Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sta kuvate danas?

Započeo 100le, 13-06-2010, 11:38:44

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

BodaPn

na Crmi vrh?

hvala na pozivu ali sam trenutno daleko

Black

Onda sledeći put , najavi se....

MIK

:aq28:

Pileci paprikas

Sitno iseckati oko 1 kg crnog luka (ako je celo pile) i dinstati ga dok ne omeksa.
Dodati 2 babure (moze i druga paprika a i vise nego 2, po ukusu) isecene uzduz ili na vece kocke, i još malo nastaviti sa dinstanjem, a potom posoliti i pobiberiti i dodati aleve paprike, staviti 4 -5 isecena paradajza (ili toliko konzervisano), 1 sargarepu (ja licno ne stavljam) isecenu na krupnije kolutove, dodati pilece meso, 3-4 krompira(moze i vise) isecena na četvrtine, naliti toplom vodom da sve ogrezne, kuvati dok se krompir i meso ne skuvaju, a zatim, na kraju, (po ukusu može se dodati 200 g kisele pavlake, ko voli).

PS : Ja, kad'se luk izdinsta, tada ubacim i meso, nekako mi bude ukusnije.

MIK

E pa danas sam przila papriku.

Pencenu oljuscenu posoljenu papriku przila na malo ulja, servirala u tanjir i preko stavila kajmak mmmmmmmmm :aq29:

(Moze i direktno kajmak preko paprike dok se prze)

zaljubljena malena

autentik

e ljudi...

bio sam danas u onaj EXPRES RESTORAN u Jagodini

mnogo ukusna hrana... slatko sam se najeo...

MIK

aaaahahaha :xq005: Gazda! brzo stavi tvoj komentar u "ja sam danas" nemoj'da ti izleti , znas da ne voli da "brkamo" teme  :aq01:
:aq28:

MIK

Pohovani karfiol

Prvo kuvati karfiol da omeksa, pa onda klasicno pohovnje : brasno, jaja, vegeta (moze i so)

Prijatno

Josip84

milos87popovic

Danas se kuva riblja čorba :D

nadica

E danas je bilo pohovano meso i španski pirinač :)

pcelica.m

Belo meso i restovani krompir, sa svim mogucim zacinima! :D

milos87popovic

pcelica.m

ćuretina sa medom i začinima :D

pcelica.m

vergarova

Poručujem dostavu  :aq21:

sis11