Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Imate li psa ljubimca ?

Započeo autentik, 26-01-2007, 18:35:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Ja lično nema psa  ali bih voleo da imam  vučjaka

nekako mi je on najlepši

Djina

E sada si me razocarao, da si rekao labrador, poklonila bih ti na prolece jedno prelepo stene!
A sada... ne bih ti ga dala ni za za duplu cenu...

autentik

Citat: Djina  22-01-2008, 23:58:50
E sada si me razocarao, da si rekao labrador, poklonila bih ti na prolece jedno prelepo stene!
A sada... ne bih ti ga dala ni za za duplu cenu...

hehehe  Pa šta da radim kad sam bio kerovođa u vojsci

pa mi nekako to blisko

Djina

Sta da radis??? Pa shvati da su Labradori lepsi, ako nista drugo, pa ti mozda i oprostim...

anny

Imam... Pored papagajčića, on mi je najbolji drug :aq08:... Pa posle dodju na red ljudska bića... :aq29:

ookkii

imam dva psa,,,dzukelice neke teste, ali sluze

Schnuffel

Koker-španijela koji obožava mace.

vesna05

Imam Akija i Becu.Beca je mesanac uzeta sa ulice u strasnom stanju,ostala je kod moje mame u Kragujevcu a Aki je ovde

svajcarac

vesna05

Ovo je lepa tema,volela bih da ima vise posetilaca,da znam kako se postavljaju slike ovde stavila bih da vidite kakav je moj Aki

ganci

dobermani su moja omiljena rasa.imam zenku 15mes i dok ih nisam upoznao nisam verovao da su toliko inteligentni.

Black

Ja imam mešanca Medu. Otac mu je samojed pa i Meda veoma liči na njega i bele je boje. Kada sam ga dobio ( sa 20-ak dana starosti), bio je u užasnom stanju , veoma zapušten i sa velikom grudvom svoje kake na guzi , koja je bila tvrda kao kamen i zbog koje nije mogao da kaki. Nije mogao ni da jede i strašno je cvileo.Ja i moja ćera smo mu uklonili tu grudvu ( makazicama i skalpelom) i nekoliko dana mu obrađivali ranu na guzi jodom i pomadama. Danas je Meda star već 6 meseci , lepo je razvijem mužjak i veoma inteligentan. Decu redovno prati do škole. Ja sam , zbog slomljenog lakta već nekoliko meseci na rehabilitaciji i jednom prilikom me je Meda pratio do bolnice. Rehabolitacija je kod nas u podrumu bolnice i Meda je išao ukrug bolnice dok me nije video kroz prozor ! Da ne veruješ! Svi ga u porodici obožavamo.

vesna05

Bas volim da cujem ovakve stvari,drago mi je da je sada Meda dobro.Jel ga setas negde,nisam vas vidjala.Moj Aki ima 7 meseci bas bi se lepo druzili,i on je mekan i pufnast

vesna05

Black

Pošto živim u kući sa velikim dvorištem , nema potrebe da šetam Medu , on se igra po ceo dan....

Ivanka

To je moja Helga. Bila je samnom 15 godina.

vesna05

Bas je lepa,izgleda tako umiljato

Ivanka

Kako se kaže, samo nije znala da govori. Nedostaje mi.

Dak

Pas je definitivno covekov najbolji prijatelj.I kada ugine,ili ga neka STOKA otruje-sto je kod nas i te kako cesto,kao da je deo tebe umro.Kao mali sam imao vucjaka-Dzekija.I dan danas kad pogledam one crno-bele fotografije mene spopadne neka tuga.

Dak

Ste gledali na TV-u onog lika iz Paracina,tj. iz sela Potocac,sto mu se sudilo za onog psa sto ga je sa mosta bacio u reku?Osudjen da plati 50 000din,ili 50 dana zatvora.A inace je predvidjena kazna do 6 meseci zatvora.Jos njemu nije jasno "kako to ispalo tako krupno"???