Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

vicovi

Započeo princ, 10-01-2007, 23:08:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ignja

Saobraćajac zaustavlja pijanog vozača:
• Gospodine, vi ste prešli na crveno?
• Jesam, hik, od belog me ubi kiselina.

ignja

Igraju 2 ludaka fudbal ispred ludnice. Nakon nekog vremena, kaže jedan drugom:
• Završilo je prvo poluvreme, 'ajde, sad ti budi lopta.

tatoo

ignja

Razgovaraju uz kaficu dve babe, pa će jedna:
• Ko kaže da nemam dobro pamćenje - evo vidi: ovo mi je šaka (pa pokaže šaku), ovo mi je ruka (pokaže ruku).
Podigne ruku, zagleda se ispod pazuha, pa će:
• Ali otkud mi pička ovde?

ignja

Sreli se američki, ruski i srpski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja čistačica. Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima:
• Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim zubima šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dole da mi se otvori apetit.
Ruski miš otpije pola boce votke i uzvrati:
• Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kafu da me ujutro bolje razbudi.
Srpski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže:
• Daj bre, ne mogu slušati ovakve gluposti, idem kući malo da jebem mačku

ignja

Radila plavusa kao policajka i dobije menstruaciju u pola posla, a pošto nije smela da napusti radno mesto, nazove u stanicu i zatraži zamenu, tek posle tri sata stiže kolega da je zameni ali mrtav pijan. Ona ga upita:
• Pa čoveče, što si pijan?
• Joj ćuti, kad si ti rekla da si dobila prvo je šef naručio turu, pa zamenik šefa, pa nacelnik, pa sekretar, pa Pera, Mića, Ljuba...

ignja

Mujo i Fata sede pored reke, pa će Fata:
• Mujo, bil' me ti spasio kad bi' upala u rijeku?
• Što ne bi' bona... Ti i onako tvrdiš da sam sposoban napravit' svakakvu glupost.

ignja

Prišao konobar Muji koji je sedeo za stolom, Mujo se primaknu njemu i pomirisa mu krpu koju je nosio preko ruke i reče:
• Donesi mi grašak, danas je ovde dobar grašak!
Sledeći dan ista stvar, pomirisa on opet krpu i reče:
• Danas mi donesi Begovu čorbu, danas je ona dobra!
Svi u čudu gledaju Muju i pomisliše, sigurno po mirisu krpe zna šta se kuva u kuhinji i šta je sveže. I tako se osoblje restorana dogovori da zeznu Muju i daju onu krpu što je konobar nosio oko ruke kuvarici da trlja po svojoj pici pa nek to miriše, da vide šta će biti i šta će naručiti da jede.
Dolazi Mujo, seda u restoran, prilazi mu opet konobar i on naravno odmah pomirisa onu krpu oko ruke i reče:
• Pa zar kuvarica Zumra radi kod vas?

ignja

Baba otišla kod doktora:
• Doktore, kupila sam slušni aparat!
• Odlično! A kako vam je muž?
• Ma jeftino! Samo 300 dinara!

ignja

Došao muž kući s posla, pa kaže ženi:
• Draga, večeras spremi nešto dobro, dolazi mi šef sa ženom na večeru!
• A od čega da spremim, kad imam samo grašak?
Mislio muž, mislio, i na kraju reče ženi:
• E ovako ćemo. Kad dođe šef, ti reci da ćemo večerati pečenje sa graškom. Nakon nekog vremena, nek tebi nešto ispadne pa reci: "Jao, ispalo pečenje, moraćemo jesti samo grašak!"
I tako i bi. Muž zabavljao šefa neko vrijeme, dok se ne začu nešto u kuhinji.
• Ženo, šta bi, jel` to ispalo pečenje?!
A žena će iz kuhinje:
• Ma jok, još gore, ispao grašak!

ignja

Čovek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
• Jao, to mora da je moj muž!
Čovek na to iskoči iz kreveta i sav unezveren, i kao od majke rođen, pobeže kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
• Objasni mi šta ti znači ono "to je moj muž", pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
• Prvo ti meni objasni što si onda bežao?!

ignja

Posvađali se Lala i Sosa baš dobro. Lala počne da preže kola da ide u grad. Sosa se vrpolji, pa ga pita:

* 'Oš povesti i mene?

