Razne zanimljive teme > Želje, čestitke i pozdravi

Šta pokloniti kad važni datumi dođu !

(1/6) > >>

autentik:
Jel' vas ikada morila misao: šta da poklonim za rođendan, devojci ili momku u ime raznih godišnjica, za 8-mi mart,

Posebno me zanima šta misle dame, šta je po vama lep poklon. Šta tebe, devojko koja sad čitaš ovo, najviše oduševi kada ti neko pokloni?

Svi znamo onu varijantu koja retko kada promaši: knjiga! Ne mislim da je to pogrešno ali ipak mi se čini da je malo devalvirala fora pokloniti prvu knjigu koja ti padne pod ruku. Ipak pri takvom poklonu valja poznavati nekoga i odabrati mu knjigu koja će mu goditi, u najmanju ruku...zar ne?

čekam komnetare   :aq21: :aq21: :aq21:

tekst (pitanje)  preuzet sa foruma      http://forum.bgdcafe.com/

Lazarica:
Muskarci, budite sigurni da sa cvećem nikada ne možete da omanete. Ali, ne treba da čekate neki praznik, da bi samo tada svojim lepšim polovinama poklanjali cveće. Ma, ne mora to da bude neki ogroman buket, za koji treba izdvojiti popriličnu svotu novca. Ali, nemojte baš ni toliko škrtariti, pa kupiti olinjali karanfil :aq12:. Dovoljan je jedan cvet koji današnji cvećari znaju vrlo ukusno da dopune sa raznim ukrasima. Čak i kad nešto "zabrljate" kod vaše drage, jedan cvetić će sigurno da vas "izvadi". Nema te žene koja neće "pasti" na cveće. Verujte mi na reč!

Ivanka:
Ima. Ja kad dobijem cveće od muža prvo se pitam šta je skrivio. To je dugogodišnje iskustvo.
--- Citat: Lazarica  05-12-2007, 17:57:44 ---Muskarci, budite sigurni da sa cvećem nikada ne možete da omanete. Ali, ne treba da čekate neki praznik, da bi samo tada svojim lepšim polovinama poklanjali cveće. Ma, ne mora to da bude neki ogroman buket, za koji treba izdvojiti popriličnu svotu novca. Ali, nemojte baš ni toliko škrtariti, pa kupiti olinjali karanfil :aq12:. Dovoljan je jedan cvet koji današnji cvećari znaju vrlo ukusno da dopune sa raznim ukrasima. Čak i kad nešto "zabrljate" kod vaše drage, jedan cvetić će sigurno da vas "izvadi". Nema te žene koja neće "pasti" na cveće. Verujte mi na reč!

--- Kraj citata ---

Lazarica:
Ali, Ivančice draga, moraš priznati da ti je ipak drago kada dobiješ cveće i da svom suprugu, iako se pitaš sta je skrivio i kada otkriješ šta je to što je skrivio, ipak oprostiš. Tvrdim da nema žene koja se neće raznežiti na cvet.

Ivanka:
Tu imaš pravo. Samo da ja više volim kad dobijem cveće u saksiji nego rezano. Baš juče mi je doneo božićni kaktus sa divnim žutim cvetovima. A šta je skrivio? Još ništa. Planira da vozi biciklističku turu Ljubljana- kopar i nazad za novu godinu. To znači da ću biti sama na dočeku (ako ne računam svekrvu) i to vredi dobrog cveta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju