu,i Ivanku.....kasnis mnogoooooo,mi iskocile otuda vec!