Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Letovanje u Grckoj

Započeo gagajf, 21-02-2010, 20:31:55

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gagajf

Citat: ZekaJA  15-03-2010, 21:16:42
I moj glas - Grcka  :xq011:

gagajf, ako ti nije kasno https://www.grckainfo.com/index.php

Citat: gagajf  21-02-2010, 20:34:43
Da li moze da se na licu mesta iznajmi apartman ili je to nemoguca misija? Da dopunim sebe,he,he. :aq16:

ja se ne bih usudila da u jeku sezone idem bilo gde bez predhodne rezervacije, narocito ako vodim sitnu decu  :aq29:

Hvala puno. Sajt je prva liga. Pozz. :aq11:

zdravlje

pa nebih bas rekao da je trenutno najbolje vreme za Grcku...

:aq12:

Svilena

Što misliš, zdravlje, da nije najbolje vreme?

petronije

smatram da treba precizirati sta je za koga lose tj sta je za nekoga dobro ili npr izuzetno..ovo moramo da bi lakse i jasnije komunicirali .. to je to.. pozdrav

zdravlje

Citat: Svilena  16-03-2010, 14:55:23
Što misliš, zdravlje, da nije najbolje vreme?

zato sto su Grci trenutno u g**** do guse
(duzni su 50 mrd. Eura)
do kraja ovog meseca moraju da skupe 2 mrd.

mogu da zamislim da ce pokusati na sve strane, pa makar i u turizmu...

Svilena

Da namame pare?

Nisu oni bolji nikad bili sto se toga tice, vole oni parice i znaju kako da privuku turiste.

zdravlje

ma koja drzava ne voli pare
ali ne radi se o tome
vec da su u dugovima u kojima nikada nisu bili
50 mrd eura nije bas mala sifra...

ne znam dali ce pokusati i kroz turizam da navuku vise
ali sumnjam...

Alkar

Ne razumem sta ima lose u tome sto ce pokusati da "navuku" novac od turizma.
Grci mogu samo da obore cene ida bi rasprodali sve aranzmane.
Zar to nije pozitivna stvar za potencijalne turiste?

zdravlje

pa naravno da bi trebali

ali to je sada pitanje, sta ce uraditi...

Svilena

To bi trebalo da bude ta analiza https://www.akter.co.rs/index.php/politikaprint/2285-drava-pred-bankrotstvom.html
A, i groucho je dao link u temi Letovanje u Crnoj Gori  https://www.b92.net/putovanja/komentari.php?nav_id=409401

GUBICI U TURIZMU

Kriza u Grčkoj će pogoditi i turizam, čiji je udeo u privredi te zemlje oko 20 odsto. Ako se ništa radikalno ne bude uradilo do leta, Grčka će izgubiti milione evra zbog manjeg interesovanja putnika, ali će oni koji se odluče da letuju u toj zemlji dobro proći zbog nižih cena aranžmana, kao i jeftinijih cena u radnjama i restoranima.

"Ova godina će za turizam u Grčkoj biti dosta teška", rekao je predsednik Grčke asocijacije turističkih agencija Argiro Fili.

Turizam ne trpi samo zbog toga što ljudi širom sveta, zbog krize, štede na odmorima, već i zbog negativne slike zemlje, koja je zbog ogromnog državnog duga skoro bankrotirala. Međutim, ono što šteti grčkom turizmu pomaže drugima, naročito stranim turistima koji će, ukoliko se odluče da odmor provedu u toj zemlji, uživati u jeftinijim aranžmanima, kao i nižim cenama hrane i usluga.

Tekuća ekonomska kriza takođe je odgovorna i za pad bilateralne trgovine i investicija između članice evrozone Grčke i njenih najvećih trgovinskih partnera u regionu, složili su se eksperti. Međutim, oni kažu da se spektar krize deficita u zemlji neće preneti na finansije susednih zemalja.

autentik

Ide li ko u Grčku ove godine na more....

vesna05

Idem ja na Kefaloniju, prosto sam se zaljubila u ostrva Jonskog mora.Kad malo bolje razmislim nigde vise na moru u Grckoj nisam ni bila, osim u Paraliji dok sam bila na ekskurziji ali to ne racunam.

jelenkos

Ja vec pocela da razmisljam o letovanju...Nekako mi je kraj februara pogodan za to,pa se lakse osecam kad razmisljam o moru i letu,jer mrzim zimu...Pa se razmisljam,Grcka il Crna Gora???Grcka mi nekako privlacnija,nekoliko godina zaredom idem tamo..

autentik

Grčka definitivno ovde godine ako budem imao vremena

jelenkos

Nista lepse od grckog sunca i njihovog vruceg vetra

gagajf

Zaima me Vase misljenje o agencijama u Jagodini. Takodje, volela bih da procitam impresije o Agios Georgiosu juznom, na Krfu.

gagajf

Citat: jelenkos  18-02-2011, 18:08:19
Ja vec pocela da razmisljam o letovanju...Nekako mi je kraj februara pogodan za to,pa se lakse osecam kad razmisljam o moru i letu,jer mrzim zimu...Pa se razmisljam,Grcka il Crna Gora???Grcka mi nekako privlacnija,nekoliko godina zaredom idem tamo..

Ja, takodje. Samo planiranje, odabir, ramatranje me raduje i stvara atmosferu letovanja.

autentik

Turističke agencije imaš ovde   https://www.turizam.autentik.net/

a za letovanje još uvek razmišljam, možda grčka ove godine

MM007

Sto se Grcke tice Krf je standardno proverena varijanta ...

jelenkos