Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Imate li psa ljubimca ?

Započeo autentik, 26-01-2007, 18:35:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

vesna05

U 18 h je pocetak, tj uvodjenje pasa, placanje ko nije platio i td;ocenjivanej pasa pocinje u 19 h a BIS u 00:00

vesna05

Je l' vodis Dzekicu?

Meni je nocna izlozba uvek kao izlazak u grad, cak se nekad bolje provedem na izlozbi  :aq01:

Nadam se samo da nece biti vatrometa k'o prosle godine kad se pola pasa razbezalo i istraumiralo

vesna05

O Boze... kako mislis slepa?

Ide i Aki

vesna05

E svasta .... zadavila bih tog coveka

vesna05

Vec danima centrom luta muzijak nemackog kratkodlakog pticara.Pas ima ogrlicu protiv krpelja, prednja sapa mu je polomljena, izuzetno je pitom i druzeljubiv i u svakom prolazniku trazi svog gazdu ili nekoga ko ce ga usvojiti i voleti.

vesna05

Upravo sam saznala da je ovaj pas vrlo lepo udomljen i da ce svoj zivot nastaviti u drustvu sa jednom devojkom iste rase

autentik

imao sam nekad... ali to je bolna tema...

misic micko

Sve su mi kuce predivne,ali najvise volim avlijanere :)

autentik

Jedno bitno pitanje

Da li se zna koja vrsta pasa ima najduži životni vek i koliki je...

vesna05

Uobicajeno je da male rase zive mnogo duze od velikih, naravno mnogo zavisi i od nege i ishrane psa tokom zivota ali i od genetskih predispozicija za razne bolesti koje su danas vrlo rasprostranjene kod malih rasa.
Velike rase zive do 12 godina, retko koji pas do 14 (doge npr do 8-9 godina) a za male rase je uobicajeno preko 15 godina a desava se duze.

misic micko

Tony Clifton

Svilena

.

vesna05

Mnogo su slatki , samo jedno lici na mamu ?

Tony Clifton

Samo jedno. Ima i fleku oko uva ali sa suprotne strane. Ostali su na caleta. Sto ne navatas debelog pa da dodjete dok su jos kod mene. On rece u subotu ali niste dosli.

vesna05

Doci cemo ovih dana, u subotu nam ceo dan bili neki gosti

vesna05

astra

:xq004:ma svi ste preslatki, odmor za oci!
Evo jo s jedne zveri! Usvojili smo zajedno mace koje smo pronasli na ulici ulepljeno na karton sa lepkom za miseve. Moja zver  inace "vija"sve mace po komsiluku, ali ovu je ocuvala...

vesna05

Predivno , obozavam slike gde su kuce i mace zajedno