* Mani me se, neću!

* Ta, povezi me, makar u šaragama...

* Luda ženo, neću.

I, pođe ti on, kad ispred grada zaduva, počne kiša, munje sevaju, i Lala se skloni pod neko drvo. Utom lupi grom u šarage. Lala baci kapu na zemlju i reče:

* A lepo me molila da je povedem!

ignja

Kupio deda vijagru pa zaboravio tablete na stolu. Upadne to u oči njegovom papagaju, pa kad to deda nije video, papagaj odleti na sto i sve ih redom pojede. Kad je deda video šta mu je papagaj uradio, uplašio se, pa reši da ga stavi nakratko u frižider da bi ga ohladio i time nekako ublažio dejstvo leka. Međutim, deda je bio i zaboravan pa se tek posle sat vremena setio da papagaja izvadi iz frižidera. Na svoje veliko iznenađenje ugleda deda svog ljubimca svog raščupanog i zadihanog.
• Kako to da se nisi smrzao? - upita ga deda.
• E, kad bi samo znao kako je teško raširiti noge smrznutim kokama! - odgovori mu papagaj.

ignja

Ulazi pandur u bus i kaže:

* Dajte mi dve karte.

* Šta će ti dve karte?

* Ako izgubim jednu, da imam drugu.

* A ako izgubiš i drugu?

* Imam mesečnu.

* A ako i nju izgubiš?

* Eee, uniformisana lica ne plaćaju kartu.

ignja

U 7 razredu, nastavnica zada klincima da pišu pismeni rad na temu ,,Slavne žene".
Nakon što je pregledala zadatke, kaže im: " Ne mogu da verujem, od svih slavnih žena, svi ste pisali o Seki Aleksić, Ceci...

Kako nikom nije palo na pamet da piše o nekoj drugoj ženi. Recimo, kako niko nije pisao o Mariji Kiri?"
Deca počnu da se valjaju od smeha. " Šta je smešno?" pita nastavnica
Deca "Pa ne kaže se Marija Kiri, vec Maraja Keri "

Sone

ignja

Zaljubljeni mladi par sedi uveče na klupi u parku i posmatra zvezde. On je upita:
• Da ti pokažem Velikog medveda?
• Nemoj, naićiće neko!

ignja

Odmarao se čovek u vikendici pored ribnjaka, i čuje neki smeh... Kad je stigao do ribnjaka, vidi 5 devojaka kako se kupaju gole. Devojke ga primetile pa otplivaju u dublji kraj ribnjaka i viču:
• Beži perverznjače, nećemo izaći dok si ti tu!
• Ma nisam ja došao da vas gledam, nego da nahranim krokodila!

ignja

Nakon lokalnih izbora žena pita muža, nesuđenog odbornika:
• Dragi, koliko si dobio glasova?
• Dva.
• Đubre jedno, znala sam da imaš ljubavnicu!

tatoo

Dos'o seljak kod doktora i ceka na red.
Prodje citav dan u cekanju, izadje doktor i kaze: 
-"To bi bilo sve za danas, imam vazan sastanak, svi neprimljeni moraju doci sutra."
Seljak ce na to:
-"Cekaj malo, sta da radim s'ovolikim pecenjem?"
Doktor mu namigne i kaze:
-"Vi sa pecenjem sacekajte jos malo, a svi ostali kuci."
Odose svi, doktor prozove seljaka i pita:
-"Gde je pecenje?"
-"Doktore, strasno me pece kad pisam..."