Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pokret Zivim Za Cupriju je otvorio svoju facebook stranu...

Započeo ilija7777, 06-06-2010, 20:47:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Alkar

Citat: Svilena  10-06-2010, 11:12:50
@Alkar

jasno mi je  :aq29:
ali mi je interesantna i pojava like this , kako se lepo lajkuju, sve u sesnaes`!
:xq011: evo sad ja like-ujem tvoj post

Fanta

Citat: SunđerBoba  10-06-2010, 11:04:33
Citat: Fanta  10-06-2010, 11:03:15
Zujao okolo PIA.  :aq24:

Pa nemoj tako, sad će da ispadne da je osica, zunzara! Nećemo da se vređamo...još.

Ma taman posla da se vredjamo.
Covek samo bir'o sa kojeg ce cvetica najbolje da obere med

Alkar

Citat: Fanta  10-06-2010, 11:40:55
Citat: SunđerBoba  10-06-2010, 11:04:33
Citat: Fanta  10-06-2010, 11:03:15
Zujao okolo PIA.  :aq24:

Pa nemoj tako, sad će da ispadne da je osica, zunzara! Nećemo da se vređamo...još.

Ma taman posla da se vredjamo.
Covek samo bir'o sa kojeg ce cvetica najbolje da obere med

Jednostavno, ne mogu da odolim  :xq005:

https://www.yumidi.com/tekstovi-pesama/branko-kockica/zakleo-se-bumbar

SunđerBoba

...."Nek znaju i stranci,
Zirafa, zebra i los.
Svakoga k'o pase,
Ugrisce za nos, za nos, zanos...."

:xq003:

Alkar

Fanta

Alkar

Citat: Fanta  10-06-2010, 12:22:11
Alkar, posustao si. Ocekivala sam jaci udarac

upotreba prekomerne sile zabranjena je zakonom  wq42

Svilena

Ima i suptilnijih načina, Fanta :aq24:

ako nema Raid-a

dobar je i muvopič

osica

Samo se vi cackajte, i gledajte da me ne naljutite, jer onda znate shta vam sleduje kada se OSICA NALJUTI.
Ce da budete sve naduveni i izbodeni..... :xq070:
I ovo ste lepo rekli, kod mene ne pomaze ni raid ni ova "muvopic", izmislite nesto za osice, a evo neka se zove "ПИЧОСИЦА".....

SunđerBoba

Ma idi bre! I ti si poznat kao opak igrač. Još trešte vrata za tobom  :xq009:

Silvana

Citat: Alkar  10-06-2010, 10:51:18
Ej Maser,
izaso su u medije (elektronske)  :aq21:

Citat: Silvana  09-06-2010, 00:27:33
ŠTA TI RADIŠ POD PSEUDONIMOM?

A ovaj "pod pseudonimom" sam verovatno ja posto mi se i Silvana tako obratila  :aq29:

Pa slusaj me "Boranija", ja ne pljujem po ideji. Nego po tebi  :xq005:

ljudi, da mi je neko pricao, ne bih mu verovala. ovolika zainteresovanost za pokret na samom pocetku! hvala za kampanju :) ali, alkar, cesto razmisljam o jednoj stvari koja me je fascinirala. objasni mi molim te. npr. videla sam da si stavio fb stranu jos od 15.decembra prosle godine. brate, jel ti pratis bobanove aktivnosti? i ja sam to prvi put videla kad si stavio ovde :) mislim, zaista ne pratim toliko sve koliko i vi

Silvana

Citat: osica  10-06-2010, 09:58:06
Citat: ilija7777  08-06-2010, 23:11:30
Ne seri vec proveri xD

Jel se tako obracas i na skupovima, svojim clanovima, i posetiocima...... BLAGO NAMA SA OVAKVOM KULTUROM. Vise nista ne treba reci o vodji, on je sve SAM REKAO.
ovo je ilijina duhovitost i spontanost. sta je sa vasom kulturom, napadate sve zivo, trolujete po forumima. ova konacnost u stavovima tipa, vise nista ne treba reci, on je sve sam rekao...moze samo da prikaze veliku ogranicenost u razmisljanju. dajte budite konstruktivni, ako vec nesto hocete da kritikujete, dajte argumente.

Silvana

Citat: SunđerBoba  10-06-2010, 13:29:52
Ma idi bre! I ti si poznat kao opak igrač. Još trešte vrata za tobom  :xq009:

hahahahaha  :aq28:

Silvana

Citat: gavran82  10-06-2010, 00:47:41
Citat: Silvana  09-06-2010, 15:38:46
politika je vrlina upravljanja drustvom u opstu korist drustva

Ти си вероватно школована жена и то пише у "неким" књигама, па и да ти се поверује да тако и мислиш као што причаш ...  :aq15:

Ама ми ту врлину не видесмо до сада на нашим просторима и наши врли политичари нису нешто упознати са тим врлинама ... нешто ми све то са политиком мирише на курварлук - све ћемо вам обећати док не дођемо на власт, а после ...

Извињавам се што сам упао у тему, не познајем најбоље прилике у вашем крају, не познајем ни људе, ви се сви овде знате, али ни у крају одакле сам дошао није ништа боље, тачније, на западу ништа ново ... све су то иста ... 

hvala. ako nemas poverenje u druge, imas valjda poverenje u sebe. i zato je neophodna zajednica aktivnih gradjana. i sociolozi i filozofi apeluju na to jos odavno. svi nesto kukaju a kad kao gradjani koji imaju pravo da kontrolisu vlast, nema ih nigde. i to sve zbog toga sto se plase da ne izgube svoje male sitne interese, tipa da se ne zamerim, trebace mi. i dokle se god pametni i casni ljudi sklanjaju sa stane, politikanti vode glavnu rec. npr.ova osica, i ovaj sto kolje taste (jbg ti si sam stavio to :)), troluju po forumima umesto da konkretno nesto urade, tipa neke nvo ili sta god, pa da se izbore za svoje misljenje i okupe ljude oko ispravnih stavova ako smatraju da je to dobro za zajednicu u kojoj zive

gavran82

Citat: Silvana  10-06-2010, 13:57:52
Citat: ilija7777  08-06-2010, 23:11:30
Ne seri vec proveri xD
ovo je ilijina duhovitost i spontanost. sta je sa vasom kulturom, napadate sve zivo, trolujete po forumima. ova konacnost u stavovima tipa, vise nista ne treba reci, on je sve sam rekao...moze samo da prikaze veliku ogranicenost u razmisljanju. dajte budite konstruktivni, ako vec nesto hocete da kritikujete, dajte argumente.

Ово се не може назвати духовитошћу и спонтаношћу   :xq007:

А и ти ми некако декламујеш као да си добро набубала лекцију - помињеш троловање по форумима и свашта нешто - овде су ти неистомишљеници, који ти отворено кажу да неће да гледају исте фаце и да им не верују, а на фејсу ти се сви диве и све је хај-нехај - идемо до победе!

Није ту крив форум, не, не!

Silvana

u cemu ti vidis problem? problem apriori? da li smo ikada nas dvoje razgovarali da bi mogao da doneses bilo kakav zakljucak? imas jednu lepu pricu ovde na forumu na temi filozofija. o sokratu, moja omiljena prica i drago mi je sto je neko vec postavio. preporucujem ti da pogledas

gavran82

не знам зашто, али једноставно сам знао да нећеш одговорити ...

прво иду 3 питања као одговор, а онда филозофирање ... :xq006:

Silvana

gavran82

добро је да ми ниси духовито и спонтано одговорила "Ne seri vec proveri xD"